推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

唔易做聊天室之【我扮BB】

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-23 01:11 PM 發表

但今日想吃麥當勞添
麥當勞冇益架......寧願食粥好過啦....... 食粥好, bb skin 靚靚

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 01:13 PM 發表

麥當勞冇益架......寧願食粥好過啦....... 食粥好, bb skin 靚靚
咁ok,
一碗皮旦瘦肉粥+巨無霸

食飽飽, BB要午睡....~_~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 02:26 PM 發表
食飽飽, BB要午睡....~_~
好啦, 你午睡先
一陣再傾

各位午安呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

午安 午安

各位午安~~~~

>我扮BB

邊個個B~~~~

你又過左你呀
今日係到我扮BB

冇計啦,,,bb可愛純真嘛......BB~~BB~~

咁多位午安...大家食左飯未?... 係下午茶未先岩?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 03:09 PM 發表
冇計啦,,,bb可愛純真嘛......BB~~BB~~
你係咪講緊我呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 03:10 PM 發表
咁多位午安...大家食左飯未?... 係下午茶未先岩?
食左牛肚面加烤魚皮, 好味呀!!  

相關搜索目錄:
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 03:17 PM 發表

食左牛肚面加烤魚皮, 好味呀!!  
我食左個二餸飯餐, 不過好難食 只食左四分一都沒, 依家好鬼肚餓....又唔想食tea....

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-23 03:12 PM 發表

你係咪講緊我呀
咪玩啦, 我唔想食左個四份一份午餐都嘔埋出黎呀, 唔好咁殘忍喎

入來吹BB先~~~~~~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-23 03:59 PM 發表
入來吹BB先~~~~~~~~
吹BB
咁我未會快高長大

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 03:57 PM 發表

咪玩啦, 我唔想食左個四份一份午餐都嘔埋出黎呀, 唔好咁殘忍喎
都係為你著想咋

咁你可以感受到吃完, 但又不用怕肥
幫緊你修身

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 03:55 PM 發表

我食左個二餸飯餐, 不過好難食 只食左四分一都沒, 依家好鬼肚餓....又唔想食tea....
咁要撐到今晚晚餐吃餐勁囉

今晚更加冇野食......

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 05:29 PM 發表
今晚更加冇野食......
又點解

可以去大家樂, 大快活, 美心,  大把野食

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-23 05:33 PM 發表

又點解

可以去大家樂, 大快活, 美心,  大把野食
我唔鐘意食快餐架喎, 都係鐘意食住家飯喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 05:38 PM 發表

我唔鐘意食快餐架喎, 都係鐘意食住家飯喎
咁橋
你鍾意食住家飯

我鍾意食住家菜

真係好啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-23 05:40 PM 發表

咁橋
你鍾意食住家飯

我鍾意食住家菜

真係好啦

最幣冇得食呢

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-23 05:41 PM 發表

最幣冇得食呢
你可以返屋企, 同媽爸吃囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。