推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

51 123
發新話題

[原創] 我又講下金怡亞姨先~~~~

我又講下金怡亞姨先~~~~

小弟過來首次發帖,但內容無武打,無顏色,睇到悶勿小啊
星期日一行九男女過關落馬州
先到車公廟站上的"金悅軒"早茶與午飯
此店環境出品唔錯,再會光顧
唯响會展中心轉車站,真係大理出城,揾到氹氹轉
食飽到金怡亞姨,入場各自沖涼,大堂集合
男士沖涼節奏快,有技師可即刻安排入房
小弟响大堂被一位穿裙嘅靚女推銷各種按摩同收費等等
我選擇推油,入房後原來技師正是推銷果位靚女 鹹羅拔實岩睇
佢對手仔好鬼滑,唔似入行好久
落油十分大量,成個人似跌過油缸返上來
唯絕無功夫可言,簡直輕輕揸油,咁就揸左三個鐘
更唔好其望有乜驚喜添,jj 方圓五六吋都唔會越界
另外幾個女士更 佢地比服務員帶左入房,等左個幾鐘,三吹四請至有技師入房
我地幾個男士按完出去,足足等左兩個鐘
晚飯行到水圍果間乜乜老鴨湯晚飯,麻辣火鍋一流,再會光顧
以上行程多謝大象師叔指引至有兩餐美食
金怡嘅只個別遭遇,唔代表大象嘅好介紹及呢個場嘅質數

相關搜索目錄:

多謝鹹皮蛋一份正骨包膠 去玩唔一定要有鹹嘢嘅 有就當然最好喇 不過人人需要唔同 最緊要自己開心嘛
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 peter99w 於 2009/3/3 19:48 發表
唯响會展中心轉車站,真係大理出城, ...
初頭話無武打,無顏色...可能買個關子嗟!睇埋d九男女就死心
多謝靚女 揸油報告!

相關搜索目錄:

著裙囡囡按摩時也著裙嗎

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-3-3 20:21 發表
著裙囡囡按摩時也著裙嗎
長B哥 好耐無見喇
你唔係想囡囡除埋条短裙 同你按吓嘩
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-3-3 20:21 發表
著裙囡囡按摩時也著裙嗎
BoneFree師兄:你都登陸左
係呀,著短裙,化左妝,領口都幾大,有心可"目及"下內裡乜顏色添

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-3-3 20:16 發表

初頭話無武打,無顏色...可能買個關子嗟!睇埋d九男女就死心
多謝靚女 揸油報告!
多謝七叔,浪費左你時間睇

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-3 20:25 發表

長B哥 好耐無見喇
佢可能對手由下而........................

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-3 20:25 發表

長B哥 好耐無見喇
有冇搞錯呀,人地正場黎架,點可以除人地條裙架

淨系想除內膽咋

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 19:48 發表
唯响會展中心轉車站,真係大理出城, ...
點解男女唔同房

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:30 發表

BoneFree師兄:你都登陸左
係呀,著短裙,化左妝,領口都幾大,有心可"目及"下內裡乜顏色添
咁佢坐上黎推背都夠過穏啦 !

Peter兄

jj 方圓五六吋都唔會越界 定係jj 五六吋

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-3-3 20:33 發表

點解男女唔同房
有 D 係朋友,點會同房呀
重有一樣吹九脹嘅事
女士五位,分開三間房
即是 2 - 2- 1 啦
其中兩位被安排到三張床嘅房,服務員話兩張床嘅房已滿,但竟然話,呢間房係三個人嘅,你地只有兩個,要收多一百蚊,好在朋友唔比佢嚇到,因佢根本安排唔到兩張床嘅房間

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-3-3 20:35 發表

咁佢坐上黎推背都夠過穏啦 !
你咪妄想啦

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-3-3 20:33 發表
有冇搞錯呀,人地正場黎架,點可以除人地條裙架
淨系想除內膽咋
內膽連埋条裙架  傻瓜   我上次除囡囡內膽時  老鼠拉龜呀
引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-3-3 20:33 發表
點解男女唔同房
人地正正經經  你諗埋D咁嘢   下流
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:41 發表

重有一樣吹九脹嘅事
女士五位,分開三間房
其中兩位被安排到三張床嘅房,服務員話兩張床嘅房已滿,但竟然話,呢間房係三個人嘅,你地只 ...
話九之理十人房   收費都應一樣

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-3-3 20:39 發表
Peter兄

jj 方圓五六吋都唔會越界 定係jj 五六吋
飛哥,咪玩我啦,只摸到膝頭對上三吋,肚臍對下唔會摸,屁股更加唔會摸到

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-3-3 20:44 發表

話九之理十人房   收費都應一樣
可能佢地個樣唔似成日去骨場,咪呃得就呃囉

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-3 20:43 發表

內膽連埋条裙架  傻瓜   我上次除囡囡內膽時  老鼠拉龜呀

人地正正經經  你諗埋D咁嘢   下流
除人內膽,你真大膽,重要捉埋人地隻鼠

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:45 發表

飛哥,咪玩我啦,只摸到膝頭對上三吋,肚臍對下唔會摸,屁股更加唔會摸到  
你有無移船就磡

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:41 發表

重有一樣吹九脹嘅事
女士五位,分開三間房
其中兩位被安排到三張床嘅房,服務員話兩張床嘅房已滿 但竟然話,呢間房係三個人嘅,你地只有兩個,要收多一百蚊,好在朋友唔比佢嚇到,因佢根本安排唔到兩張床嘅房間
有無搞撚錯 咁嘅規舉都敢講 你唔去揾經理質問一吓 如果服務員 顺口開河 亂鳩咁嗡 應該要公司教育吓佢喇
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-3-3 20:50 發表

你有無移船就磡
同我揸油都好似驚我生花柳咁,揸頸部時重戴埋口罩,唔知係咪我個口好臭,重移乜鬼就乜鬼呢

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:54 發表

同我揸油都好似驚我生花柳咁,揸頸部時重戴埋口罩,唔知係咪我個口好臭,重移乜鬼就乜鬼呢  
你無問佢咩

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-3-3 20:54 發表

喱樣你就怪錯人喇   大場會指定技師 按頭 頸 肩時 戴番個 咁先合衛生 如果比巡場發現無戴 又罰技師錢架
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-3 21:00 發表

喱樣你就怪錯人喇   大場會指定技師 按頭 頸 肩時 戴番個口罩 咁先合衛生 如果比巡場發現無戴口罩 又罰技師錢架
你去桑拿多過我去厠所,我見識少,知鬼有咁嘅規矩咩!
你放雀唔戴罩,有無比巡警拉呀

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。