推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

29 12
發新話題

[原創] 獨闖石龍

獨闖石龍

上年下旬因工作要上石碣一轉, 之前從來未去過的.  羅湖有大巴直達, 但車程超過一個鐘.  石碣係石龍鄰鎮, 為左省時間, 都係搭火車去石龍再轉的士.  在羅湖搭"和諧號"列車, 只需半小時到達, 中途不停站, 票價RMB50.00.
出左火車站就有公巴同的士站, 上左架黃色的士, 我要去嘅目的地係石碣四甲村.  司機話收$40, 講價後$35.  的士駛出5分鐘就已經進入石碣範圍.  見到幾間酒店, 比較大間嘅叫"南北花園酒店".  問的士佬有乜野玩, 佢話酒店入面有, 房租百零, 囡囡費大約3百.  一路駛入去都係d破舊嘅村落, 兩三層高嘅屋仔, 的士佬話想玩平D就可以係街執, 入夜後會有好多囡囡上街.  四甲係工業村, 得d工廠, 做完野都係兩點零, 又唔知掟, 都係打的出番石龍先算.

<<<火車站行過去條大街

石龍感覺上繁榮d, 一條友係街逛都冇咁驚.  但係我又唔識路, 所以只係行左對正火車站嘅一條大街.  街口就有一間叫"甘啞牽", 即管上去睇下.  時間2:30pm, 男主任帶我上左二樓, 入到房, 幾大, 裝修都幾靚有酒店feel, 房間有雙人大床, 透明玻璃嘅浴室, 仲有張我估有水力按摩嘅床.  男主任sell我做全套, $388, 包bm, bj, ml.  不過我冇心開大, 只係想出下火.  呢度都有浪漫式, $178/90min, 囡囡伴沖涼, bm.  咁佢帶我落番一層, 見到d沐足房同推拿房, 都冇乜客.  推拿房好細, 有一張單人床, 按足椅同沖涼間, 不過冇馬桶.   
第一個囡囡入黎, 笑容可親, 似25,6歲, 仲帶眼鏡.  著性感低v吊帶裙, 好好雙乳.  但略肥, 有麒麟臂.  No...再睇下先.
之後第二個入黎嘅著美容c衫, 但冇乜笑容, 佢打開門仲即刻問: 行不行?!  我擰頭佢即刻關門走人.  再睇第三第四個都唔啱心水.  走!  諗住搵第二間.

<<<沿路再直行5分鐘到大華, 繼續向前10分鐘就會見大班, 富林

向前行5分鐘, 見左一間叫"大華", 上去先!  個場幾有規模, 裝修都好特別, 大堂有小橋流水, 侍仔帶領我入去, 見到d房係日式, 木格仔紙門, 有"他他米".  問侍仔有冇波推果d做, 佢一本正經話"這裡是正規的!".  超, 走囉!
再繼續行前, 但一路都唔多見有沐足或sn店, 行走10分鐘, 先見左有間酒店叫"富林", 都十幾層高.  上四樓有sn部.  一出lift 有個知客企係度, 佢就話: "桑拿部關了"...落番去, 好在見到對面大大個"大班休閒"招牌, 又上去睇下.   一入去有locker仔, 又見到大浴池. 似正規大場, 心諗如果要捉鼠咪麻x煩.  都係走.
都成3點幾, 已經浪費左唔少時間, 又行到好熱, 心諗好一餐唔好又一餐, 唯有返甘啞牽.  
男主任見番轉頭又再熱情招呼, 咁我又再睇多兩個.  但都係唔合心水, 後尾果個入黎仲話: "我係最後一個, 唔啱都沒有了".  男主任入黎話唔好意思, 形容番我睇過d囡, 幚我回憶番.  我記得之前第4個囡囡著便服牛仔褲, 好後生.  主任話: "佢新黎, 初初入行, 試下啦".  好啦, 就佢.

