推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

38 12
發新話題

[原創] CP 新手 - 知"足"常樂

本主題被作者加入到個人文集中
CP 確實係個 尋優探性 o既好地方, 樓主 所拍下o既中元街,仍係好多尋夢者必經o既街道。 相片確實令每位曾到此一遊o既兄弟帶出多小回憶
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 16:57 發表

那位仁兄只是途人,唔識既。
衝鬼囉!
點解你放左我張相出泥呀?
落大雨, 拎住把籃色傘果個咪系我囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 11:31 PM 發表

師兄見笑。

小弟是三年來第 4 次去 cp,只是一名 cp 新手,以新手的出發點來看 cp,所以對 cp 玩法不了解,請師兄們多多指點。    
唔好講指教,你地去玩多几次,就會知道"個中樂趣"....,

我係CP玩咗甘耐都"樂此不疲"呢!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-22 14:53 發表

唔好講指教,你地去玩多几次,就會知道"個中樂趣"....,

我係CP玩咗甘耐都"樂此不疲"呢!!
CP 太多港人了!囡囡之質素也開始下調。

我對 CP並不熟悉,但我愛上了 CA,覺得有很多地方可以開發,長玩長有!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 07:57 AM 發表

CP 太多港人了!囡囡之質素也開始下調。

我對 CP並不熟悉,但我愛上了 CA,覺得有很多地方可以開發,長玩長有!  
如果唔好玩,點会甘多HK人上去,而家冇儍仔架la...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-22 23:09 發表

如果唔好玩,點会甘多HK人上去,而家冇儍仔架la...
CP 確是一個引人入"性" 既好地方,
可惜有好多 師兄 好似 小弟 咁不能過夜,
所以我已經有多年冇踏足此美好之地啦!   
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

good report about foot massage man!

thks for your detailed report

好好的report , thank you

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 19:19 發表

引言

一個蒲友天堂 - 常平( "CP" ),對許多師兄來說,比去離島還要熟悉。小弟與一位師兄,在去年下旬,以投石問路方式看看常平骨場的入門玩法 - 足浴與按摩。

新手的疑惑

對新手來說,到這一個遠離深圳 ...
差d就miss左甘好ge主題
好彩俾人浮番上水面je!!
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-1 06:15 發表

差d就miss左甘好ge主題
好彩俾人浮番上水面je!!h:" />
只係按腳咋,你都岩? ....唔知點解,我點都"的" 唔起心肝去 CP 捉倉女,可能成日有個感覺驚住兜口兜面遇到全是港人,所以冇性趣。

我比較喜歡大朗,冇咁多人,與 CA 玩法差不多,而且好有小鎮風情,好有 feel.
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-1 14:43 發表

只係按腳咋,你都岩? ....唔知點解,我點都"的" 唔起心肝去 CP 捉倉女,可能成日有個感覺驚住兜口兜面遇到全是港人,所以冇性趣。

我比較喜歡大朗,冇咁多人,與 CA 玩法差不多,而且好有小鎮風情,好有 fe ...
師兄有所不知啦
小弟係好鍾意按爪ge
因為經常都以飛毛腿走天下
每次上去一定要按番下爪先舒服

我好鍾意睇呢類囡遊介紹
學有囡遊Feel呢
休閒是對生命的一種反思及再恢復

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。