推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

73 123
發新話題

開年後 CA考察

開年後 CA考察

話說 開年後,約好朋友到CA 尋幽, 應該係尋"優",看看有否優質囡囡 滯留異鄉 !

晚上七點  到達 第一站 先o黎過 正足,聾倒會
聽囡囡講春節期間,冇貓行呢類節目。
加上天氣都幾凍活A囡囡全都著牛仔褲。(下身視覺扣分) ( 上身依舊有睇頭 )
黃牌囡囡 係包包面o個種( 不過算啦,正足 我唔強求,都幾Q o既,值得一讚,上身都係包包,下身唔清楚,全程小許互動咁啦!
好快就過左 兩粒鐘,老友腳軟軟咁行番出o黎,大家都意味到佢之前發生左咩事啦!  ( 我地係分房o既).....

飯後再到 第二站   黃金xx ,唸住整番個 158餐啦,剩係睇囡囡 d 制服真係幾誘惑,不過真係唔敢睇個樣o羅。好快咁就出左,係出左正門去搵過另一間。

第三站   美x灣, 打定電話去,坐低後 睇辦啦, 好辛苦咁先 " 咇 " 左兩件入o黎。 "oh shit"  仲話係冇得揀,老友同我都不約而同 咁認為 食唔落。
冇辦法,好快又出左     正門搵過第二間。

最後一站    森x  ,終於精神d ,前後睇左 幾轉,好多個都幾養眼, 記憶中仲有個幾似 "奸蚻" ( 中年版 ), 仲係幾偉大o個隻,鐘意 body o既 ching可以唸唸,最後老友同我都揀左 mm ,可愛feel 。 埋單 218  ,過年過節咪俾多些小 mm 以答謝 佢地o既不辭勞苦。
好多囡囡係因為公司唔俾佢地請假或唸住椪I份糧過年後撇o既情況下而滯留異鄉渡歲,我地除左去捧下場外,不防俾多d 溫暖攬實d 佢地啦 !!

上面有想法,下面沒辦法!!

回復 1# 的帖子

師兄,一日洗幾次腳,唔悶嗎?

洗腳 一次, 浪漫一次, 有兩間係揀唔落手 走o架

引用:
原帖由 新熱血 於 2009-1-29 17:27 發表
話說 開年後,約好朋友到CA 尋幽, 應該係尋"優",看看有否優質囡囡 滯留異鄉 !

加上天氣都幾凍活A囡囡全都著牛仔褲。(下身視 ...
師兄真勤力, 咁早就上CA開年.
睇黎心爸可以取代王甘喇.  

王甘而家去得多既都知食豬場

引用:

晚 7 點開始  使唔使過夜

引用:

C兄...真係食"足"四餐...!!!

真係 去o左兩個地方玩咋!!
心 爸 都好耐冇去咯,因為唔就腳,呢次重遊舊地,裝修都覺得佢殘殘地,不過軟件都冇令人失望。攪完都大覺黎悒。相反,黃金豬 真係令人得啖笑囉 。  而 美x灣 近呢幾濟去都係失望而回,唸番今次入o黎o個兩件極品,仲係冇得揀咁話,真係第一時間 "校"腳。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 jacky10 於 2009/1/29 18:51 發表
王甘而家去得多既都知食豬場
上次見到小琴,比晒所有Q旁佢。跟住嗰d番到香港就拋晒落垃圾桶環保!

o係 黃金睇極辦都唔o岩o既時候,格離房仲有個同胞大大聲嗌左出o黎,非常牛氣沖天,乜冇晒女喇!   我唸出o黎玩 唔o岩咪笑笑口走人o羅,唔使大大聲想食人咁會禮貌d 囉。

引用:
原帖由 新熱血 於 2009-1-29 13:32 發表
o係 黃金睇極辦都唔o岩o既時候,格離房仲有個同胞大大聲嗌左出o黎,非常牛氣沖天,乜冇晒女喇!   我唸出o黎玩 唔o岩咪笑笑口走人o羅,唔使大大聲想食人咁會禮貌d 囉。
咪係,唔岩可以去第二間姐,都唔洗發老皮。

我尋日去隆賭匯開年發第一炮,手頭上可供食用之相熟囡囡全部不在,輪牌試下自已骨運有幾好......點知...來了一隻 {^(oo)^}但我都冇彈,新年流流,彈左佢可能會令佢成年都唔老利,所以算數。。。我以為唔靚既花會香,又唔香又唔靚既花既果實啖啖肉,點知原來有 d 又唔靚又唔香果實又唔好食既花......my God! ,呢個囡囡既冇身材也不靚並不後生又唔比摸按得又差 ...不過我都照做雙鐘,新年流流單單聲唔吉利,我由得佢在第二個鐘亂咁在我身上摷,佢搞我隻雀搞左差唔多半粒鐘,見我隻雀冇起色於是都放棄左 。。。按完雙鐘天色已晚,谷住谷住返深圳邪一邪,搵相好補飛,咁先至發左第一炮,唉!...
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-29 21:53 發表

我尋日去隆賭匯開年發第一炮,手頭上可供食用之相熟囡囡全部不在,輪牌試下自已骨運有幾好......點知...來了一隻 {^(oo)^},但我都冇彈,新年流流,彈左佢可 ...
I   with your attitude.  It is CNY and nui nui who have to work must have something in common, they are not good enough to earn enough $$.  

by the way, I like your {^(oo)^} icon. so cute for a pork chop.. haha

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-29 21:53 發表

我尋日去隆賭匯開年發第一炮,手頭上可供食用之相熟囡囡全部不在,輪牌試下自已骨運有幾好......點知...來了一隻 {^(oo)^},但我都冇彈,新年流流,彈左佢可 ...
咁睇黎真係過左十五先好上去囉.

