推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

44 12
發新話題

申請做政治版版主

申請做政治版版主

denny
http://forum.timway.com/註冊: 04/10/07

我喜歡係政治版高談闊論,爲此衷心希望政治版永遠能保持民主、自由、公平,我願意加入義工行列,為 Xocat II Forum 出點力。

我保證唔會濫權,權力我會用係捉下灌水, 捉下發粗言者....

呢版實在...實在....太敏感喇

我唔係咁讚成有版主

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-13 05:02 PM 發表
呢版實在...實在....太敏感喇

我唔係咁讚成有版主
X 2

呢一版真係比較敏感, 我認為始終由大版主直接管理會較為適合...

我諗佢響舊版仲未比人笑夠

引用:
原帖由 Leg King 於 2006-8-14 02:02 AM 發表

X 2
x n

請大家放心,我做版主,保證不會濫權,更不會說風涼話....

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-14 23:40 發表
請大家放心,我做版主,保證不會濫權,更不會說風涼話....
你都係唔好浪費唇舌喇

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 03:42 PM 發表

你都係唔好浪費唇舌喇
版主並非不可撤換,你爲何唔俾我實現我對你們的承諾。

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-15 00:04 發表

版主並非不可撤換,你爲何唔俾我實現我對你們的承諾。
第二版就無咩所謂, 呢版....實在太敏感喇, 除左大版主之外, 無人會更加適合

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 04:41 PM 發表

第二版就無咩所謂, 呢版....實在太敏感喇, 除左大版主之外, 無人會更加適合
你地上述所謂0既擔心讓人覺得等同反對派當年反對港人治港,祈求英國繼續管治香港的心態。

我覺得只要按照版規執行以及有投訴機制,如果版主以意識形態管理版務一定不會得逞。大家何須擔心。

董建華腿痛就要落台,香港回歸後,李柱銘雖然背著“漢奸”標簽,但不影響其繼續做大陸人口中的“反中亂港“活動。

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-15 10:53 AM 發表
你節省少少啦! 有人支持先申請啦唔該!
又唔係普選版主,這裡係自己報名網主欽點,請你不要忽然民主,更不要將網主欽點版主政治化.....

回復 #16 denny 的帖子

晌相對機會率黎講,雄叔做版主既機率會大過阿denny兄!
一個身在香港,心在大洋洲既中坑。

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-15 03:57 PM 發表

你咁恨做咪自己開個forum囉.

我只不過想幫下網主手,你做咩咁緊張,出嗮汗反對?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-16 01:56 AM 發表
出嗮汗反對? 傻仔, 我笑到bill 眼淚\喳.......
傻仔不要將bill 汗與眼淚搞錯,希望你唔係因爲我要做版主而緊張到bill尿....

我再次聲明,我絕對唔會濫權,絕對唔會以意識形態管理版務,請大家100%放心。

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-16 10:50 AM 發表

傻仔不要將bill 汗與眼淚搞錯,希望你唔係因爲我要做版主而緊張到bill尿....

我再次聲明,我絕對唔會濫權,絕對唔會以意識形態管理版務,請大家100%放心。
o徙氣啦你, 幾多參選o既人講出黎o既政剛都好好聽架, 一選出黎之後咪一樣走晒樣

講年資大把人耐過你, 講政治立場我並唔覺得你夠中立, 講熱心你又唔夠, 你話你憑乜野學人做版主

剩係講自己點樣點樣, 我夠識啦

引用:
原帖由 烏蠅 於 2006-8-16 11:36 AM 發表

你話你憑乜野學人做版主

剩係講 ...

歡迎有超過半年xocat會員經驗申請,未有超過一年經驗請找其他會員支持,亦歡迎提議新版。

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。