推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

40 12
發新話題

古都半天快樂遊記

古都半天快樂遊記

今天星期六放假, 一於又再北上古都, 去了三個場, 盡興而回.

尾泥灣

先打電話找LULU 主任訂推拿房, 中午一時半去到, LULU主任知道我鐘意試新嘢, 就介紹了一個今天才上牌的推拿技師來, 她相貌身材可以, 新鮮乾淨, 就她吧.

過程不大多說, 程序都是, 脫衣, 沖涼, 按摩, 跟著講好給$200 小費, 增值吃大餐, 但這次很超值, 可以做兩次, 也只是$200 小費, 下鐘埋單後,腳軟軟離去.

消費: $148 +200小費 = $348

跟著坐12號巴士去王今.

澳洲名勝---王今

去到後做正足, 技師是剛從新X紅轉來的, 她一進房就認得我, 她說以前在新X紅幫我按過腳, 反而我對她沒什麼印象

按腳過程沒什麼驚喜, 就按一個鐘, 只是$35 ,埋單算了.

埋單時在前台見到小琴, 給了她一封利是. 她說推拿部剛來了十多個新女技師(不知道有多少是豬豬)

跟著她說羅生正在做雙鐘足浴, 我說我不等他要先走了.

跟著離開王今, 打的$10去隆睹匯.

隆睹匯

入到去沐足房, 那人氣皇牌技師正在上鐘, 那就點另一個相熟肥妹仔技師, 我鐘意她皮膚夠白, 又可互動, 按了兩個鐘後, 再出了一滴汗水. 時間剛好是晚上七點四十五分

跟著跑去對面馬路, 坐尾班八點巴士回深圳, 結束一天愉快旅程.

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 00:21 發表
今天星期六放假, 一於又再北上古都, 去了三個場, 盡興而回.

尾泥灣

先打電話找LULU 主任訂推拿房, 中午一時半去到, LULU主任知道我鐘意試新࢝ ...
師兄你梗係做得太多沐足
連個囡囡都唔認得

估唔到你同咸羅拔會同場競技
真有緣
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 00:21 發表

尾泥灣

先打電話找LULU 主任訂推拿房, 中午一時半去到, LULU主任知道我鐘意試新࢝ ...
師兄真係爽,又有新女食
邊度有骨場,邊度有希望。

引用:

尾泥灣

strange兄晚安!
乜今次淨係同一個囡囡開大咁少呀?

一日走三場, 佩服佩服
唔知羅拔兄能否盡興而回?

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-8 00:48 發表

strange兄晚安!
一個夠了, 第二個我可能會無能為力, 留番D體力和金錢, 下星期再去

引用:
原帖由 陸小鳳6688 於 2009-2-8 00:42 發表

師兄真係爽,又有新女食   
這個場經常都有新女上牌, 會試到新鮮的葡萄

引用:

尾泥灣

有冇見到隆賭匯有一個妹妹仔咨客好靚女?真係好靚 ,靚過採耳妹,好似係新來的,好精靈,講野又口齒玲琍
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-8 00:39 發表

師兄你梗係做得太多沐足
連個囡囡都唔認得

真有緣
我週不時都碰到 stange 師兄的,在明豬角、在王甘都遇過。

小琴真麻煩,成日爆我地既行蹤比其他人知。
引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-8 00:48 發表

strange兄晚安!
可能仲會有下文,下星期先至係戲肉,同佢出去開房!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-8 00:39 發表

師兄你梗係做得太多沐足
連個囡囡都唔認得

真有緣
真的可能按腳太多了, 個別按個一兩次的囡囡會吾認得

白今日當然盡興而回啦, 係咪?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 00:58 發表

有冇見到隆賭匯有一個妹妹仔咨客好靚女?真係好靚 ,靚過採耳妹,好似係新來的,好精靈,講野又口齒玲琍

我週不時都碰到 stange 師兄的,在明豬角、在王甘都遇過。

小琴真麻煩,成 ...
隆睹匯那靚女知客我見過, 今天是她帶我上房的, 今天我在按腳時也採耳, 那採耳妹(883??) 和那沐足囡囡說, 有一個客人, 叫採耳妹和那靚女知客搭路, 出五百元請靚知客吃飯, 那知客不肯去, 那客人再提高至兩千元, 那靚女知客也不肯去

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 01:00 發表

真的可能按腳太多了, 個別按個一兩次的囡囡會吾認得

羅白今日當然盡興而回啦, 係咪? ...
今日冇乜技師,我趕時間,只按完雙鐘足浴佢回港了。

今天的技師,是小琴特自吩咐沐足部主任關照我的! ..仲話介紹靚女比我,世紀大整蠱!

