推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

32 12
發新話題

[原創] 2008年11月上海之旅

2008年11月上海之旅

其實之前問過doer兄羅料, 想試下女大學生. 結果都冇試到(doer兄有怪莫怪), 仲要冇出番個報告放係呢度. 不過唔緊要. 依家放番上黎啦

上海髮廊玩雙打
有一日食完晚反. 做野又做到好累. 叫大陸同事同我去按正骨. 佢就同我去左吳中路(閔行區)一間大休閒中心. 間野係2, 有涼沖, sauna(係上海, 好多正骨無涼沖), 呢間場有足浴, 有按摩, 仲有排毒套餐($298/hj), 我就做左個正骨精油套餐($128). 之後出番吳中路. 見到成條街都係髮廊  , 對面個d髮廊比較up dup. 但係有粉紅色燈光透出. 我果邊d髮廊就比較試正d. 我同個同事講要走啦. 叫佢上車先. 咁我當然冇走到啦  . 一面行下d髮廊睇下女, 行左成十分鐘  . 見到d女大部分唔錯. 之後就係其中一間入左去.

我問佢地點收費. 佢話按摩100. 我緊係話ok. 之後入到去間房. 唔之以為入左版間房…..間房細到爆. 我諗係6呎x 3呎....之後我問佢呢度仲有d乜服務. 佢話呢度係細場(佢地叫細. 唔可以開大, 但係有全裸波推(唔包吹), $300. 我唔知價. 300又唔係好貴(最重要係我已經著晒火), 我就應承左. 佢按兩下之後又有條女入黎. 問我雙唔雙打. 我話唔慣. 佢話加100就得.. 400人仔玩下雙打都ok bo. 咁咪叫佢入埋黎開始  .

呢兩條女唔算好靚. 不過一定唔算差. 但係手技冇得頂. 佢輕輕咁誶我都差d唔順. 一個請我食包. 一個就波推. 好快我就俾佢地ko…  .. 講手勢. 佢地好過我係sz之前果幾間邪骨場 tim. 不過400一個機餐(雖然有波推仲係雙打)真係比較貴左d. 因為個hardware真係好唔得   . 我問佢地邊d場可以開.. 佢話就係有粉紅色燈光果d髮廊  .  我走之前都有走兩round睇一睇. 其中有d真係都食得過. 可惜我酒店唔係果頭….. 至於係吳中路邊度. 如果真係去上海又有興坪趣可以pm.

吉"O"3決戰東北淑慎
終於有機會有日可以早d走人. 7:00鐘我就打的去吳中路, 目的地係吉原3  . 上年去上海. 我只係去過吉原2. 至於吉原3, 我冇去過. 之前問左個friend羅左佢vip card#(可以平$100  ), 去到門口. 吉原3真係正過吉原2好多. 至於入面就更加靚仔. 去到個主任佢叫我唔好換衫. 直接上房揀女. 因為過一陣會好多人   . 我就去左揀女女果間房. 正方型. 30幾條女圍住   ……(係吉原2, 佢間房係長型. 女女都小d.).

因為太多唔錯. 但係只有一個特別sharp. 冇錯, 佢就係:”淑慎.. 睇佢有55. 同媽咪講左佢個#. 佢就好熱情咁拖我入房  . 間房吉原2大. 紅色主題. 係沖沖房有仔猪肉台(係吉原2係浮床). 呢個淑慎相頭冇得頂. 身材係個胸唔夠真人版大所以差小小  . 沖完涼就係猪肉台同我body massage(好似4仔玩透明gel果種  ). 之後再,沖涼就開波. 服務都係果d. 不過我唔俾佢獨龍  . 之後佢問我想佢著乜野衫, 佢話有空姐, 校服同埋警察服  (制服誘惑). 我緊係要佢著空姐裝啦  . 佢就著住件好性感空姐制服同我做. 仲玩乜個健身球tim.. 我就一邊做一邊車之後緊係出左啦. 埋單扣100收實790.貴過吉原2小小但係物有所值  

再戰吉"O"3湖南張可"怡"

之前一日去左新天地同衡山路都冇運行 (羅拔陳你點我   …).
谷下谷下又去左吉原3….今次上到去見唔到淑慎. 但係有兩件好正女女係我心中不停左思右想….其中一個有d似前港姐第5名張可"怡". 但係好有媚態. 結果我揀左佢.

