推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] spa香熏屋

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 tonylo3721 於 2009-4-24 15:53 發表
Ching,

Please PM me info

Thanks
c-hing,

PM already, pls check

Ching,
I have interest.

Thanks

引用:
原帖由 skc888hk 於 2009-4-30 19:20 發表
Ching,
I have interest.

Thanks
PM already, pls check.

請問浸木筒閎,是否要除晒呢???

引用:
原帖由 fowler23 於 2009-5-1 00:59 發表
請問浸木筒閎,是否要除晒呢???
你平時去沖涼會唔會唔除晒先呢?
放心啦, 浸木筒閎時一個人浸, 驚乜喎.

引用:
原帖由 tw17 於 2009-5-1 12:46 發表
May I have the address and tel no. from anyone of you please?
Please check.

i want go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May I have the address and tel no. please?

PM already, pls check

其實上樓骨地方又細, 邊舒服架

引用:
原帖由 基斯坦奴 於 2009-6-13 01:02 發表
有乜好建議呢??

引用:
原帖由 基斯坦奴 於 2009-6-13 01:02 發表
雖然上樓骨地方比較細,但勝在有住家feel 和親切感,這是大場沒有的。

deleted due to privacy

deleted due to privacy.

[quote]原帖由 Evanlee 於 2009-6-19 18:46 發表

ching 喺度公開人哋家事唔係咁適當喎!!

引用:
原帖由 connector 於 2009-6-20 12:10 發表
[quote]原帖由 Evanlee 於 2009-6-19 18:46 發表

ching 喺度公開人哋家事唔係咁適當喎!!
十分認同, 人地家事唔應該係到講, 再者所講都唔知是與否, 對人地唔公平

我地應該係分享bg o既服務, 唔係講是非 , 希望大家尊重下人

May I have the address and tel no. please? ...I try it

引用:
原帖由 bodymess 於 2009-6-20 16:25 發表

十分認同, 人地家事唔應該係到講, 再者所講都唔知是與否, 對人地唔公平h:" />

我地應該係分享bg o既服務, 唔係講是非h:" /> , 希望大家尊重下人
Totally agreed.
We should not disclose other's personal matters in this forum.

҉閒҉譚҉҉҉҉

回復 39# 的帖子

你真過份!!!

版主仲唔做嘢???

引用:
原帖由 messenger 於 2009-6-21 18:44 發表
你真過份!!!

版主仲唔做嘢???h:" />
我也認同有關人仕是較為大意, 無小心考慮影響他人的感受..
但我亦很欣賞各其它兄弟以温和及客氣的文筆用詞去批評對方..

唯獨是你..我不太欣賞你, 因你不懂怎去尊重對方.
對方雖錯, 但你的用語卻會打擾這裡的討論氣氛.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 我很贊同 2009-6-23 20:44
  • 白貓兒 威望 +10 我很贊同 2009-6-23 20:44
  • 白貓兒 金錢 +10 我很贊同 2009-6-23 20:44

pm me the address and tel. thanks you

我唔係好信!因fanny都管得?囡囡好嚴

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。