推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

46 12
發新話題

[原創] 抵玩特價機餐

抵玩特價機餐

星期日去左羅湖一間 叫"乜場飛"嘅新場  雖則並非豪華  但算潔淨整齊 場内仲可以揀技師 部辰帶左四位導師比我揀  我揀了小肥(當然唔係唱歌果個)

小肥技師 雙峰插雲 樣貌可愛 友善面上一直掛着笑蓉 整體78/100   小肥導師幫我按背時 坐在我的pat pat  因為小肥導師短裙下就是白色小褲  所以被她磨得我意馬心猿  好快我就自動轉身 拉下小肥導師的障礙物  回復孩提時代 一嘗嶺上紅梅的乳香

為了對小肥導師的認識加深  我向她的妹妹問好 但導師覺得我們不太熟詻 只許隔着輕紗向她的妹妹打過招呼  小肥導師亦很有禮貌 向我的小弟弟回禮  經過小肥導師的玉手輕弄 我剛才食的奶 又從我的小弟弟口中嘔出

35分鐘就被KO 搞掂後立即出休息大廳 今時今日穩陣D好 坐左一陣就埋單  全程包小費一舊!!!

來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-14 23:07 發表
星期日去左羅湖一間 叫"乜場飛"嘅新場  雖則並非豪華  但算潔淨整齊 場内仲可以揀技師 部辰帶左四位導師比我揀h:" />h:" />h:" /> 我揀了小肥(當然唔係唱歌果個)

小 ...
又好似幾抵玩喎!?
師兄呢個假期都係響深圳一帶「復活」啊??

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 23:09 發表

又好似幾抵玩喎!?
師兄呢個假期都係響深圳一帶「復活」啊??
遠又無錢去   咪揾D特價嘢食吓囉
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-14 23:11 發表

遠又無錢去   咪揾D特價嘢食吓囉
聾島班「夢幻女郎」會好掛住師兄你架!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 23:13 發表

聾島班「夢幻女郎」會好掛住師兄你架!
嗯..........你係...........我D老友.....嘅老友
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-14 23:07 發表
星期日去左羅湖一間 叫"乜場飛"嘅新場  雖則並非豪華  但算潔淨整齊 場内仲可以揀技師 部辰帶左四位導師比我揀  我揀了小肥(當然唔係唱歌果個)

小肥技師 雙 ...
這間場優惠期真係幾抵,¥100 港式全包。我都幫趁過兩次,搵同一個紅牌囡囡。

雖然價錢平,但囡囡質素我覺得是一般,只有幾個可供食用,所以小心食扒。

這間場比我最好既印象係洗腳妹按腳按得好好,場內服務員包括 locker 仔既服務態度真係唔錯。

優惠期好似去到呢個月 20 號,如果去做港式,都值得既。

[img=247,181][/img]

引用:
35分鐘就被KO 搞掂後立即出休息大廳 今時今日穩陣D好 坐左一陣就埋單  全程包小費一舊!!!
35分鐘持久力強勁喎
搞掂後囡囡會即刻清理雲吞, 好穩陣架, 你使乜咁驚呀.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-14 23:17 發表

35分鐘持久力強勁喎
搞掂後囡囡會即刻清理雲吞, 好穩陣架, 你使乜咁驚呀.  
35分鐘  做齊所有前奏呀  大哥
講起雲吞仲驚   成個垃圾筒都係   人口多個全世界   仲唔撚走呀
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-14 23:24 發表

講起雲吞仲驚   成個垃圾筒都係   人口多個全世界   仲唔撚走呀   
就算未起機,是但揾粒云吞老屈喺你嘅,今次你仲唔断正

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-14 23:24 發表

35分鐘我應該連前奏都未做完
休閒是對生命的一種反思及再恢復

聽落好似幾好幾抵喎! 有勞大象兄及蘿蔔兄私下詳細指點一下迷津及傳授錦囊! 萬分感謝!!  

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-15 00:16 發表

就算未起機,是但揾粒云吞老屈喺你嘅,今次你仲唔断正
所以喱D場  出左就嗱嗱聲閃喇  
來自狗扮人的地方

大象兄咁早晨呀!  Good Morning!     
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 15:16 發表

這間場優惠期真係幾抵,¥100 港式全包。我都幫趁過兩次,搵同一個紅牌囡囡。

雖然價錢平,但囡囡質素我覺得是一般,只有幾個可供食用,所以小心食扒。

這間場比我最好既印象係洗腳妹按腳按得好好,場內服務 ...
果個紅牌囡囡係唔係** or *(呢????

嘩, 好抵玩.
可以試試.................!

C hing 可唔可以清楚小小,个场近边处呀

引用:

小肥技師 雙 ...
kkbbq c-hing,

Nothing you could expect more for a promotion price of Rmb100.

Cheers and thank you for your sincere recommendation.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-4-16 19:53 發表

kkbbq c-hing,

Nothing you could expect more for a promotion price of Rmb100.

Cheers and thank you for your sincere recommendation.   
多謝大象兄報告,
我今日又再去多次,
搵返上次果個.  
臨走在走廊見到個幾好既,
留返下次用

( 呠呠兄, 你走寶啦! h:" />  )

where is it??????? i want to know

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-4-16 20:27 發表

多謝大象兄報告,
我今日又再去多次,
搵返上次果個.  
留返下次用

( 呠呠兄, 走寶啦!h:" />  )
呵呵,你又做瑜珈?

瑜珈妹尋日都有 sms 我!

Promotion 係未做到 20th ?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-4-16 20:27 發表

多謝大象兄報告,
我今日又再去多次,
搵返上次果個.  
留返下次用

( 呠呠兄, 你走寶啦! h:" />  )
monsieur cinqsixsneuf,

Why didn't you notify me of your pre. planning of this exotic trip
before you started your pace?  

Poor me!  

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-16 20:33 發表

呵呵,你又做瑜珈?

瑜珈妹尋日都有 sms 我!

Promotion 係未做到 20th ?
蘿兄,
20 號系 last day,
21 號開始做正價.
我只系做過一次瑜伽炸,  
貪新忘舊, 近兩次都系另有其人

相關搜索目錄: 瑜伽

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-4-16 20:53 發表

monsieur cinqsixsneuf,

Why didn't you notify me of your pre. planning of this exotic trip
before you started your pace?  

Poor me!  
呠呠兄, 出到法文 ... 點答你呀 ...
昨晚咪向其中一個回帖話 : 坐言起行, 明日去尋歡.  
你冇留心上堂呢

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-4-16 21:24 發表

蘿兄,
20 號系 last day,
21 號開始做正價.
我只系做過一次瑜伽炸,  
貪新忘舊, 近兩次都系另有其人  
C-hing,

Is Yoga a new gimmick there?  

相關搜索目錄: 瑜伽 Yoga

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-4-16 21:28 發表

C-hing,

Is Yoga a new gimmick there?  
非也.
其中一名囡囡鐘意玩瑜伽,  
你同佢玩偷伽就點玩到得,
但系到戲肉就兩會事.
當然, 蘿兄例外

相關搜索目錄: 瑜伽 Yoga

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。