推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

未夠2點上到去, 早就早左d, 連sana 房都未開, 得steam, 不過好在shower room 無 mud 人, 始終唔鍾意對住d棍...清潔好去休息室等入閘, 見d野食都ok, 不過我食左 lunch 無試, 飲杯熱野暖下, 睇陣亞運,經理韋韋就俾個no. list 我睇, e 傳閒中既!% 有返o波, 問經理, 點知俾人mark 左同經理講要後生走肥 (唔好傻到e 為有陀地, 成場得一件仲要唔係成日返) 經理醒件*& 話紅牌, 試得過, 我無 mud 所謂, 等帶入房.

入房, 條女勁好傾, 頭part 好有好機, 一路傾一路按, d位好準又無蛇王, 好過正骨, 推下淋巴成個人爽哂, 摸下佢大比, 好滑

part2
bm 鍚全身, 勁大波, 無毒龍轉, 不過有鍚袋袋, BJ 下下深喉, 係咁"啜啜"聲, 爽, 全程自動波, 又有水, 正

完事佢出去清潔, 我抖多陣, 以為等出去沖涼走人, 點知無耐女女入番來再幫我按腳, 直到夠鐘, 呢d態度真抵讚, 過多陣電話響, 幫我著番衫送我出去, 沖身走人, 出去俾錢都係$588

想問問$588 你地有1Q 定2q ?

相關搜索目錄: 清潔

回復 #1053 nghappy 的帖子

of course only 1Q, 唔好下下以為有2Q!! 呢一樣只不過係 bonus!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

咪係! 計精不計多嘛!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-16 08:16 AM 發表
of course only 1Q, 唔好下下以為有2Q!! 呢一樣只不過係 bonus!!
係hk只係1q, 除非你lum掂條囡or囡囡lum你才有bonus!

引用:
原帖由 fengliu 於 2006-12-16 12:45 PM 發表

係hk只係1q, 除非你lum掂條囡or囡囡lum你才有bonus!
前幾日, 係第間,
條女主動叫2Q, 佢又但係我杯茶
但我不嬲唔好2Q,
最多一次做耐D.

相關搜索目錄:

懂得享受者情願一次做耐D
都唔會追求做多Q啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-16 10:22 PM 發表
都唔會追求做多Q啦!
AGREE!
一次高質素 XX 比追求Q數來的正

有無人去過元朗的骨場?

我就去過!好似8,又魔鬼身材, 又有工夫!

*&和!%都有好多fans,我都想一試

話時話 !% 樣子都有點感覺似宣喧

引用:
原帖由 fengliu 於 2006-12-16 12:45 PM 發表

Agree!!!!     
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-16 10:22 PM 發表
都唔會追求做多Q啦!
講得岩!!     
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

Second Q is not so enjoyable sometimes...

上星期夜晚經理介紹 * 給我, 話全場最大波.
中女, 樣就一般, 揼都唔錯, 有 BM.  
最刹食係對 38D 大波 , 佢話好多客讚佢波型靚 ( 黑暗中也覺得係 )

響 bell 後我休息一陣, 條女用對波頂我個頭道別

38D <-- 唔少野啊!

引用:
原帖由 Turbo榮 於 2006-12-18 09:32 AM 發表
38D <-- 唔少野啊!
係呀! 渣過就知有份量兼足秤

引用:
原帖由 dna_big9 於 2006-12-18 09:38 AM 發表

係呀! 渣過就知有份量兼足秤
師兄夜晚幾多點去呀

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-12-18 10:34 AM 發表

師兄夜晚幾多點去呀
返夜更....
我 1am 去的...

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-17 05:15 AM 發表
話時話 !% 樣子都有點感覺似宣喧
我覺得佢似以前發利-(廋面版)露依莎

擒日試左件新女, 技術有進步空間, 費時開no. 阻人搵食

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-22 10:04 AM 發表
你都純係8卦想有個知字

有篇激野,check pm 啦.
貓兄可以send pm俾我嗎?謝謝

新丁來到! 向各位大哥 SAY HI!!!

咁多位巴打! 你地好! 小弟初到貴境先同各位問好?????

Long time haven't visit this place, any recommend BG good for services?

Thanks

where is it ? is it in Mong Kok or Wanchai? cannot find it via google

引用:
原帖由 BratBrat 於 2006-12-26 12:08 AM 發表
where is it ? is it in Mong Kok or Wanchai? cannot find it via google
旺角新興大廈十樓   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。