推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

133 123456
發新話題

牛年头炮 - 瑶族美女

牛年头炮 - 瑶族美女

年29已吃好团年饭。。30就北上。。绊倒新春特价198.。先拿好房间。。

七公千里从河南接老四来SZ过年。。痴情种子。。老四当然是感动了。。但他新春开那么长途车。兄弟都为他担心。。知道他们30早上到了就约埋一起吃团年饭啦。。

五点多就先去吃饭。。要早点去拣女嘛。。肯定无麦女啦。。六点半就到绊倒。。哈。。都吾少播。。原来那些是妈咪不是女。。第一批。。两个。。吓。。两个甘多。。看看都可以。。但想看多D。。 妈咪就话无既啦。。吾要的话一过隔离房就无左既啦。。看看啊C 。。又系只识摇头。。我就捻住吾好理拒啦。。自己拣就好了。。两个都吾错但又吾系好钟意。。这时进来一个穿制服的。。蛮漂亮。。我以为是啤酒妹。。套制服蓝蓝地色。。七公一看到制服就话好。。大海呢个正。。我话吾系蓝妹啤酒妹吗。。。好正呀。。快D坐低。。。。

制服妹瑶族美女。。有点像一个台湾女星。。。找倒张相会post..个子不高。。样子甜美。。个性坦率。。建谈。。套制服就很适合她。DEEP V。。好双乳表露得很诱惑。。摇骰钟时双乳弹弹下最过瘾。。让我想起了医神嫂。。。七公更话我双重享受。。又绊倒有KY。。哈哈。。最过瘾是女女对我好似几好播。。我就叫DJ明天也订这间房。。也告诉女女明天继续陪我。。

AA就叫了DL美女。。七公有老四。。阿C就食自己。。DJ也跟我们玩。。唱唱歌。。一会就十一点多了。。七公要开车回苦闷。。不想他太累就早点买单返房做野啦。。返到房就听到很多爆竹声。。跟妹妹在窗前看了一会烟花。。跟住就脱了衣服在床上聊天。。女女要求的。。甘咪同拒聊下先咯。。。说了她家里很多事。。我就做个好听众。。当然是一边聊一边楂吓波呀甘咯。。女女波不很大。。但很靓。。都一手揸吾晒。。成个钟头后就一起冲凉。。做野甘咯。。牛年第一炮是90分。。双方满意。。大家满意就GOOD啦。。

第二朝年初一就八点醒啦做早操。。阿妹很渴睡。。半梦半醒的。。又几过瘾。。跟住就一齐睡到一点钟才起来吃饭。。阿C。我跟阿妹。。吃好饭三点了阿妹都无话要走。。甘又一齐返酒店。。我就再睡。。阿妹话看电视但一下又楼住我睡了。。。睡到六点半七公来到才起来。。阿妹回家换衣服就一起去吃饭。。去吃饭前先到K看女。。阿C未有女。。但没拣到。。

吃饭时七公打了几个大喷嚏。。好像有点发烧。。就不去K了。。阿C到K坐了一会无女也走了。。就剩了我一个人跟女女,DJ。。。不过又好好玩喔。。三个人斗地主。。唱歌。。阿妹平时不大敢唱的。。这时没人就猛唱。。竟然喜欢唱的粤语歌。。。也玩到十二点多才返房做野。。。这次是95分。。也当然是双方都满意啦。。。初六都会番吃既。。。

相關搜索目錄: 酒店 啤酒

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-27 10:04 發表
年29已吃好团年饭。。30就北上。。绊倒新春特价198.。先拿好房间。。

七公千里从河南接老四来SZ过年。。痴情种子。。老四当然是感动了。。但他新春ঀ ...
大海師兄,又係一個開心發炮報告,有好既開始,今年你一定全年順境,事事如意,出入平安,長玩長有。
[img=247,181][/img]

