推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

[原創] 牛年開年不利

牛年開年不利

中午出征 本次目的是要一賭眾CHING們所說的快餐

到步後先醫肚 再去按個正骨
之前去開永記 但係有CHING話可以試下軍月行左2個轉終於搵到!!! 原來近在咫尺!!
門口太細一直以為係旅館故沒有多加理會
既然搵到咁就入去啦
果然好過永記 不過去到大廳就比較細 可能係分得開啦
但係暗暗地就幾舒服 岩我!
搵個位坐低 (全程一直冇人招呼我)
跟住睇下電視我要主動叫個服務員幫我拿柸暖水來同埋叫我採耳C父
呢個採耳妹就認真油麻地  唔係講個樣 係技術
不過咁暗環境開左盞燈照到格離位阿CHING好似唔係好舒服
之後我採完佢又同我採耳妹講佢要採
點知佢話要輪牌 之後黎左個羞八怪
跟住坐左陣就叫服務員上房  呢度真係好缺服務員
技C按得不錯好好傾 樣子普通 房間舒適 會再幫襯 可能會成為主場
(我按中式)
技師話呢度有中式泰式日式(正規推油喎...)
全部式都係同一班技師做

其他野唔講了 講返今次主要目的先.....

係木人巷度穿州過省都係冇心目中的好野.....
之前搜索果時發現過D 好正既又唔係度
跟住返轉頭搵返個後生囡..
好鬼瘦
跟住上樓, 妖條囡仲食緊煙
上到去張床亂到乜 佢仲要收晒D野落個櫃度仲要我幫手囉...
個簾又壞左..有1半遮唔到......我個位仲要係門口位...
無得沖涼真直埋牙
條囡係就係幾靚 蒲LOOK果D 但全無表情,邊度都唔比鍚 又唔比摸 個西干到乜咁...
小弟一入西洞即係好似食左散骨散咁 直住入去 軟住出黎
條囡個波係個雞包仔,不過LIN頭就幾挺
咪渣多兩野囉 如是姐抽插下 囡囡由死魚變左啦啦隊隊長 係咁幫我打氣
咁耐啦 快D啦 快D!!!  是不是出了? 出了沒有? 原本都有小小FEEL即刻軟晒
真係想扯巴佢 仲要用D頭髮遮住個樣 想撥開D頭髮都擋手
之後佢坐上黎, 坐得幾下 就叫到我郁....真沒趣
其間一路有人出出入入 又好嘈 佢又手機響..攪攪下係度聽電話.....真係h:" />h:" /> h:" />h:" />
之後係佢加油聲之下我進攻能力盡失 佢幫我打左出來算了, 唉 過程10~15MIN左右啦
之後沖涼先態度仲好鬼差,

睇黎快餐呢家野真係完全唔岩我
如無特別我都唔會再去

講溜左添 今次戰事地點係方向村
真係谷9氣.....不過算啦 是次活動性質只求體驗

相關搜索目錄: 手機

睇到最後先知係方向村, 仲以為師兄在CA玩快仔添.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

引用:
原帖由 jacky10 於 2009/1/28 23:42 發表
中午出征CA 本次目的是要一賭眾CHING們所說的快餐

之前去開永記 但係有CHING話可以試下軍月行左2個轉終於搵到!!! 原來近在咫尺!!
既然搵到咁 ...
係咯!好似樓上師兄話齋,初頭以為係CA添!
如果唔係知你鍾意"了"耳,好難想象你話好少開大,竟然去食快仔!
比囡咁樣趨,認真無癮。有無特登死忍,大丈夫話過唔去就唔出,同佢玩過

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-28 23:42 發表

既然搵到咁 ... 囡囡由死魚變左啦啦隊隊長 係咁幫我打氣  咁耐啦 快D啦 快D!!!  
笑撚死我啦  幫你打氣
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-28 23:42 發表

既然搵到咁 ...
十師兄~你係咪入左第二條巷仔呀?
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:

既然搵到咁 ...
jacky兄, 唔好洩氣, 呢一餐當前菜, 主菜一定食到好野.

但究竟你去左邊呀??

引用:

既然搵到咁 ...
話明快餐  甘係要乜都快  快的   快的  快的快的快的

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-29 10:27 發表

話明快餐  甘係要乜都快  快的   快的  快的快的快的   
不過10-15mins又好似快左d
個囡囡又會甘快就開始打氣加油

回復 7# 的帖子

快餐真的無癮食!就是聽到那幾聲"快D!快D"就死喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-29 10:37 發表
又唔係次次係甘ge
食快餐最緊要識揀女
上到去會好好玩

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-29 10:37 發表
佢摧你快還好    要是在床上一邊食煙一邊講電話或油手指甲 你仲唔死

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-29 10:52 發表

佢摧你快還好    要是在床上一邊食煙一邊講電話或油手指甲 你仲唔死  
呢d事絕對唔容許啦!!
你話做完就無所謂je

引用:

既然搵到咁 ...
CHing,
快仔一般都無服务,我試过未埋牙将條囡趕走揾GT投訴
GT再揾过另一件來都唔錯,但自己一肚火(唔係小J) 已沒心情要这件了
Anyway, 希望在明天,下次大家骨運會好d