有無ching知天地開番未呢 ?

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-1-29 15:02 發表

I   with your attitude.  It is CNY and nui nui who have to work must have something in common, they are not good enough to earn enough $$.  

by the way, I like your {^(oo)^} icon. so  ...
大自然每一種生物都有一樣生存技能,否則晨早已絕種。在骨場,每個囡囡都有只小一樣強項,才能站得住腳,囡囡 appearance 不好,但一定有一樣優點,問題在於你如何去發掘。我當日冇耐性去發掘,所以求其按完走人算數。

xocat 冇{^(oo)^} 呢個 icon,所以只好用符號拼出來啦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-29 23:20 發表

大自然每一種生物都有一樣生存技能,否則晨早已絕種。在骨場,每個囡囡都有只小一樣強項,才能站得住腳,囡囡 appearance 不好,但一定有一樣優點,問題在於你如何去發掘。我當日冇耐性去發掘,所以求其按完走人算 ...
absolutely. It is like however bad guy/girl a person could be, he/she would have some good points and vice versa.

引用:

oh! 羅拔兄真博愛, 加鐘都唔轉人.  

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-29 15:25 發表

oh! 羅拔兄真博愛, 加鐘都唔轉人.   
其實我都唔係博愛,我都係一個壞人 。 ...開頭囡囡一入來,佢個 look...肥就肥左 d ,下身又著牛仔褲,但個胸有 60% 凸左出黎,都有返 d 睇頭 ,咁我咪當搵隻燒[^(oo)^]~還神囉....跟住頭鐘完場前佢又主動同我隔褲卒雀,雖然冇得互動(就算有我都未必肯 ),但佢都叫做有交功課,咁咪加鐘囉。。。我都有比利是佢,同埋一支小熊潤唇膏($2),冇所謂啦,大家 happy.

當日我在榕丸與聚隆牽受過 OSIM 既嚴格訓練,以後遇到咩異獸都唔會 ....你幾時去受訓一次?

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-29 23:44 發表

其實我都唔係博愛,我都係一個壞人 。 ...開頭囡囡一入來,佢個 look...肥就肥左 d ,下身又著牛仔褲,但個胸有 60% 凸左出黎,都有返 d 睇頭 ,咁我咪當搵隻燒[^(oo)^]~還神囉....跟住頭鐘完場前佢又 ...
所以我經常讚嘆你鴾j無畏精神.
山長水遠上CA要我啃{^(00)^}, 我自問做唔到.  
自從殘廢餐之後, 我都無上CA喇...

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-29 23:44 發表

其實我都唔係博愛,我都係一個壞人 。 ...開頭囡囡一入來,佢個 look...肥就肥左 d ,下身又著牛仔褲,但個胸有 60% 凸左出黎,都有返 d 睇頭 ,咁我咪當搵隻燒[^(oo)^]~還神囉....跟住頭鐘完場前佢又 ...
講時講,女女都著晒褲, Robert 兄當日有冇照常換番場內o既短打呢?   

其實著短打會舒服好多,不過o個幾日 CA 真係幾凍

我原本打算星期日上CA添, 睇怕可能要忍多一星期喇.
DS/CP那邊又係唔夠女, 都係SZ邪骨算喇.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

引用:
原帖由 新熱血 於 2009-1-29 16:03 發表

講時講,女女都著晒褲, Robert 兄當日有冇照常換番場內o既短打呢?   

我有換短打,房內冇暖爐,又冇暖風機,真係幾凍。冬天最好去有暖氣供應之骨場。
引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-29 16:44 發表
尋日去CA,在金三角長青路兩旁之店鋪好多都冇開,食肆都唔係好多間營業,我去左活力旺食野。
有囡囡同我講,可能要到正月十五技師先至人齊。

引用:

熱血師兄  我感受到你嘅失望感覺
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-30 00:44 發表
而家上邊囡唔算多
都係SZ近近地化算D
就算墜機損失都無甘大
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/29 23:20 發表
大自然每一種生物都有一樣生存技能,否則晨早已絕種。在骨場,每個囡囡都有只小一樣強項,才能站得住腳,囡囡 appearance 不好,但一定有一樣優點,問題在於你如何去發掘。我當日冇耐性去發掘,所以求其按完走人算數。

xocat 冇{^(oo)^} 呢個 icon,所以只好用符號拼出來啦。
糸以前既地方有豬豬icon就方便很多,尤其係用哩寫黃金豬!
引用:
原帖由 cowsan 於 2009/1/29 23:54 發表

所以我經常讚嘆你鴾j無畏精神.
山長水遠上CA要我啃{^(00)^}, 我自問做唔到.  
自從殘廢餐之後, 我都無上CA喇...
個別例子啫。唔洗太介懷!我上次去未泥灣,試做$188餐,個技師不斷話"你摸我吖!你摸我吖" 。仲主動提議玩拔釘遊戲!
引用:
原帖由 新熱血 於 2009/1/30 00:03 發表

如果囡囡著牛仔褲,可以問囡囡攞多條短褲比佢!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-30 06:44 發表

熱血師兄  我感受到你嘅失望感覺
大象 師兄,唸番o個日o既情景,真係猶有餘悸,自問囡囡如果只得 25/100     ,真係唔咁心硬食,美x灣個領班仲話冇得揀,得兩件,試o下吹啦,好舒服,聽埋呢句,心都寒埋,笑笑口出番大門搵個第二間把啦 !!

73 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。