推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

無線新聞首席女主播-周嘉儀

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-4-2 11:52 發表
:都係果句!

有 周嘉儀 果陣,又無左 Ada!
嘉儀 + Ada 先係 黃金組合 呀麻!
可能佢兩個係死敵

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-2 06:54 發表
2 April, 2007

香港早晨 - 周嘉儀

嘉儀第一次做早晨天氣…
好開心呀!
今朝開tv,做完新聞片頭,then,2 ladies appeared,我眼都大埋

我鍾意小珍姐姐同東昇多d

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2007-4-2 17:55 發表

好開心呀!
今朝開tv,做完新聞片頭,then,2 ladies appeared,我眼都大埋
今朝我一見到周嘉儀,我就知道你會好開心的…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-2 18:24 發表

今朝我一見到周嘉儀,我就知道你會好開心的…
但是你唔見到ada, 就好唔開心呢

要留意呢一个星期既香港早晨先得啦!

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-2 21:18 發表

但是你唔見到ada, 就好唔開心呢
會架… 不過一個月後又可以見返啦~

OK WO~
幾好幾好

由夜更一轉轉去早更,唔知嘉儀頭幾day會唔會有jet-lag呢?

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-2 17:24 發表
可能佢兩個係死敵
:一個新聞,一個財經,應該無瓜葛架?

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-4-3 01:58 發表

:一個新聞,一個財經,應該無瓜葛架?
可能一齊訓練時候, 發生磨擦

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-2 22:12 發表

會架… 不過一個月後又可以見返啦~
可能下個月未必係ada姐姐做香港早晨

good combination

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-3 09:05 發表

又會一齊訓練o既…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-3 16:41 發表

又會一齊訓練o既…
主持一定係一齊訓練

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-3 16:45 發表

主持一定係一齊訓練
你講邊個先?小珍同嘉儀?定ada同嘉儀啊?

ada同嘉儀就一定唔係,ada早過嘉儀架…

小珍同嘉儀都好似唔係一齊架喎,小珍係同銘欣姐啦,仲有趙海珠佢地一齊訓練架,準備tvbN開台嘛… 嘉儀係開左台先加入tvbN架…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-3 16:51 發表

你講邊個先?小珍同嘉儀?定ada同嘉儀啊?

ada同嘉儀就一定唔係,ada早過嘉儀架…

小珍同嘉儀都好似唔係一齊畎\地一齊訓練架,準備tvbN開台嘛… 嘉儀係開左台先加入tvbN架…
可能再培訓呢

再者可能工作上有磨擦

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-3 09:05 發表

但係決定誰來做morning都不是她們

hey man !
any caps for today ?

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2007-4-3 18:56 發表
hey man !
any caps for today ?
今日無cap到啊…

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-3 17:22 發表

可能再培訓呢

再者可能工作上有磨擦
點解你係都要話佢地不和架o者…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-2 08:24 發表
2 April, 2007

香港早晨 - 周嘉儀

嘉儀第一次做早晨天氣…
Thanks for you cap.

引用:

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-3 17:22 發表

可能再培訓呢

再者可能工作上有磨擦
ハハ!!
君等は創造的ね...........
俺の見通外にいるぅぅぅぅぅぅ.....
=.="

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2007-4-3 21:23 發表

ハハ!!
君等は創造的ね...........
俺の見通外にいるぅぅぅぅぅぅ.....
=.="
好難,唔識解…

直播緊o既周嘉儀同林小珍............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
Bye Bye.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。