老實講, 佢比消淑慎
仲要sharp. 不過佢唔係好高. 我諗得53左右. 見到佢個樣真係唔多想望其他野   . 睇佢已經係一種享受  …..我問佢係唔係紅牌. 佢話紅版係#88. 177cm, 短髮. 好正咁bo. 不過呢兩次我都見唔到. 睇黎呢個#88真係好紅下. 但係佢都唔差. 有幾個台灣明星都搵過佢. 其中一個係馬景濤tim  ….

至於服務佢都好用心. 只係比起消淑慎. 佢就公式d. 冇咁投入. 重有唔俾車….(d講運  )….呢次我叫佢著校服…. 呢條女真係冇得頂. 唯一不足佢個胸真係細左d…… 至於服務同早3日前去一樣. 最後埋單. 講個vip card# 又扣100. 即係都係790.

呢次去上海係玩得最多一次. 下次有機會都會再去吉原3. 但係如果8:00pm上去吉原3. 選擇會小好多. 要去最好6:00pm前啦. 呢次玩最後唔駛2000人仔(不過都要成1980人仔, 仲唔計車費....)
過期上海報告完畢啦(都係兩個月前jet )

相關搜索目錄: 酒店 健身
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +30 用心分享 2009-1-25 03:54
  • 筆突 威望 +30 用心分享 2009-1-25 03:54
  • 筆突 金錢 +30 用心分享 2009-1-25 03:54
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-23 15:55 發表
其實之前問過doer兄羅料, 想試下女大學生. 結果都冇試到(doer兄有怪莫怪), 仲要冇出番個報告放係呢度. 不過唔緊要. 依家放番上黎啦

上海髮廊玩雙打
有一日食完晚反. 做野又做到好 ...
过期报告都OKAY呀。。最紧要报者。。
上海就真系只有去下SN啦。。D K 就无麦好玩。。我都见到好多FL。。就无去过。。

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-23 15:55 發表

上海髮廊玩雙打
good report. although I had not go into these FL, I coudl see from the taxi that the girls looked better than those in other parts of Shanghai.  Locationwise, it is just opposite to the plaec GY3. right?

Gut Yuen 3: i had been there but had to leave since I was told I had to wait for 1 hr!  I went there at the wrong time (around 1030pm) after a long dinner with customer.  Is it only 70 min and default is 1Q? I think it is for GY 3.

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-23 16:04 發表

过期报告都OKAY呀。。最紧要报者。。
上海就真系只有去下SN啦。。D K 就无麦好玩。。我都见到好多FL。。就无去过。。
D K再好玩. 我都唔會去. 因為我冇錢........
至於髮廊...我都係寧願俾多小小去吉O啦

引用:

上海髮廊玩雙打
支持班長上海雙飛之旅.

重記唔記得 : two hands catch four balls ?

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-1-23 16:07 發表

good report. although I had not go into these FL, I coudl see from the taxi that the girls looked better than those in other parts of Shanghai.  Locationwise, it is just opposite to the plaec GY3. ...
冇錯. 係吉"O"3對面果D係開大多(係炒紅多燈). 就算係吉"O"3果邊都有, 不過果D係開細場(我個double fly 都係去果邊), 地點咪就係錦江"知"星斜對面   
係呀. 依家吉"O"3旺到PK . 如果夜D去. 真係要等成粒鐘 . 經理話個等個半鐘都時有發生. 真係死得...

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-23 16:10 發表

支持班長上海雙飛之旅.

重記唔記得 : two hands catch four balls ?  
你冇睇子丹果套葉"吻"咩. 學下FING春. 又點會CATCH唔到

上海印像中只有高消費三個字,不過睇完大海個細場報告同埋呢個報告似乎會開始改觀喎.可能唔理大城市定鎮仔,想性價比高的話,最緊要識窿路
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-1-23 19:36 發表
上海印像中只有高消費三個字,不過睇完大海個細場報告同埋呢個報告似乎會開始改觀喎.可能唔理大城市定鎮仔,想性價比高的話,最緊要識窿路
多謝3哥指教
其實上海仲有好多髮廊好鬼平. 不過自己真係唔係太敢. 上完網搵過. 係地圖又搵唔到. 呢次經過. 見到先至膽粗粗試jar

上海.......感覺消費好貴

價錢比想像中平

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-24 11:02 發表
上海.......感覺消費好貴

價錢比想像中平
你好鬼抵死呢.........個簽名
70分鐘時間. 包一q. 埋單都差唔多要900(正價). 其實一d都唔算平架 . 不過如果你同香港比, 就當然平啦 . 出trip緊係要搵辦法release pressure啦

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-24 11:17 發表

你好鬼抵死呢.........個簽名
70分鐘時間. 包一q. 埋單都差唔多要900(正價). 其實一d都唔算平架 . 不過如果你同香港比, 就當然平啦 . 出trip緊係要搵辦法release pressure啦 :hamsup ...
I just think it last night.

because of 街街

一cup姑娘........漂洋過海
二cup姑娘........北京上海
三cup姑娘........深圳珠海
四cup姑娘........
D cup姑娘........

