推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

38 12
發新話題

d won跌左好多.....

d won跌左好多.....

嘩而家去韓國好似好抵玩,
d won跌左好多, 有冇人都plan左會去呢?
=^.^=

3月中去~~

平還平...不過一定狂買...之後d卡數就死硬啦....

長命債,長命還啦! 碌住卡先啦! 當然又唔系叫你碌到爆晒,欠幾十萬果只啦!

今次甘平,真系百年難得一遇呀. 去到玩,見到心頭好都仲唔買咩? 開定2張visa 做備用都好呀.

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-3-4 10:17 發表
  長命債,長命還啦! 碌住卡先啦! 當然又唔系叫你碌到爆晒,欠幾十萬果只啦!
對~享受完先算啦~
帶定visa去啦

引用:
原帖由 day文 於 2009-3-4 21:13 發表

對~享受完先算啦~
帶定visa去啦
http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml
download 張 coupon, 去指定鋪頭有5~15% discount, 山大斬埋有柴, 應該慳唔少呀

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-3-5 00:45 發表

http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index.shtml
download 張 coupon, 去指定鋪頭有5~15% discount, 山大斬埋有柴, 應該慳唔少呀
你可唔可以設計一條 saving plan 比大家,行程,點樣用張visa 去邊間shop 買野,食野,玩呀? 3日2夜 & 4日3夜

又或者用visa碌卡 $15000 極速"血併" 旋風式去玩韓國,又有咩好介紹呢?

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-5 01:28 發表

你可唔可以設計一條 saving plan 比大家,行程,點樣用張visa 去邊間shop 買野,食野,玩呀? 3日2夜 & 4日3夜
真係跟重佢個LIST 行就死硬啦
全部都貴野黎GA!!!

不過買名牌袋果D就OK D, 因為香港有米蘭站!

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-5 01:43 發表
  又或者用visa碌卡 $15000 極速"血併" 旋風式去玩韓國,又有咩好介紹呢?
點解係$15000????

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-3-5 00:45 發表

嘩~慳好多啦應該可以

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-3-5 01:47 發表

全部都貴野黎GA!!!

可能佢大把啦~駛來駛去都係"面果浸"

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-5 01:28 發表

人人心水唔同...自己plan 啦
我真係set 到個個 like o既
我搞團好過啦....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-3-5 01:47 發表

全部都貴野黎GA!!!

掃水貨囉

引用:
原帖由 day文 於 2009-3-5 19:56 發表

可能佢大把啦~駛來駛去都係"面果浸"
你話我定神田吉大大先....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-3-5 01:49 發表

點解係$15000????
, 因為我能力範圍呀! , 所以得萬五.

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-3-6 00:58 發表

人人心水唔同...自己plan 啦
我真係set 到個個 like o既
我搞團好過啦....
Thanks 你條 link ! 系唔系要print 出o黎用先得架? 還是去到間鋪,揮一揮張visa 就得架啦?

嘩!! 我上個visa個網睇過,
又真係幾多優惠喎, 好彩講講啫.........
如果唔係好蝕!! =^.^=

大家d意見真係好寶貴!!
=^.^=

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-5 17:15 發表

, 因為我能力範圍呀! , 所以得萬五.
for幾多人先? 1個人萬五去韓國有排你洗喎@@

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-3-4 16:45 發表

visa 好等錢洗喎XD
連burberry 都有折咁so ?
正喎

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-3-6 23:46 發表

visa 好等錢洗喎XD
連burberry 都有折咁so ?
正喎
我都以為我睇錯呀............
不過又真係有喎................
=^.^=

咁攪法, 去韓國會唔會貴過去日本架............haha
=^.^=

引用:
原帖由 catbb15 於 2009-3-6 18:54 發表

我都以為我睇錯呀............
不過又真係有喎................
=^.^=
真係賤物鬥窮人呀!

回復 1# 的帖子

o岩o岩去完返o黎,
而家買o野真係平,
我去當地wooribank唱錢197.
見找換店大約191左右,
visa都好似有195左右,
所以帶visa會著過去找換店唱錢o架.

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。