推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] CA 沐足新手資料

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-1-22 07:32 發表

かわいいは = 可愛
幼○趣味 = 喜歡幼幼 (a.k.a. 蘿莉控)
成句意思係:
可愛就是正義, 成長就是罪, 蘿莉控就是王道
啊....明白。謝謝。

"黃x海岸中式 + 波推 + 口爆 $258"
請問真的是懁保口爆嗎? 還是一出便把咀拿開的?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 16:26 發表
一般資料

去 ca,與去深圳不同,那裡極小香港人,所以要當自已是一個不分區域的中國人,唔好分港人大陸人。建議穿得樸素一點,T-shirt,牛仔褲,波鞋,越簡單越好。盡量唔好帶背囊,帶一個袋仔就可以。小心證件, ...
多謝C兄指教。。。。因為某D原因,我去足沐0既機會一隻手都數得晒。。。。所以你D資料都未必有用。。。。但誠意可嘉。。。希望C兄以後都寫多D報分享。。。

相關搜索目錄: 波鞋

嘩......好熱鬧啊,
全部過晒黎呢道玩.

我都係街街會員啊.

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-23 07:39 發表
嘩......好熱鬧啊,
全部過晒黎呢道玩.

我都係街街會員啊.
唔好提啦,呢度講多句有關果邊既野都會有麻煩,師兄你小心,唔好比佢知你果邊既名,唔係就 ban 硬 a/c。你快 d 叫多 d 人過黎啦,比 d 錦囊你。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 15:53 發表

唔好提啦,呢度講多句有關果邊既野都會有麻煩,師兄你小心,唔好比佢知你果邊既名,唔係就 ban 硬 a/c。你快 d 叫多 d 人過黎啦,比 d 錦囊你。   
多謝提點, 有錦囊比我, 好啊.

well done bro.
棄我去者昨日之日不可留
亂我心者明日之日多煩憂

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 15:53 發表

唔係掛,有咁嘅事,即係海軍鬥水兵。

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-1-24 01:37 發表

唔係掛,有咁嘅事,即係海軍鬥水兵。
有很多來自桑 x 街的會員,被發現在這裡登陸,已經被 ban a/c,事前並無任何通知,極度黑暗。

不過沒關系,離開那個極權網站也好,過來這裡,可以令這裡壯大,更多人一起分享。我在那裡的戶口,已被人佔用,那個戶口的背後,已不是我本人。 他們不敢刪除我的戶口,因為一旦刪除,我的所有報告與回帖就會被屏蔽,論壇就會千蒼百孔。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-24 09:56 發表

有很多來自桑 x 街的會員,被發現在這裡登陸,已經被 ban a/c,事前並無任何通知,極度黑暗。

不過沒關系,離開那個極權網站也好,過來這裡,可以令這裡壯大,更多人一起分享。我在那裡的戶口,已被人佔用,那 ...
又一個由盛到衰的網站,冰凍三尺,可能非一日之寒,又可能你最近出的帖同佢地有關廣告客戶冇關,始終商業社會。

相關搜索目錄: 廣告

真係 ban 好幾個師兄戶口, 有好多回貼都睇唔到喇.
羅白超x的回貼仍在, 但所有報告已經給刪除了.

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-1-24 03:52 發表

又一個由盛到衰的網站,冰凍三尺,可能非一日之寒,又可能你最近出的帖同佢地有關廣告客戶冇關,始終商業社會。
絕對明白商業社會,互惠互利的關系。他們搞甚麼商業活動,我們只是小網民,從來不介入。我們只自顧自出報告,無私分享,提攜新手,出錦囊,引領會員走向正面救國之路,維系和諧聊天氣氛,對網站貢獻良多。不好意思,說得太多了。

師兄過年會北上玩樂嗎?今年新年特別多囡囡回鄉,真奇怪,可能要正月十五之後,才會全部歸位。

引用:
原帖由 kinkydevice 於 2009-1-22 22:29 發表
"黃x海岸中式 + 波推 + 口爆 $258"
請問真的是懁保口爆嗎? 還是一出便把咀拿開的?
我只試過一次, 價錢應該是218, 當時有coupon, 上去前問問主任或前台仲有冇,

至於是否環保, 是否到尾, 我試的那一個技師因為相熟, 不能作結論,  最好先問問主任或技師.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-24 12:51 發表

絕對明白商業社會,互惠互利的關系。他們搞甚麼商業活動,我們只是小網民,從來不介入。我們只自顧自出報告,無私分享,提攜新手,出錦囊,引領會員走向正面救國之路,維系和諧聊天氣氛,對網站貢獻良多。不好意思 ...
may be goto macau.

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-1-24 08:48 發表

may be goto macau.
too expensive. No $$$ to go.
I will go to CA for foot massage. Total cost is below $500.

引用:

有幾麻煩 頂多睇唔到到咸片

哗,好野来的,我未去过CA, 现在可以预备了

引用:
原帖由 white 於 2009-1-24 10:49 發表
哗,好野来的,我未去过CA, 现在可以预备了
師兄,CA 以玩邪足見稱,我還有兩個正/邪足與浪漫式的實戰報告,整理好之後就 post 出來一齊分享。

Thanks for sharing!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-24 12:51 發表

絕對明白商業社會,互惠互利的關系。他們搞甚麼商業活動,我們只是小網民,從來不介入。我們只自顧自出報告,無私分享,提攜新手,出錦囊,引領會員走向正面救國之路,維系和諧聊天氣氛,對網站貢獻良多。不好意思 ...
我最尊敬的兩位C兄:

par3 C兄     and    robertchan C兄  

新年好!  

引用:
原帖由 hokatung 於 2009-1-26 18:28 發表

我最尊敬的兩位C兄:

par3 C兄     and     robertchan C兄  

新年好!    
你好!

祝新年快樂,萬事如意,身體健康。

以後請多多指教。
[img=247,181][/img]

對於未到過ca的師兄來說,是一個不錯的提點。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-24 09:56 發表

不過沒關系,離開那個極權網站也好,過來這裡,可以令這裡壯大,更多人一起分享。我在那裡的戶口,已被人佔用,那 ...
桑x街同這網我都有上,
古唔到個面咁黑暗...

引用:

佢地D會員好多都係1X9既舊人,不過D報告又唔新,人氣又無,仲要玩埋呢D權力鬥爭?

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-1-24 11:52 發表

係呀,呢個網都好商業化,所以人氣唔旺

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。