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-29 13:21 發表

CHing,
快仔一般都無服务,我試过未埋牙将條囡趕走揾GT投訴
GT再揾过另一件來都唔錯,但自己一肚火(唔係小J) 已沒心情要这件了
Anyway, 希望在明天,下次大家骨運 ...
師兄果次做咩甘火呀?
囡囡做左d咩呀

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-29 03:27 發表

如果唔係知你鍾意"了"耳,好難想象你話好少開大,竟然去食快仔!
比囡咁樣趨,認真無癮。有無特登死忍,大丈夫話過唔去就唔出,同佢玩過
鎖你鎖你...打慣ca report, 我都唔為意一時打多左2隻英文字
改修正

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-29 03:27 發表

點會好難想象我好小開大=.=
ca sn只試過1次(再去既原因可能只為帶朋友去爽,自己不會去), 快仔又係試1次(不會再去)
我都係去試下其他ching玩緊乜姐, 唔洗人乎講我都唔知講緊乜

係呀,比條園咁趨,真係好冇癮, 佢又唔吹喎 即係識趨.....
咩唔去就唔出 唔係好明
果時就我盡晒力好想出都出唔到 佢一出聲我就無晒feel.....
可能ca玩得多慣左高品質享受.形成大對比.死啦 玩出禍
如果話冇feel唔出又唔好喎..落樓一定又諗諗下梗返
一定要走多場救熜d火先回港..唔合乎經濟原則麻

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 10:22 發表

十師兄~你係咪入左第二條巷仔呀?
其實我都唔識計, 又邊度開始計?
我去果度應該係由個閘果邊行入去只計右面
好似係第3條 (前面第1,2條個唔知有冇快仔我都計埋) 因為好似睇唔到對面有路出返去所以冇入
GT係個男仔170左右高,小肥

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-29 10:23 發表

jacky兄, 唔好洩氣, 呢一餐當前菜, 主菜一定食到好野.

但究竟你去左邊呀??  
以後唔食呢個前菜啦
150去SN SN不知幾好服待...又有正骨仲可以出埋
我北上神州都係鍾意比人服侍
R下PP打下飛滋好啦

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-29 19:24 發表

以後唔食呢個前菜啦
150去SN SN不知幾好服待...又有正骨仲可以出埋
我北上神州都係鍾意比人服侍
R下PP打下飛滋好啦
SN係乜嚟架  師兄  
同埋有乜R pp同打非枝好架步呀 請指教
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-1-29 19:22 發表

其實我都唔識計, 又邊度開始計?
我去果度應該係由個閘果邊行入去只計右面
好似係第3條 (前面第1,2條個唔知有冇快仔我都計埋) 因為好似睇唔到對面有路出返去所以冇入
GT係個男仔170左右高,小肥
我知你講邊條啦
盡量唔好幫襯d男GT呀
家教麻麻

第二條巷果d囡囡服務態度亦麻麻
亦可能同GT管教不善有關

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-30 00:47 發表

SN係乜嚟架  師兄  
同埋有乜R pp同打非枝好架步呀 請指教
十師兄應該係講緊去桑拿~
俾囡囡打飛枝好過
大象梗係去得安老院太多啦

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 16:53 發表

我知你講邊條啦
盡量唔好幫襯d男GT呀
家教麻麻

第二條巷果d囡囡服務態度亦麻麻
亦可能同GT管教不善有關h:" />
師兄我有一個極之新手既問題想問,你咪笑我。

其實一條友去果條巷,生口生面,係未真係極度危險?就算話有人介紹黎搵阿邊個邊個都冇用?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:01 發表

師兄我有一個極之新手既問題想問,你咪笑我。

其實一條友去果條巷,生口生面,係未真係極度危險?就算話有人介紹黎搵阿邊個邊個都冇用?
d巷仔唔係好似各位師兄想像中甘危險ge~
人地FL打開門都係想做生意~
同桑拿場一樣~佢地又點會系自己地頭度搞事~
其實你只要行多2個圈生面口都變熟面口啦~
師兄甘英偉~加多幾件小禮物~
d GT & 囡囡好快認得你啦

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 17:09 發表

d巷仔唔係好似各位師兄想像中甘危險ge~
人地FL打開門都係想做生意~
同桑拿場一樣~佢地又點會系自己地頭度搞事~
其實你只要行多2個圈生面口都變熟面口啦~
師兄甘英偉~加多幾件小禮物~
d GT & 囡囡好快認得你 ...
不過一條友去真係幾驚。

成日都聽人講到好恐怖,又話好似羅湖村咁行行下有係茂利借 d 意跌個電話落地下,話係比你撞跌屈你陪錢,揀囡又比人屈要硬食豬扒,上到房之後衣櫃又有條大漢跳出黎,埋單果時又開天殺價..................
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:16 發表

不過一條友去真係幾驚。

成日都聽人講到好恐怖,又話好似羅湖村咁行行下有係茂利借 d 意跌個電話落地下,話係比你撞跌屈你陪錢,揀囡又比人屈要硬食豬扒,上到房之後衣櫃又有條大漢跳出黎,埋單果時又開 ...
我諗個別case一定有ge
應該有人中過招後化大黎宣揚
不過第一次去有人陪同的確會好d

關口村的話我都有d信
因為果度俾我ge感覺真係麻麻
危機意識即時提高數倍
中招成數應該頗高

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。