推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

50 12
發新話題

[原創] 射鵰初體驗

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-30 08:25 發表

好野! 又多個舊街坊歸隊!

多謝射鵰報告

不過, 小弟都末有機會去搵隻鵰  
我都拿拿聲過來歸隊!
果邊而家真係死氣沈沈.

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-30 16:35 發表

你咁都問得出,
快仔王 ,快d走轉啦!
我都想呀
但仲沈醉系快仔溫柔鄉下未能成行;P
所以對CA仍一知半解
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-1-30 16:40 發表

我都拿拿聲過來歸隊!
果邊而家真係死氣沈沈.
小馬兄,
見返你就好囉.
我地都好掛住你.
等我PM話你知

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-1-30 08:38 發表

上次去到想試射鵰餐, 點知佢地話係無浴室既房做, 沖涼要係出面沖好先入房,
所以放棄左轉試推拿, 究竟現在的射鵰餐是否係有浴室私房做呢????
唔係啵,射鵰餐係可以去有浴室既房間做啵!你可以同部長講清楚嘛!你話你身上有紋身,你好怕醜,要去有獨立沖涼房之房間沖涼,部長實會同你安排啦。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-1-30 16:40 發表

我都拿拿聲過來歸隊!
果邊而家真係死氣沈沈.
小馬哥   好高興見番你呀   幾驚你揾唔番我地
來自狗扮人的地方

其實RMB148 波推最好玩啊, 間房OK好多, 又有暖氣, 仲有條女一齊沖涼啊,
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-30 10:13 發表

小馬哥   好高興見番你呀   幾驚你揾唔番我地   
都係多得蘿白兄果日send左個sms比我話我知來龍去脈.
所以先識過來尼邊搵你地咋, 原來尼邊有好多正野睇, 日日睇到扯哂旗.

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-30 18:15 發表
其實RMB148 波推最好玩啊, 間房OK好多, 又有暖氣, 仲有條女一齊沖涼啊,
同條囡囡一齊鴛鴦浴 真係頂級享受 如果囡囡新鮮乾淨 喱個時候最想食撻
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-1-30 18:18 發表

都係多得蘿白兄果日send左個sms比我話我知來龍去脈.
所以先識過來尼邊搵你地咋, 原來尼邊有好多正野睇, 日日睇到扯哂旗.
咁我件25/100  你有無扯呀  小馬哥
來自狗扮人的地方

小馬哥3/100-80/100都扯到直一直.

初三終於去左尾厲灣過夜了, 12點後去就可以過夜了.
亦見了海林真人, 真是幾靚...

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-30 18:20 發表

同條囡囡一齊鴛鴦浴 真係頂級享受 如果囡囡新鮮乾淨 喱個時候最想食撻
有 feel 咪加兩佰開大啦.

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-30 20:17 發表
原來12點可以過夜, 黃甘可以改為後補了.
我未見過海林, 因為我之前是吁另外一個主任啊.

回復 36# 的帖子

海林有無俾著數你呀?

回復 38# 的帖子

你果個靚唔靚,熱唔熱情架?

平10元咋
無其他著數..
下次再去就...

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-30 20:17 發表
上次去, 下鐘後, 我請海林妹妹去吃飯.

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-31 00:44 發表
平10元咋
無其他著數..
下次再去就...
一條龍推拿可平$20, 即$378, 120分鐘, 任做, 幾抵

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-31 00:35 發表

有 feel 咪加兩佰開大啦.
在尾X灣,其實不如做個一條龍推拿, $378, 有120分鐘, 有2Q.

如果做$148推拿 +$200開大小費 = $348, 只有90分鐘, 只有1Q, 吾底.

開大加100就ok啦(158或198餐都得)
我及我的朋友試過
我其中一個朋友最後忘記了比錢(100元)給女女..

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-31 00:56 發表
開大加100就ok啦(158或198餐都得)
我及我的朋友試過
我其中一個朋友最後忘記了比錢(100元)給女女..
開大我最平我試過加$150.  只加$100我沒試, 因為那次技師很豬.

你朋友即是趙完鬆?

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-31 00:43 發表
你果個靚唔靚,熱唔熱情架?
一般啦, 不過唔係好熱情就真.

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-31 00:55 發表

在尾X灣,其實不如做個一條龍推拿, $378, 有120分鐘, 有2Q.

如果做$148推拿 +$200開大小費 = $348, 只有90分鐘, 只有1Q, 吾底http://forum.timway ...
$378, 有120分鐘, 有2Q. 的確唔錯啊.
我每次都做148的, 有feel都係+200, 不過我未試過回價啊.

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-30 12:17 發表
海林真係幾靚架!! 食得過呀!!

冇上網一排, 發現那邊冇乜新post
好奇怪??????????
平時都有間中黎下呢邊,
雖然唔知做乜你地搬晒過黎,
不過我一向都係羅拔兄的忠實讀者

hellofucker

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。