推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 考 起!!!

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-21 20:07 發表

羅記兄:無聊回應下啦,我的地理認知很s,唔中又會打pat pat,企埋一面是最好選擇
企埋一面唔估,重打多兩下 ,失敗乃成功之母

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-22 12:01 發表
企埋一面唔估,重打多兩下 ,失敗乃成功之母
對, 對, 打多峇U

一於撈#一於識#

兩位大哥我怕打以後唔去石O後灘個一帶啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 13:57 發表
一於撈#一於識#

兩位大哥我怕打以後唔去石O後灘個一帶啦
Mic哥,我都話成功乃失敗之子啦,下次老何出多幾条,提升亞米哥和大隻哥的地理常識

一於究#

羅記兄︰會跟跟老師上堂,老何兄及你的尋根精神實乃可嘉之至

ne條街道, 老何頭痕左半年,都未知系bin度, 期待高人出手!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

地理常識      MIC哥第一個答, 第二個.................

NE 度系BIN ? 此照難得

MIC哥第一個答, 第二個.........大隻西答

兩位點唔見鬫霅繾n我頂硬上,我答完要開溜啦。大潭水塘側望出去

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 19:36 發表
兩位點唔見鰦西哥要我頂硬上,我答完要開溜啦。大潭水塘側望出去
估中  mic哥好野 唔使打!

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-22 15:46 發表
ne條街道, 老何頭痕左半年,都未知系bin度, 期待高人出手!
係未加士居道三軍會?

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 19:36 發表
兩位點唔見鬫霅繾n我頂硬上,我答完要開溜啦。大潭水塘側望出去
我愈望愈唔多似、個度我都成日去。

背景應是Ne個針山。下面係乜,B哥上。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-23 01:41 發表
背景應是Ne個針山。下面係乜,B哥上。
針山下面城門水塘嘛  D女仔話你成日响果度徘徊!

羅記兄︰咁都中出乎意料原本要鬆人個鬆,多謝多謝

羅記兄大潭水塘是老幼皆宜的步行好地方,你一定不會反對,天氣的不同,季節的不同,都有其千姿百態,筲箕灣居民的福氣,因為就近而交通方便也

唔好鬆人, 再坐一會。MIC哥, 請!
貼士如下:

老何哥:真係唔鬆得人,考試肥佬啊,又會如此天長地遠既,你的PAK WAI及NAM WAI好提示,看到遊艇不提地方名了

相關搜索目錄: 遊艇

12345, 五個山峰的名稱?問成日去行山鶩.....................
........................LAW記

好珍貴我相片仲有無多d

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-24 09:19 發表
12345, 五個山峰的名稱?問成日去行山鶩.....................
........................LAW記
吓、又擺我上枱、上次都估錯左

第四個叫唔知乜山

4,5 系九曲山

大金鐘上5隻好傢伙

[quote]原帖由 老何 於 2009-5-25 23:04 發表
大金鐘上5隻好傢伙 [/quote老何,幾時同我地一齊去,p過最好叫齊五隻

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。