推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

37 12
發新話題

扒出沒警告: 大年初一, CA 宜冬全扒奇景

扒出沒警告: 大年初一, CA 宜冬全扒奇景

新年恭祝各位 ching 龍馬精神, 力大如牛!  

年初一下午難得老虎有事, 即刻飛的去黃崗轉車直奔 CA 宜冬, 興沖沖的不留意大堂一個人都無, Parking 一架車都無, 上到二樓, 所有房都係 vacant...  女女來了, Total 六件, 四五六全扒, 如此奇景係我入行救國以來最慘列糟遇.  二話不說, 同媽咪講叫下一 Round 丫唔該.  點知媽咪話, 係咁多啦, 將就一下啦...

走都走唔切,  臨走時那件六百元的扒仲增左我一句, 話新年全 CA 都無女的!!

即刻轉車去 TPY 找舊相識, 小 japjap 至叫做有餐落肚...  舊相識本來休假, 但好夠義氣地消假, 從連瓜山飛的趕回來 OT!  呢 D 先係今時今日的服務態度!
此版有二五, 所以以後唔再放相, 唔出真名, 唔答問題

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-27 01:07 發表

年初一下午難得老虎有事, 即刻飛的去黃崗轉車直奔 CA 宜冬, 興沖沖的不留意大堂一個人都無, Parking 一架車都無, 上到二樓, 所有房都係 vacant...  女女來了, Total 六 ...
師兄~大年初一北上救國又真係唔可以要求甘高ge~
好d ge囡囡都儲緊水腳回鄉啦~
剩番果d就...
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-27 01:07 發表

年初一下午難得老虎有事, 即刻飛的去黃崗轉車直奔 CA 宜冬, 興沖沖的不留意大堂一個人都無, Parking 一架車都無, 上到二樓, 所有房都係 vacant...  女女來了, Total 六 ...
深表同情。。。點解你唔搵大海近期去過的田地無限。。。幾日前佢地去過。。撿查過果度都仲係人黎喎。。唔係全部都係猪形物體。。。

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-26 17:07 發表

....我仲諗住初三去 E冬發牛年第一炮,多得師兄提醒 。都係過多個星期先去較穩陣。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-27 01:11 發表

深表同情。。。點解你唔搵大海近期去過的田地無限。。。幾日前佢地去過。。撿查過果度都仲係人黎喎。。唔係全部都係猪形物體。。。
Simon 兄, 聽聞話田地無限新年關門, 也不知是真是假了

仲有強如 TPY 都係無人, 如果唔係有相熟女女, 可能要返深圳食飛機餐

呢期真係要 勤力 d 溫書增值o下,後果唔講得笑。  CA  都變成重災區了
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:

師兄遭遇  小弟身同感受   我諗新十五之前上去玩  都係食扒居多   
幸而師兄仲有私房菜補飛  恭喜  恭喜
來自狗扮人的地方

引用:

師兄早,
多謝報料,
連兒冬都得返六個!   
真系要睇定D至起行

師兄幾點到吖?得咁少囡囡?
我去到宜冬四次,覺得佢地囡囡質數算中上同平均。睇喱真要忍忍啦!

初幾頭幾日,新年大節日,靚女都同自己朋友玩休息下,佢地都吾想長年無休,日日比人插!

所以我一般初七才出動,今年可能更遲!

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-1-27 10:08 發表
初幾頭幾日,新年大節日,靚女都同自己朋友玩休息下,佢地都吾想長年無休,日日比人插!

所以我一般初七才出動,今年可能更遲!
所以平日 無人點 無人要 果D咪喺喱D時候 大舉出動囉
師兄個標題  扒出沒警告   好貼切  好正
來自狗扮人的地方

引用:

CHING乜咁饑渴, 初一都撲上CA?! 好彩你舊相好夠義氣

另外, CHING你個signature令我好好奇...

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-27 01:20 發表
仲有強如 TPY 都係無人, 如果唔係有相熟女女, 可能要返深圳食飛機餐
不如你。。你聯絡下果D。。駐戰地記者。。如。海,荼。。佢地可能俾到第一手資料俾你。。。

師兄大年初一出俏,已經

看起来南方的日子何苦啊,地方太小,难得有捞妹出彩。。同情你们。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 01:15 發表

....我仲諗住初三去 E冬發牛年第一炮,多得師兄提醒 。都係過多個星期先去較穩陣。
噢!  我明天年初三也不去了.

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-27 07:59 發表

噢!  我明天年初三也不去了.
我初三也會照常出動,但只會做推拿或足浴。
[img=247,181][/img]

引用:

JAP 幸好找到旧爱加班。。大年初一就真系度度都无好野食既啦。。
田地据MM介绍是抽签上班。。应该会有好野食。。但你说关门了就吾知啦。。你有无打电话去过呀。。

海哥, 無呀田地唔熟地頭...  你地係咪搵同一個媽咪?  明天雙飛男大哥話去, 但我仲搭緊棚未必能行.

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-27 21:46 發表
海哥, 無呀田地唔熟地頭...  你地係咪搵同一個媽咪?  明天雙飛男大哥話去, 但我仲搭緊棚未必能行.
双飞已打听好。。你跟住行就得。。。行开一阵应该得系嘛。。你咪话要过去深圳同的领导拜年咯。。

回復 20# 的帖子

No venture no gain! go la!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-26 17:11 發表

it depends.i was there 2 days ago. The quality is worse than expected.

引用:
原帖由 alanshearer 於 2009-1-27 22:49 發表
it depends.i was there 2 days ago. The quality is worse than expected.
can understand many MMs are home....but this is the best place in CA la...I was there last Wednesday and still some good MMs...four of us all satisfied wo..and many of them will stay over the CNY and will work...

We better rest for few days like the MM!!!!!!!!!!!!!!

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。