推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

發新話題

1010 全球最快?

1010 全球最快?

o岩o岩睇到1010-NextG 講到系全球最快? o甘堅?

你講21mb果個 ?

mobile broadband 黎講, 21mb應該都係最快啦掛....

其實玩過7.2mb, 我都已經好滿足了~

21mb 咁快?...........

21MB如果真係好快,
我屋企條bb都係10mb.

幾快都唔係問題
最緊要係穩定唔好成日斷

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-4-8 20:49 發表
21MB如果真係好快,
我屋企條bb都係10mb.
如果穩定, 我都會考慮下CUT屋企條BB,  索性淨係用MOBILE BB....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-4-10 00:45 發表

如果穩定, 我都會考慮下CUT屋企條BB,  索性淨係用MOBILE BB....
我都有咁諗過 !

回復 7# 的帖子

如果淨係用nb就ok,
我屋企用desktop就唔得喇.

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-4-10 17:28 發表
如果淨係用nb就ok,
點解呢?? 我都係咁諗架喎!!

哩樣緊要啦!! 我就係想問問,
有冇人會出?? 有冇report先??  

我有諗住出,原來支手指可以插埋ram卡,,,正呀

搵到個SITE
SHARE比大家睇下.....
http://1010.hkcsl.com/jsp/1010_n ... nd_subscription.jsp

回復 10# 的帖子

都唔係走o黎走去駛鬼流動bb咩.

回復 12# 的帖子

即係可以插埋sd...!?
咁又幾好喎.

幾$$ 一個月????

SMARTONE $198 抵用d   wor......

大家點睇???

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-4-10 17:28 發表
如果淨係用nb就ok,
點解呢? 點解呢? 都系一樣甘用架啦!

引用:
原帖由 laughing..哥 於 2009-4-13 17:36 發表
SMARTONE $198 抵用d   wor......

大家點睇???
有無21mb 先?

引用:
原帖由 妹仔 於 2009-4-13 16:42 發表

有無21mb 先?
1010 果個都唔一定要用21mb
仲有有3.6mb 同7.2mb

到底边一个好叻??

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-4-15 00:19 發表

1010 果個都唔一定要用21mb
仲有有3.6mb 同7.2mb
原來仲有其他plan揀

引用:
原帖由 davidgm16 於 2009-4-15 23:25 發表
到底边一个好叻??
1010始終大台,唔會差得去邊既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。