推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尖咀凱x

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2010-1-6 17:06 發表

如果係之前果個Fanny 我試過, 樣一般, 長頭髮, 骨技不錯~~
I also tried her once. As bro hh_123456789 said, face is so so, early to mid 30. Bone skill ok, but not very good.

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-1-6 19:09 發表
Jimmy C-hing,

好耐冇見,最近去邊間多?
都係主要去凱M.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2010-1-6 18:45 發表

你唔call阿萍手機? 我都冇見佢差不多四個月了.
電話唔見咗, 又懶去找你問

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2010-1-6 21:54 發表

都係主要去凱M.
Jimmy 師兄, 我好耐冇去過凱M la~~

引用:
原帖由 connector 於 2010-1-6 15:57 發表

Amy is not tall, the tall one may be Ah 君 if she has long hair.
I think EVA as said by other ching.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2010-1-6 18:42 發表

我最後聽到的訊息係去咗富士桑拿.
富士桑拿 is a "open big" sauna??
you know her # there?
or her cell  #?

結果試左梓恩, 外形ok, 樓上骨場算係咁, 服務態度好好, 比較意外係佢手骨都幾好, 吾錯吾錯. 生意我又吾覺好靜wor, 起碼有兩另外兩個Ching dup緊。 佢又話HM宜家有成十個BG咁多, 期間我見到三個, 兩個矮d同一個高既, 但望落麻麻地, 我寧可揾梓恩。
言語間佢都有透露為何回流HM. (wor, 呢期好靜吓, 好與吾好都冇人寫.)

引用:
原帖由 confeee 於 2010-1-7 12:55 發表

富士桑拿 is a "open big" sauna??
you know her # there?
or her cell  #?
對不起, 不知道啊.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-1-7 14:10 發表
結果試左梓恩, 外形ok, 樓上骨場算係咁, 服務態度好好, 比較意外係佢手骨都幾好, 吾錯吾錯. 生意我又吾覺好靜wor, 起碼有兩另外兩個Ching dup緊。 佢又話HM宜家有成十個BG咁多, 期間我見到三個, 兩個矮d同一個高既,  ...
ching 你話 book 咗 Fanny, 點解變咗梓恩?

回復 385# 的帖子

我有問why ga? 梓恩話可能Fanny做緊野。
雯雯係我做緊既時候出現過打招乎, 但趕住走, 咁我又無追問wor. 不過冇乜所謂, 兩個我都冇試過。梓恩都ok.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-1-8 12:06 發表
我有問why ga? 梓恩話可能Fanny做緊野。
雯雯係我做緊既時候出現過打招乎, 但趕住走, 咁我又無追問wor. 不過冇乜所謂, 兩個我都冇試過。梓恩都ok.
對, 梓恩無論外型和技術都不錯

Anyone know HM got new BG I want to go today! Thx

引用:
原帖由 high9 於 2010-1-14 10:21 發表
Anyone know HM got new BG I want to go today! Thx
Ask Man Man la

Eva and Wing, They are new to me as I have not visit HM for sometimes

Ah '軍' is nice too even though she is not that forceful...and I like her voice ...very soft to me......

Thx c hing  I go tonight!

有無c兄可知前Lily的去向?thx

好耐冇揾文文啦.係時候探下佢啦..
昨晚上去試咗新女 mimi....樣就一般啦, 但就好鬼死溫柔. 手骨都 OK. 只係有的手勢尚待改善.
整體算OK.

Ching 咁part II ok ?? Anymore new ng ar  ?!

引用:
原帖由 on777 於 2010-2-24 10:22 發表
Ching 咁part II ok ?? Anymore new ng ar  ?!
就係 Part 2 有待改善囉..
好少上去啦, 真係唔知有乜新女.

thanks for sharing ching

U mean VAS hard to tell wow!
What we. Talking only 拍2 not mean anything !
Btw any ching know any new BG
I didn't go longtime too!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。