今天的技師 ,年紀與腰圍都接近 30 ,手上拜拜肉,面上有紅荳糕,玩得不算放,加鐘後 (以後真係咪咁老襯一早講明做雙鐘 ) 攬住我訓覺,但只係訓覺,咩都冇做。

題外話,我今日大約下午點零鐘從香港到深圳過羅湖關後,在通往地鐵的下層,於唱錢果間建行前面,有條廿零歲之大陸仔扒港客手袋,比果個港客大嬸發覺,大叫~~~ 2 秒之內從人群彈出兩個便衣、一個軍裝,將賊仔制服,勁!

去人人理髮飛完個飲頭之後 ($20),行左一陣東門,跟住搭大巴去金三角,落車後見到在活 x 旺前面有兩、三個大陸仔扒一個女仔既手袋,我離佢地在約十米,超住佢地,佢地勵住我,但仍然照扒,後來比個女仔發覺,佢地就彈開。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 01:25 發表

去人人理髮飛完個飲頭之後 ($20),行左一陣東門,跟住搭大巴去金三角,落車後見到在活 x 旺前面有兩、三個大陸仔扒一個女仔既手袋,我離佢地在約十米,超住佢地,佢地勵住我,但仍然照扒,後來比個女仔發覺,佢地就彈開。
羅白師兄真是我敬佩的偶像吧
換作是我 我也不知道該怎麼辦好呢 上去時真的要打醒12分精神王好呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 01:25 發表

今天的技師,是小琴特自吩咐沐足部主任關照我的! ..仲話介紹靚女比我,世紀大整蠱!

今天的技師 ,年紀與腰圍都接近 30 ,手 ...
乜易家D扒手技術差左
定係好技術果D返晒家鄉過肥年

引用:

噢, 小琴咁大好介紹, 我相信所以後不會再去找她.

深圳真的到處是小偷!

一落車,喺酒店門前將佢擁入懷中
然後猛烈一啖咀左落去
佢有驚嚇到 一開始手推我胸部
但冇幾耐就將手擺係我胸前

相關搜索目錄: 酒店

fcd兄你點解將第2個post既內容貼黎呢度既?係唔係foc得多,眼花

strange兄,唔見一排wor,一出又食倒,欣賞倒好野wor.
其實我覺得果個客傻既,
個女仔如果應承,就全世界都知道佢受溝,被人唱,
佢就算想去都唔制啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/2/8 01:25 發表

黃金豬豬正漫燃到沐足部,我尋日嗰個........唉....按咗30分鐘扮有事走人h:" />!

我知你食豬 !因為我走時,剛剛見三個技師上房途中,三個都係,小琴話羅生剛剛到,去咗洗腳。。
引用:
原帖由 strange 於 2009/2/8 01:35 發表

噢, 小琴咁大好介紹, 我相信所以後不會再去找她.

深圳真的到處是小偷!http://forum ...
小琴又係話好多新囡囡。我就連剛拿到既Q旁都比埋佢!

引用:

尾泥灣

c兄。。。乜你甘叻。。。加200就氹到技師幫你增值兩次!。。。好野喎

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:19 發表

c兄。。。乜你甘叻。。。加200就氹到技師幫你增值兩次!。。。好野喎
stange 師兄做增值好叻架! ...

做肉皂相見既推拿,囡囡通常都有增值,如果客人唔係太樣衰與太粗暴,做兩次亦唔係咁難。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-8 11:27 發表

stange 師兄做增值好叻架! ...

做肉皂相見既推拿,囡囡通常都有增值,如果客人唔係太樣衰與太粗暴,做兩次亦唔係咁難。
唉。。你又唔明。。我地D老淫瓜。。。。短時間內要打兩槍。。唔係甘容易嫁

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:30 發表

唉。。你又唔明。。我地D老淫瓜。。。。短時間內要打兩槍。。唔係甘容易嫁
sorry sorry...短時間發射兩次,真係唔易!

引用:

尾泥灣

100 一次   平過 HJ

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:19 發表

可能是她第一天上班, 我又是她第一個客人, 就賣大飽, 益下我啦.

引用:
原帖由 strange 於 2009-2-8 11:48 發表

可能是她第一天上班, 我又是她第一個客人, 就賣大飽, 益下我啦.  
師兄真有骨運,經常食到新囡的"第一次"

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。