甘啞牽浪漫式
囡囡入黎, 見到我點番佢好開心. 不過佢樣貌身材平庸, 可取係冇肥肉.  佢話自己20歲, 從未做過推拿, 只係第三日上班, 頭兩日冇乜客人, 我就係佢第一個客! 我問佢點解著牛仔褲? 佢話呢度冇工衣, D衫係技C自己帶黎, 所以個個唔同.   
咁我開始除衫, 見佢完全唔郁, 我就同佢講: "你要幚我沖涼的, 還不脫衣服?  囡: 吓? 不是按完才沖嗎?  我: 當然不是!  跟住佢就尷尷尬尬咁除衫, 仲叫我唔好望佢. 開始沖涼, 又唔識點幚我沖.  ok, 佢唔識就我自己黎, 我仲幚佢沖埋tim.  咁我上下其手, 從後攬住佢, 一手波波, 一手妹妹...
沖完, 開始按背,  囡囡手勢麻麻, 佢新手我唔怪佢. 床頭有塊鏡, 我係鏡望住佢, 佢話我望到佢唔好意思. 跟住我坐起身攬住佢,開始對佢唔規矩...我一邊錫佢波波, 另一隻手就向下探索, 佢夾緊雙腿唔俾我指頭入門...只係話好癢, 但冇格手 . 我繼續錫上頸, 耳背...佢成身硬哂唔識郁...我想錫咀, 佢就擰開唔俾...慶合合我就問佢: 想唔想做? 佢笑笑口話: 不告訴我!  之後佢推我瞓番, 話要幚我按摩.  開始按前面, r我lin lin, 肚子, 大脾,袋袋...按到咁上下, 我又開始進攻... 攬錫摷齊哂...跟住囡囡終於解除妹妹防禦, 中門大開...我中指長驅直進, 入面已經水頭充足... 囡囡低聲呻吟...忍唔住問我: "要不要做?"  我同番佢講: "不告訴你".   我問佢收多少錢, 佢話做埋收$278, 即係加多一百啫.  我猶豫左一陣, 話: "都係唔做喇..." 囡囡好似有D失望.  
我叫佢幚我推油.  佢查D BB油在波波幚我推背先, 再推前面. 因為微波關係, 佢推得好辛苦, 我亦唔多舒服.  我叫佢幚我手打黎, 佢竟然話: "要弄出的嗎?! 只做波推不用弄出的呀!"  我話: "波推當然要弄出來呀!"  見佢一臉懷疑, 我就叫佢瞓低, 我自己黎.  我用弟弟磨擦佢妹妹, 諗住磨出...但見佢唔多自在咁...跟住佢話都係我幚打出吧...我叫佢瞓係我身邊等我有野揸手...囡囡手握弟弟上下套弄...終於排洪成功.  
跟住一齊沖涼, 沖完囡囡馬上著番哂衫.  其實仲未夠鐘, 不過算啦冇再叫囡囡服務我.  俾埋費用佢, 佢見我銀包有紫色銀紙話好得意, 我攞出黎話俾佢知係膠做的.  佢話: "俾我留念得唔得?"  我話: "當然冇問題啦."  最後我總共俾左$200佢, 囡囡好開心咁送我出門口.

跟住行番去火車站搭火車返深圳.

~全文完~

相關搜索目錄: 美容 裝修 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +30 用心分享 2009-1-25 03:59
  • 筆突 威望 +30 用心分享 2009-1-25 03:59
  • 筆突 金錢 +30 用心分享 2009-1-25 03:59

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-24 11:46 發表
上年下旬因工作要上石碣一轉, 之前從來未去過的.  羅湖有大巴直達, 但車程超過一個鐘.  石碣係石龍鄰鎮, 為左省時間, 都係搭火車去石龍再轉的士.  在羅湖搭"和諧號"列車, 只需半小時到達, 中途不停站, 票價RMB50.00. ...
牛仔, 你好勤力呀 , 咁快又出報告, 我都要hi 下你d牛氣先,  恢復番d沖氣

Not bad trip. Thanks for sharing.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-24 12:02 發表

牛仔, 你好勤力呀 , 咁快又出報告, 我都要hi 下你d牛氣先,  恢復番d沖氣
係呀, 清埋上年度d報告嘛

我張相隻牛係wall street果隻, 祝願牛市重臨!!!

我又要hi d牛氣先!

春運後可以諗諗石龍!

我又要 Hi d 牛氣

牛氣冲天

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 cowsan 於 2009/1/24 12:12 發表

係呀, 清埋上年度d報告嘛

我張相隻牛係wall street果隻, 祝願牛市重臨!!!
我等著你回來,我等著你回來!
到時各師兄既救國經費可以加大力度!

我都Hi Hi D 牛氣先
石龍真係諗得過, 果度既環境規劃唔錯架!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009/1/24 12:18 發表
我又要 Hi d 牛氣

牛氣冲天  
If you think you can, you can !

唔記得係唔係石龍,好耐以前為咗去搵啱啱完成香港之旅嘅任小姐去過一次.不過齋開房瞓乜都冇做,因為佢啱啱返嚟我唔想因為有去到最後又係攪嘢嘅感覺而唔開心.因為我只係想一次過同佢一齊超過45分鐘.

不知不覺又過咗咁耐,佢連女都生埋囉
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-24 12:14 發表
我又要hi d牛氣先!

春運後可以諗諗石龍!   
引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-24 12:19 發表
我都Hi Hi D 牛氣先
石龍真係諗得過, 果度既環境規劃唔錯架!   
石龍應該係酒店場開大為主掛, 都唔覺有好多休閒中心.

相關搜索目錄: 酒店

師兄你真係一個好導師, 教新囡下海.

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-24 03:46 發表
上年下旬因工作要上石碣一轉, 之前從來未去過的.  羅湖有大巴直達, 但車程超過一個鐘.  石碣係石龍鄰鎮, 為左省時間, 都係搭火車去石龍再轉的士.  在羅湖搭"和諧號"列車, 只需半小時到達, 中途不停站, 票價RMB50.00. ...
看來石龍的環境不俗,和大朗的鄉土風情相比,那一處較好?