我雖然無得去玩。。。但推post當支持。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 18:22 發表
大海師兄,又係一個開心發炮報告,有好既開始,今年你一定全年順境,事事如意,出入平安,長玩長有。   
大家甘话啦。。长玩长有。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-27 18:04 發表

七公千里从河南接老四来SZ过年。。痴情种子。。老四当然是感动了。。但他新春ঀ ...
恭喜師兄甘快響起頭炮
第時d炮一定愈黎愈響
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 19:28 發表

恭喜師兄甘快響起頭炮
第時d炮一定愈黎愈響
大家都系越打越响甘话啦。。

我同班朋友初三都去ca發炮呀

海哥好野!   又食到好野!
此版有二五, 所以以後唔再放相, 唔出真名, 唔答問題

引用:
原帖由 japjap 於 2009-1-27 21:38 發表
海哥好野!   又食到好野!
今年几好彩。。原来阿妹系好多台湾客喜欢的型。。似一个台湾女星嘛。。

回復 9# 的帖子

I got a flu yesteerday and missed the 2nd night you and your Air hostress. She is a perfect sex partneer for you.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-27 22:03 發表
I got a flu yesteerday and missed the 2nd night you and your Air hostress. She is a perfect sex partneer for you.
Yes,and the best thing is she likes me quite well...and does not have a dog....so she can stay with me 24 hours...

相關搜索目錄: Dog

回復 11# 的帖子

Since she provide good service , keep her for Saturday la.

many thanks for sharing report. i really envy you guys can be that free. can go to cp even during chinese new eyar..
Never look back and no regret

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-27 22:10 發表
Since she provide good service , keep her for Saturday la.
我而家系甘捻。。。吾知到时会吾会花心又想试新野。。

回復 14# 的帖子

It doesn't matter, take her to DL, if you find any other good one, take her tel no, and eat later. Reserve food for winter !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-27 22:27 發表
It doesn't matter, take her to DL, if you find any other good one, take her tel no, and eat later. Reserve food for winter !!!
But Spring is near...will be a lot of good food...
If going to DL..I may try to find GuiZhou....

回復 16# 的帖子

Don't forget," 1 bird in hand, is better than a whole floss in the wood" !

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2009-1-27 22:14 發表
many thanks for sharing report. i really envy you guys can be that free. can go to cp even during chinese new eyar..
We are lonesome in CNY ma....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-27 22:36 發表
Don't forget," 1 bird in hand, is better than a whole floss in the wood" !
I will take your advice....actaully it is not easy to find a good MM...I mean a girl I like and she also likes me...

我都試過幾個外族,其中一個都係瑤族,普遍服務都好好,但皮膚就差少少

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 22:49 發表
我都試過幾個外族,其中一個都係瑤族,普遍服務都好好,但皮膚就差少少
可能系一个个啦。。呢个D皮肤就滑滑。。

年初一,二,三。。通常係最澤洗0既時候。。。。
大陪份囡就算番老家都唔想返工。。。我諗過左初十之後。。情況會遂漸改善。。。。

不過大海都搵到件甘好0既水泡。。。唔怕新春無啖好食啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-27 03:04 AM 發表

大海...你地發達喇...而家大陸通縮呀!!!半島房間賣198...

又90分,又95分,聽見都流口水..

以前,係HK過年,一个人孤令令,而家你地....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-28 01:38 發表
年初一,二,三。。通常係最澤洗0既時候。。。。
大陪份囡就算番老家都唔想返工。。。我諗過左初十之後。。情況會遂漸改善。。。。

不過大海都搵到件甘好0既水泡。。。唔怕新春無啖好食啦。。。
自古以黎大佬ge理智通常都戰勝唔倒細佬ge衝動
休閒是對生命的一種反思及再恢復

大海兄,
恭喜發財, 嫖運亨通, 09年開波就95 pt 這么好,真羨慕, 下次回來同七少一定齊齊玩...
OO

133 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。