推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

DL Sauna

DL Sauna

Last sat, I went to DL Tian V Sauna...not many girls there...the manger said that most girls will be back after Feb...

咁遠去到有無食番個普通餐先走呀?

引用:
原帖由 wongmogei 於 2009-1-31 14:01 發表
Last sat, I went to DL Tian V Sauna...not many girls there...the manger said that most girls will be back after Feb...
師兄,你有冇去" 之約"?情況係未一樣?
[img=247,181][/img]

no ar....I change to Emperor Garden...expensive but eatable...

咁食唔食倒好野呀?隔離台有人叫左個囡囡唔係幾好服務wor.

引用:
原帖由 wongmogei 於 2009-1-31 22:01 發表
呢個場我上年7,8月都有去兩三次. 不過女女質素唔算突出. 不過hardware算唔錯. 有歡樂椅. 依家唔知係咪仲係198房錢呢
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009/2/1 00:05 發表

呢個場我上年7,8月都有去兩三次. 不過女女質素唔算突出. 不過hardware算唔錯. 有歡樂椅. 依家唔知係咪仲係198房錢呢
聽講E+有一種時間短d既餐,房唔知全免定係好平!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-1 16:26 發表

7叔. 祝你牛年長玩長有
咁即係咁耐. 你知冇兩個鐘就....

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-1 08:26 發表

咁我寧願去 E 冬啦,免房錢。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009/2/1 17:10 發表

7叔. 祝你牛年長玩長有
咁即係咁耐. 你知冇兩個鐘就....
"新服務 : 新式泰國浴$398(單鐘全包);類似馬交打令形式"喎!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-1 17:21 發表

"新服務 : 新式泰國浴$398(單鐘全包);類似馬交打令形式"喎!
女女係咪得400果D定係女女水平唔一樣. 仲有服務包D乜呢

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009/2/1 17:28 發表

女女係咪得400果D定係女女水平唔一樣. 仲有服務包D乜呢
係我抄番泥架乍,你有興趣問易主任啦!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-1 18:06 發表

係我抄番泥架乍,你有興趣問易主任啦!
妖, 我收左易主任個sms(新年果d)都唔好意思復佢.....話晒都成4,5個月冇去啦...
都係e東免房錢好

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-1 18:24 發表

妖, 我收左易主任個sms(新年果d)都唔好意思復佢.....話晒都成4,5個月冇去啦...
都係e東免房錢好
咁你地有冇人新年之後上過去兒冬呢?
報告話得幾個囡囡? 相正實一下
會唔會三點後就多D選擇呢?

"新服務 : 新式泰國浴$398(單鐘全包);類似馬交打令形式"

呢個係得一個鐘, 只提供 400 既女女...
玩唔玩得過... 見人見智....
師兄, 打比易主任啦...佢幾好心機... 無咩唔好意思既....
佢新年期間無番老家... 呢幾日番晚班....

至於兒冬... 新年期間得三十幾個女女...
不過呢幾日應該會愈來愈多.... 因為女女陸續咁番來....
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2009-2-1 20:45 發表
"新服務 : 新式泰國浴$398(單鐘全包);類似馬交打令形式"

呢個係得一個鐘, 只提供 400 既女女...
玩唔玩得過... 見人見智....
師兄, 打比易主任啦...佢幾好心機... 無咩唔好意思既....
佢新年期間無番老家...  ...
多謝同盟會蜘蛛俠報料 . 易主任當然好人啦. 仲幾靚女tim . 不過都係去番e東好. 點都係免房費抵玩. 同女女質素e東真係算唔錯啦

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-1 20:56 發表

多謝同盟會蜘蛛俠報料 . 易主任當然好人啦. 仲幾靚女tim . 不過都係去番e東好. 點都係免房費抵玩. 同女女質素e東真係算唔錯啦
易主任... ok 架.......又夠熱情.....  
講真...  我鍾意佢夠好心機 jei ..... 嘻嘻嘻.......

e 東...  論女女既質素.... 的而且確勝 tv 一籌......!!!
"價性比" 比較高既一間....... !
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2009-2-1 21:06 發表

易主任... ok 架.......又夠熱情.....  
講真...  我鍾意佢夠好心機 jei ..... 嘻嘻嘻.......

e 東...  論女女既質素.... 的而且確勝 tv 一籌......!!!
"價性比" 比較高既一間.. ...
觀點中肯   呢個都係我點解咁多個月都冇再去tv其中一個主要原因.....唔通為左易主任而去佢果度玩咩

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-1 21:19 發表

觀點中肯   呢個都係我點解咁多個月都冇再去tv其中一個主要原因.....唔通為左易主任而去佢果度玩咩
就算去... 都要過左十五先.....
因為......而家有好多M1A1坦克駐守係果到......

引用:
原帖由 jetspermman 於 2009/2/1 21:30 發表

就算去... 都要過左十五先.....
因為......而家有好多M1A1坦克駐守係果到......
蜘蛛俠兄,可唔可以講講點解呀?好似好得人驚喎!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-2 14:35 發表

蜘蛛俠兄,可唔可以講講點解呀?好似好得人驚喎!  
唔知係咪人型坦克呢

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-2 14:44 發表

唔知係咪人型坦克呢
係地下度下0既克?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-2 18:34 發表

係地下度爛下爛下0既坦克?
呵呵. 原來係咁ga意思. 唔該晒simonkok兄解晝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。