石龍是我獻出初夜的地方,特別有感覺,相信現在都變了很多,師兄得到一個美肥的mm,比著我就將佢就地正法,因為見你介紹,這mm現在已很難找到,mm有feel就最重要,她被你調較到發情了,不上馬她會喪失機會去學習一次難忘的性愛經驗,多謝你很好的報告,看得人心都動了。

牛兄,
多謝石龍報告,
還記得當日PM發遲給你, 再一次 ... 銷你.

曾幾何時, 小弟也在石龍做了一個四天三夜的行程.
石龍比我既感覺 : 休閑小鎮一個, 交通方便, 由羅湖去, 30分鐘火車便到,
正骨, / 骨, 桑拿 ... 樣樣都有. 不過, 選擇唔多.
食方面, 日式料理較多, 水準也不錯.
有空, 可以去一轉

真实身体验,绝对有feel.....好东西

引用:
原帖由 par3 於 2009-1-24 12:25 發表
唔記得係唔係石龍,好耐以前為鬙h搵琝髡身輕鉹妙鴷穭p姐去過一次.不過齋開房埩A都冇做,因為佢琲薛畯禶Q因為有去到最後又係攪儱P覺而唔開 ...
3師兄到處留情, 搵日去石龍重溫舊夢啦
引用:
原帖由 太空貓 於 2009-1-24 12:57 發表
師兄你真係一個好導師, 教新囡下海.
太空貓兄見笑, 在下都係骨場新手一名, 不過咸濕呢樣野, 唔駛教都識
引用:
原帖由 tai0lok 於 2009-1-24 18:56 發表
石龍是我獻出初夜的地方,特別有感覺,相信現在都變了很多,師兄得到一個美肥的mm,比著我就將佢就地正法,因為見你介紹,這mm現在已很難找到,mm有feel就最重要,她被你調較到發情了,不上馬她會喪失機會 ...
多謝師兄欣賞.  當時我都有一刻心動, 但始終過不了自己關口...

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-24 13:04 發表

看來石龍的環境不俗,和大朗的鄉土風情相比,那一處較好?
大朗我都未去過  
引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-24 19:05 發表
牛兄,
多謝石龍報告,
還記得當日PM發遲給你, 再一次 ... 銷你.

曾幾何時, 小弟也在石龍做了一個四天三夜的行程.
石龍比我既感覺 : 休閑小鎮一個, 交通方便, 由羅湖去, 30分鐘火車便到,
...
569兄仲記得 , 我問得遲, 唔好講銷你.
如果唔係做野, 我唔會專登再去石龍, 不如去CP.

我以為一般人會有大食大, 何況是一個穿牛仔褲的女孩

石龍真係諗得過, 果度既環石龍真係諗得過, 果度既環境規劃唔錯架境規劃唔錯架

引用:
原帖由 white 於 2009-1-24 19:32 發表
真b身体验,绝对有feel.....好皉
white兄, 多謝留言!   囡囡給我一種"與女友初次親熱"feel呢
引用:
原帖由 alex3d 於 2009-1-25 16:48 發表
我以為一般人會有大食大, 何況是一個穿牛仔褲的女孩
alex兄,多謝留言!  只可以講每人去玩樂鴷堛漲P要求都不同.
引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-1-25 17:14 發表
石龍真係諗得過, 果度既環石龍真係諗得過, 果度既環境規劃唔錯架境規劃唔錯架
bigdog兄, 多謝留言...流水師兄都係咁講.

石龍真係諗得過,一個人去交通方便。石龍"甘啞牽"我半年前去過一次,大約下午二時,但沒有找囡囡,因為唔啱心水,可能前一天剛剛去過中堂鎮X匯玩,"甘啞牽"D囡囡質素真是麻麻!石龍有沒有KTV好像CA這種玩法、各師兄明白我的CA玩法意思吧?『光X仁K』可否介紹PM給我!

引用:
原帖由 yahoo_man 於 2009-1-27 00:38 發表
石龍真係諗得過,一個人去交通方便。石龍"甘啞牽"我半年前去過一次,大約下午二時,但沒有找囡囡,因為唔琱艉禲A可能前一天剛剛去過中堂鎮X匯玩,"甘啞牽"D囡囡質素真是麻麻!石龍有沒有KTV好像CA這種玩法、各 ...
YAHOO兄, 石龍我都係去過一次咁多, 唔知有冇CA玩意.
其實去CA交通都好方便, 不如去CA.

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-27 10:09 發表

YAHOO兄, 石龍我都係去過一次咁多, 唔知有冇CA玩意.
牛兄 幾時帶隻象仔去石龍見識吓呀
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-27 02:09 發表

cowcow san師兄,一條友去CA玩光X仁k可以嗎?
火車點去CA?
CA邊間KTV可以玩光X仁k哦?(玩得好激好淫賤)
由CA火車站點去KTV?
一條友二千可以玩一晚光X仁k包二條美女嗎?我不飲酒的只淫淫美女

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。