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

Shanghai, a nice place, many pretty MMs, of course high expenses.
Thanks for sharing, visit nx time.

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-24 12:02 發表

三cup姑娘........深圳珠海 ...
你咁多CUP我完全睇唔明tim

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-24 13:47 發表

你咁多CUP我完全睇唔明tim
即係話有條件d女仔就......漂洋過海做queen
2nd best 就.........去北京or上海......找吃

CUP = 級

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-24 14:11 發表

即係話有條件d女仔就......漂洋過海做queen
2nd best 就.........去北京or上海......找吃

CUP = 級
1st你就可能錯啦. 我去過Cambodia同jarkata果d k(埋當地華人, 台商玩), d女收錢唔平. 不過女女水準唔係高得咁交關. 仲有大部分女女都已經有番咁上, 好小20樓下. 漂洋過海果d好多都係想搵最後一筆錢. 至於2nd同3rd我就好同意啦

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-24 12:02 發表

续。。
四级姑娘。。。在家等待

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-24 14:42 發表

1st你就可能錯啦. 我去過Cambodia同jarkata果d k(埋當地華人, 台商玩), d女收錢唔平. 不過女女水準唔係高得咁交關. 仲有大部分女女都已經有番咁上, 好小20樓下. 漂洋過海果d好多都係想搵最後一筆錢. 至於2nd同3rd我 ...
我在新加坡所见亦是稍大年纪的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-24 14:49 發表

我在新加坡所憟蝚O稍大年纪的。。
係呀. 其實好多多出外都係想搵最後一筆. 錢搵得唔小. 仲冇地方俾佢用(singapore都好d, 國語都叫溝通到, 但係印尼, cambo呢d地方. 街都唔敢出). 仲有d客比較小同佢地出街. 收住台錢都好好做. 試過係cambo. 有個26才女女跟左我出街. 不知幾熱情,技術又好 應該係之前sauna做過. 黎掘最後一桶金.....

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-24 14:53 發表

係呀. 其實好多多出外都係想搵最後一筆. 錢搵得唔小. 仲冇地方俾佢用(singapore都好d, 國語都叫溝通到, 但係印尼, cambo呢d地方. 街都唔敢出). 仲有d客比較小同佢地出街. 收住台錢都好好做. 試過係cambo. 有個26才 ...
我一次在新加坡也跟一个26,7既东北。。玩得很过瘾。。她在SZ开了家卖衣服的。。之前当然也是K。SN.果类啦。。后来就跟些姐妹去新加坡揾最后一笔咯。。26,7啦在SZ,DG做mami就得。。MM就一早无得做啦。。也比左电话我叫我找她。。但又去了海南岛做衣服了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-24 15:02 發表

我一次在新加坡也跟一26,7既皏_。。玩得很过瘾。。她在SZ开了家卖衣服的。。之前当然也是K。SN.果W啦。。后来就跟些姐妹去新加坡M最后一 ...
呵呵. 咁你係咪要去海南島叫佢幫你乾洗先
不過係果度, 如果佢遇到岩眼緣. 佢地可以玩得好放. 人離鄉腑.... 不過我都試過係jarkata. 有老細俾錢叫佢陪我出街都唔肯(個老細係印尼華人, 好有錢). 佢就媽媽聲. 條女就係咁叫我幫佢口, 話岩岩識我, 想熟同我乜乜bo(你當我傻仔咩, 25才又唔係第一人出黎做), 不過我最怕勉強. 所以都同個老細講唔駛. 反正反到去我都唔得...(飲到到頂, 小班長唔會有反應...)

引用:

四cup姑娘........港街上海
五cup姑娘........應離慾海
六cup姑娘........掉鳩落海
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-24 15:17 發表

四cup姑娘........港街上海
五cup姑娘........應離慾海
六cup姑娘.... ...
你又學埋人係度"淫"C再"對"   不過又幾好文彩bo

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-24 15:23 發表

你又學埋人係度"淫"C再"對"   不過又幾好文彩bo
不嬲强項
來自狗扮人的地方

班長呀班長

漂洋過海......吾係去做雞呀

嫁個有錢含, 移民嘆世界

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。