推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

73 123
發新話題

開年後 CA考察

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/29 21:53 發表

咪係,唔岩可以去第二間姐,都唔洗發老皮。

我尋日去隆賭匯開年發第一炮,手頭上可供食用之相熟囡囡全部不在,輪牌試下自已骨運有幾好......點知...來了一隻 {^(oo)^},但我都冇彈,新年流流,彈左佢可 ...
我尋日同你一樣!
因為驚推拿桑拿囡囡未番,去咗做兩場沐豬,共2x140分鐘,一滴無出,亦非常正規 。但都各給$20當小費又好利是都好啦 !結果番咗SZ,終於試咗不死鳥!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-1 08:48 發表
我尋日同你一樣!
因為驚推拿桑拿囡囡未番,去咗做兩場沐豬,共2x140分鐘,一滴無出,亦非常正規 。但都各給$20當小費又好利是都好啦 !結果番咗SZ,終於試咗不死鳥!
我初三到CA做正足,也是食白果,晚上回深圳邪場,因為驚中伏,只按中式與按下前列腺 warm up,過夜後初四才發炮,盡興而回。

不死鳥也是我主場之一,在那裡有冇食到好野?
[img=247,181][/img]

今日初七人日, 人人生日快樂 !      
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-2-1 17:25 發表
今日初七人日, 人人生日快樂 !      
牛一日快樂

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-31 01:13 發表

再談一些常用名詞......

1. 打飛機︰指客人躺床上,小姐給你手淫,直到向上射出; (自己打都可以)
2. 打炮︰指與小姐性交,也叫打真軍; (打真軍亦指不用套套的, 十分危險)
3. 吹簫︰男女用嘴親吻、含、 ...
感謝羅白C兄詳盡o既名詞註解!              
但當我閱讀大家o既報告時仍然發現有D唔明白o既名詞, 名詞如下:
足鼠/鬼鼠=?   
3女=?  
FOC=?

希望C兄們繼續賜教! 真係感激不盡!!          
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-2-6 21:48 發表

感謝羅白C兄詳盡o既名詞註解!              
但當我閱讀大家o既報告時仍然發現有D唔明白o既名詞, 名詞如下:
足鼠/鬼鼠=?   
3女=?  
FOC=?

希望C兄們繼續賜教! 真係感激不盡!! ...
師兄,我查過骨場字典,冇足鼠呢個名詞,但就有鬼鼠,而家將果段野 copy出來:

骨場裡的鬼鼠
一般之中、泰、日式按摩,無論在正邪場,技師之活動範圍不能超越客人身上之禁區。但有部份囡囡挺而走險,為了多得一點收益,會嘗試申請禁區紙,偷偷闖進禁區幫機主起機。有這類秘密起機行動之場,可稱為「鼠疫」場,這種偷偷摸摸之行徑,就叫「捉鼠」,而負責執行這艱巨任務之囡囡就是「鬼鼠機師」。捉鼠一般都是秘密進行,用毛巾、衣服作掩護,有部份搞笑之機師用綿被在禁區處搭起帳蓬,幫助起機。捉鼠乃秘密行動,在100%正規之大場,往往有無數之 Terminators在房門外不斷巡視,以防鼠疫滋生,如囡囡不幸被發現越區起機,將被公司革走或者罰款。根據現有法制,機師與機主,如在檢查牌照時被當場斷正,輕則罰款,重則可獲十五天豪華旅程。

至於鼠疫之產生,是來自兩方面的:機主之起機意念,抑或囡囡想多掙一點錢,都是鼠疫滋生之源頭。鬼鼠之誕生,是雙向的,機主與機師,一個願「打」,一個願「捱」,方能達成共適,成功起機升胸。除了在意念上兩者有共同目標外,還需一樣很重要的,就是禁區紙。一般而言,禁區紙是由機主發給機師,在越區時使用。捉鼠是秘密行動,機主需將禁區紙妥為收藏,攜帶禁區紙之方法,可將之藏於煙盒內、電話套內、用口含著、或摺成介指戴在手上,適隨機主專便。現時出禁區紙之公價為一百大元。

3女 = 女女女

FOC 留待其他同學答。

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-6 21:57 發表

師兄,我查過骨場字典,冇足鼠呢個名詞,但就有鬼鼠,而家將果段野 copy出來:

骨場裡的鬼鼠
一般之中、泰、日式按摩,無論在正邪場,技師之活動範圍不能超越客人身上之禁區。但有部份囡囡挺而走險,為了多得一 ...
洗唔洗解答得甘全面呀
而家真係好似去左骨場大學甘
專修囡遊業
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 22:06 發表

洗唔洗解答得甘全面呀
而家真係好似去左骨場大學甘
專修囡遊業
你負責答咩叫做 FOC   

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-6 22:10 發表

你負責答咩叫做 FOC     

佢唔識答 肯定佢係無間道

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-6 22:10 發表

你負責答咩叫做 FOC     
我果d點算FOC wow
最多叫Fast Food

引用:

你負責答咩叫做 FOC     
係未 free on car  

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 22:15 發表

我果d點算FOC wow
最多叫Fast Food
甘都答錯   你呢個內鬼

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-6 22:18 發表

甘都答錯   你呢個內鬼   
我囡遊業初中都未畢業呀
仲要我答埋晒d大學問題

感謝C兄們o既解說, 基本上鬼鼠同3女都明白了, 但FOC似乎仍未有確定解釋...
我在 "QQ大本營" 見有一標題係 "我慘被QQ妹FOC左" 但內文中沒有解釋咩野係 "FOC"

http://forum.timway.com/f/thread-187265-1-1.html

希望有C兄解釋到啦 !                  

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-2-6 23:20 發表
感謝C兄們o既解說, 基本上鬼鼠同3女都明白了, 但FOC似乎仍未有確定解釋...
我在 "QQ大本營" 見有一標題係 "我慘被QQ妹FOC左" 但內文中沒有解釋咩野係 "FOC"

http://forum.timway.com/f/thread-187265-1-1.h ...
Free Of Charge
你估係咩意思

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 23:39 發表

Free Of Charge
你估係咩意思
唔使俾錢嘅午餐!
CHing, 借問聲邊道有咁着數?

雖然係遲來的回覆,不過都獲益良多,以後不用到王金浪漫了,另外都學到好多專有名詞

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-8 18:02 發表
雖然係遲來的回覆,不過都獲益良多,以後不用到王金浪漫了,另外都學到好多專有名詞
王甘浪漫,我唔會信小琴,佢推介既 {^(oo)^} 搞到我食完之後患有推拿恐懼症 ,我要搵個靚女執一劑先至可以重獲新生。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 18:38 發表

王甘浪漫,我唔會信小琴,佢推介既 {^(oo)^} 搞到我食完之後患有推拿恐懼症 ,我要搵個靚女執一劑先至可以重獲新生。   
去王甘多次 ,
次次打電話給小琴 ,
如果由小琴招呼 ,
好處她會安排特大按摩房 ,
可以選擇技師 ,
不過不要想她會介紹靚技師給你 .
次次說明要後生靚女 ,
但她一樣打電話叫技師入房 ,
多數很豬 .
最高記錄好像有彈六個技師 .

引用:
原帖由 superman88 於 2009-2-8 19:16 發表

去王甘多次 ,
次次打電話給小琴 ,
如果由小琴招呼 ,
好處她會安排特大按摩房 ,
可以選擇技師 ,
不過不要想她會介紹靚技師給你 .
次次說明要後生靚女 ,
但她一樣打電話叫技師入房 ,
多數很豬 .
最高記錄 ...
假如小琴係做酒樓部長或者在街市賣豬肉就 very good,可惜佢做骨場。

我想問下,你果次彈左 6 個囡囡之後,係嬲到走人定係最後都見到有人類可以上鐘?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 19:21 發表

假如小琴係做酒樓部長或者在街市賣豬肉就 very good,可惜佢做骨場。

我想問下,你果次彈左 6 個囡囡之後,係嬲到走人定係最後都見到有人類可以上鐘?  
小琴去年十月話自己有20 ,
但我上月又問一次 ,
她話有22 ,
奇 .

但我估計她有24 .

有次中午在王今門外見倒她 ,
她穿便服(剛收工) ,
她捉住我手 ,
同我一同入王今 ,
話我很久沒有找她 ,
叫我下次到之前打電話給她 .

係最後見嗰件OK ,
上鐘 .

走人 ,
對不住 ,
我做不到 .

引用:
原帖由 superman88 於 2009-2-8 19:43 發表

小琴去年十月話自己有20 ,
但我上月又問一次 ,
她話有22 ,
奇 .

但我估計她有24 .

有次中午在王今門外見倒她 ,
她穿便服(剛收工) ,
她捉住我手 ,
同我一同入王今 ,
話我很久沒有找她 ,
叫我下次到 ...
小琴年齡有幾大,真是一個謎,她的後面似 22,個頭似 30,身形似 23,我諗佢最小有 25 歲。

佢待客又幾親切交帶既,呢樣野抵讚!

尋日在沐足房內同佢傾左幾句,佢好強調:「你以前試果批浪漫囡走哂 lu,放心啦,而家新黎好多囡,又後生又年輕...」..我都唔知信唔信佢好。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 19:53 發表

小琴年齡有幾大,真是一個謎,她的後面似 22,個頭似 30,身形似 23,我諗佢最小有 25 歲。

佢待客又幾親切交帶既,呢樣野抵讚!

尋日在沐足房內同佢傾左幾句,佢好強調:「你以前試果批浪漫囡 ...
信住先 ,
過兩三日試試 .

73 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。