推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 請問有無ching上過天文台這三位囡囡?

請問有無ching上過天文台這三位囡囡?

相頭好似唔錯,請ching經驗分享

慧慧
嘉玲
Jo Jo

多謝哂!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

多謝報導

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-2-9 05:21 發表
相頭好似唔錯,請ching經驗分享

慧慧
嘉玲
Jo Jo

多謝哂!
慧慧∼小中女,外型ok,dup一般,ml唔錯
嘉玲∼中中女,外型麻麻,dup ok,ml唔錯
Jo Jo∼中中女,外型麻麻,dup ok,ml一般

引用:
原帖由 梯丫佬 於 2009-2-13 08:40 發表

Thanks for your info.
慧慧 only has 60 mins.  Seem not enough time ar!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-2-13 09:08 發表

Thanks for your info.
慧慧 only has 60 mins.  Seem not enough time ar!
呢種女主要係sell part2,part1就當foreplay!

引用:
原帖由 梯丫佬 於 2009-2-13 10:07 發表

呢種女主要係sell part2,part1就當foreplay!
I understand what you said.  She looks better among them.  Let me see if I can take a look at OB before really trying her la....

慧慧ml唔錯∼∼但係樣唔係好得

引用:
原帖由 梯丫佬 於 2009-2-13 16:40 發表

梯丫佬師兄, 天文臺道有否其他好界紹?謝謝。

引用:
原帖由 wing173 於 2009-2-13 19:52 發表
慧慧ml唔錯∼∼但係樣唔係好得
oh, really?  Better check her out before booking her lor....

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-14 05:50 發表

梯丫佬師兄, 天文臺道有否其他好界紹?謝謝。
想玩乜先?

引用:
原帖由 梯丫佬 於 2009-2-17 10:50 發表

想玩乜先?
How about playing long legs?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-2-17 22:23 發表

any suggestion ching?

+0 is old... mid 30s... part 1 ma ma... part 2 OK lar... then no re-eat lor..

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-2-17 14:23 發表

我又唔多好腳,所以冇特別留意!但姿姿同楚楚對腳都幾長幾靚,至於冰冰對腳都唔錯.以前素素對腳線條都好靚,特別著住對高爭鞋黎做更加好feel!

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-2-20 08:04 發表
+0 is old... mid 30s... part 1 ma ma... part 2 OK lar... then no re-eat lor..
mid 30? 足夠光線底下睇你就唔會咁估!

引用:
原帖由 梯丫佬 於 2009-2-20 10:42 發表

我又唔多好腳,所以冇特別留意!但姿姿同楚楚對腳都幾長幾靚,至於冰冰對腳都唔錯.以前素素對腳線條都好靚,特別著住對高爭鞋黎做更加好feel!
Thanks for your info and maybe I should knock their doors and see see next time when I go there!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。