推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

DL 我也吃番个167

回復 50# 的帖子

嘻嘻!原來無 distribution list, but I did send to Butt , and he did reply he could not come !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 17:54 發表

嘻嘻!原來無 distribution list, but I did send to Butt , and he did reply he could not come !
Dont' heat me too HARD !!  I'm getting HURT (in heart) by now !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

有好多高挑妹妹仔真系合我胃口。年尾重有那麼多女真系少見,要組隊年結前逛一逛先!

引用:
原帖由 Butt 於 2009-1-12 17:49 發表

乜你個PM有 distribution list 咩?!
Call 佢九次都唔應 ...

Where is DLK

Thanks Ching

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-12 14:32 發表

甘你过年就吾怕无野食啦。。
我过年可能都要一条友去SN啦。。无人同我去K啦。。。
過年我陪你去k.

過年我有空嫁.下星期就未知.因為過年前團多,自己也要去.過年時就自己一個看著公司.(只要飛線就得... )
看見你地講d女咁得.9都伸直了....

回復 57# 的帖子

我要叫大根叔幫我找回星期六那個湖南妹!我沒有問她拿電話!

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-12 20:20 發表

過年我陪你去k.
好呀。。好多人陪我。。好感动。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 20:35 發表
到时你又吾要拒就出声呀。。我补上呀。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 20:35 發表

Bro 7-siu, too many choices there.  I don't think you'll pick her again lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-12 20:40 發表

到时你又吾要拒就出声呀。。我补上呀。。
咁多补上? 7siu 啲要求幾似我,所以如果你最後唔上,咁我就後備补上啦!

I will go to there on coming Sat,

I 'm palnning a business trip around CNY now, please let me know your K scheduld..... ohoh

回復 61# 的帖子

Yes la ! I will take her again. She has been too tender to me !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 23:35 發表
Yes la ! I will take her again. She has been too tender to me !
Love me Tender Lover me sweet, Never let me go ?!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 16:05 發表
听了西门兄介绍DL K, D女167都吾叫得做MODEL..要168以上甘话。。话好想去。。点知就马上安排。。

周六下午D和谐号不很和谐。。班车都脱班。。 ...
終於等到老虎0盒眼瞓喇。。。
先可以上xocat.....

好高興你地果日都玩得甘開心。。。。
因為年近歳晚,。。果場D實力可以得番一半都無。。。

正確D黎講。。果日唔計我另外早帶(約)左囡囡黎玩的師兄。。。
我地四個男其實都坐左四個167或以上。。。我坐左1(167)normal囡囡+1(173)平枱model囡囡
大海果個又係167。。七少果個又係167。。。所以我同大海講果度都算係高妹樂園。。。。

而且我都係有D担心。。。。因為果度係個極度斯文0既場。。。怕各位C兄玩唔慣。。
但大部份囡囡都好識規距。。唔會太待慢客人。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:04 發表

好高興你地果日都玩得甘開心。。。。因為年近歳晚,。。果場D實力可以得番一半都無。。。正確D黎講。。果日唔計我另外早帶(約)左囡囡 ...
It's a great place and don't let too many people go there !!  <<I'm too Selfish>>
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:04 發表

終於等到老虎0盒眼瞓喇。。。
先可以上xocat.....

好高興你地果日都玩得甘開心。。。。
因為年近歳晚,。。果場D實力可以得番一半都無。。。

正確D黎講。。果日唔計我另外早帶(約)左囡囡 ...
I just like the tall girl so much !  I don't like the wild place as I am an old-fogy man!
I will go to there on this Sat for a tall girl.....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 00:19 發表

I just like the tall girl so much !  I don't like the wild place as I am an old-fogy man!
I will go to there on this Sat for a tall girl.....
我建議你早D去contact。。查探下軍情先。。。事闗年尾。。。
唔係吾好玩又番黎下我。。就幣。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:26 發表

我建議你早D去contact。。查探下軍情先。。。事闗年尾。。。唔係吾好玩又番黎下我。。就幣。。。
The place I'd picked the MM should a good place !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-13 00:15 發表

It's a great place and don't let too many people go there !!   
某程度上我同意你的睇法。。。。。
不過,,我可以話你聽。。果度唔係人人都0岩玩。。。。

如果我係。。disuXX 或 uwxxts 放哩D報告上去。。。
我諗至少有二三十人。。小我。。。。

果度咪當私房菜甘幫趁囉。。。。。

引用:
原帖由 kuman 於 2009-1-11 22:59 發表
看來一定是DL最貴的那一家了,DJ穿空姐服嗎?可是model對小弟來說還是太貴了
咦。。你點知DJ (果度叫做秘書)着空姐衫?睇黎你最近都去過喎??!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:35 發表

某程度上我同意你的睇法。。。。。不過,,我可以話你聽。。果度唔係人人都0岩玩。。。。如果我係。。disuXX 或 uwxxts 放哩D報告上去。。。我諗至少有二三十人。。小我。。。。果度咪當私房菜甘幫 ...
However, AA treats there as Canteen !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-13 00:38 發表

However, AA treats there as Canteen !!

唉。。鬼叫佢係果度唔淨祗沉船咩。。。直情係撞船。。。
幾條船撞埋一齊。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-11 23:04 發表

大海兄。。恭喜食到好野。。搞到我都心思思

這間場初開時d女唔高過咪六,冇資格见工,後來囡囡質素每況愈下。。而家又好番。。

點解唔係度住,叫mami攞房。$4xx..超級豪华, ...
你講得0岩。。果度D房好正。。唔係一般DG的五星,係拍得住國際品牌酒店的5,6星質素。。。
不過好似而家D房都要超過5百。但聽人講唔連早餐可以低過500的。。。

果度自助早餐都唔錯嫁。。。。
其他幾間餐廳都好有水準。。。!!

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。