推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

54 123
發新話題

[深圳] 陰長飛

陰長飛

睇到好多師兄都好有興趣喱個場, 小弟都講小小喇.

陰長飛系一個新場, 於2009年3月頭開業, 位於東門南路及嘉賓路交界的彭年酒店隔離嗰座"天進大廈", 如果第一次到又無姿客帶路都幾難搵, 因為正門電梯上唔到 .

第一次踩場 : 當日下午5點半, 已經有2個靚女姿客派傳單及20元現金卷. 由佢地帶左我上去. 原來入口在另一扶手梯側面, 十足十走後門. 上到7/f 就到達, 剛開業就一定乾淨企理, 唔錯. 沖涼後, 大堂經理即刻走過黎招呼, 眼見大廳都無人(即系唔使輪街症啦), 由於趕住要救火, 立即上房. 經理介紹只有兩種玩法, 港式及( . ) 推, 港式168 但而家做特價¥100全包, ( . ) 推¥238就無折但可用¥20現金卷, 特價酬賓梗系揀特價項目啦. 而揀囡囡守則就只得一條, 後生, 靚女兼走肥(不過永遠都達唔到), 經理介紹左一個長江實業, 佢話服務一定好(喱d例牌說話, 千奇唔好信十足).

囡囡樣貌不過不失喇, 但乜乜選美小姐一定冇佢份, 有邪氣 . 但套工衣就認真邪過佢, 一對北半球突出黎, 一條超短迷你裙再加修長美腿, 簡直剎死人 . 收貨立即開波. Part one 完全唔入流, 而且仲垂頭喪氣添. 為左小弟弟在餘下的寶貴時間裡有美好的生活, 做大佬一定要打開她的心窗, 原來囡囡剛剛被公司罰去50大玩, 仲系短期內第二次添(嚴厲程度, 拍得住粥檔) , 由於上早班, 客人又唔多, 港式只得70元提成, 而公司又乜差都唔包, 所以罰一罰, 差不多白做一個客, 氹囡囡喱家嘢喎, 小弟真系唔在行, 好彩今次過到關 . 總之一句講晒, 多點關心多點愛護. Part one 變左正正經經大家吹吓水 , 囡囡摩吓我時我又呵吓佢, 最重要一點, 囡囡話好多客上黎"普通話都不會說" 只懂得身體語言(亂咁摷) . 仲要補充多一點, 喱條超短迷你裙真系擺你命, 無打底即無內膽褲, 只要囡囡一坐落黎, 一般客人都幾難忍得住唔抄蟹.

到 Part two 落油開波,  rpp手勢麻麻地, 轉身到我想解bra, 囡囡話唔好啦, 因為港式提成小, ( . ) 推先至可以喎. (( . ) 推提成可以分到120), 又要考我過多關. "哎呀! 真可憐, 這麼小呀, 可惜今天沒有帶錢包來, 但過幾天再來找妳, 再多給妳一點小費好嗎." 短短幾句話, 氹得囡囡鬼死咁開心, 之後慢慢..慢慢由冷變熱, 直上山峰咀( . ) ( . )無難度, 過海駛入西隧停泊草坪無問題(尊重囡囡無入隧道). 卿卿我我心靈除之奔放, 一個唔覺意流失大量蛋白質 .

囡囡洗手番黎後, 仍然好熱情, 特別對小弟個小弟弟愛不釋手, 可惜小弟弟唔爭氣, 太攰瞓著左, 夠鍾都未起身 . 臨走前影左囡囡兩張相, 可惜房間燈光不足, 影左都要俾囡囡刪除, 無計. 由於小弟弟今日上落頻繁, 再加上流失大量蛋白質, 大佬顯得十分肚饑, 大堂都無做, 拿拿聲走人, 埋單一舊無得找.

第二次踩場 :因上次去唔覺有part one 按過, 所以喱次無諗過part one 會按得好, 但喱次個技師系洗爪出身, 揼得都唔錯, 估唔到/骨場內都有按得好的正骨. 但 part two 就唔多放, 雖然唔可以飛bra(飛bra要波推先至得), 但都可以真接上山峰. 隔底say hello都無問題.

第三次踩場 :今次12:00到, 同部長講要點紅牌, 真系唔好彩  , 紅牌剛上鍾又有客跟住mark 左鐘, 部長想介紹另一個囡囡, 但今日有時間, 我要等到為止, 部長無我符 , 大把時間按住腳先喇, 點知咁早得一個洗腳妹都比人點左 , 無晒洗腳技師, 部長call姊妹場d技師頂當, 豬扒一件, 可幸就系按得非常好. 按完腳就等等...等等...等左都唔知幾耐, 終於可以上房

紅牌到 , 火氣全消. 先問洗左飯未喇,  囡囡話未食, 我就話可以入房食都無問題, 囡囡又話下鍾至食, 吹脹. 點解吹脹, 又有借口早下鍾囉.

由於囡囡都算幾高~1.65m, 當佢一坐落床, 條短裙著左=無著, 波路真系好正, 一對cup手( . ). 工衣已經表露1/3,  . PART 1 好球奇, 今次真失敗, 無互動都比佢起左機. 鬼叫系靚女咩, 入閘唔夠十分鍾就開始part 2 , 只可外邊同佢小妹妹 say Hello, 話唔可以飛bra喎, {暗示港式提成小, ( . ) 推就可得120, 即系叫我下次做( . ) 推喇}, 但都可以直上山峰, 見到山峰粒青提, 正! 仲系pink lin, 可惜唔俾 .  興奮過度, 立即嘔白泡, 玩完. 真失敗, 仲有成粒鍾剩.

其餘時間, 吹水, 聽歌, 睇佢d寫真(一般生活照), 抱抱, 仲有俾左條電話繩我睇(真系多謝嗰位師兄, 暗示我下次買d嘢比佢. 最後暗示要護膚品, 話HK d 正好多喎.) 仲未夠鍾, 囡囡話要早d下鍾去食飯, 無計喇16:00仲未食飯. 憐憫心只好放佢走.

相關搜索目錄: 護膚 護膚品 酒店 語言 普通話
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

正! 可惜優惠只係去到 20 號,但今個星期六、日都有事上唔到去

差 d 唔記得多謝大大的保貴資料

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-17 23:41 發表

陰長飛系一個新場, 於2009年3月頭開業, 位於東門南路及嘉賓路交界的彭年酒店隔離嗰座"天進大廈", 如果第一次到又無姿客帶路都幾難搵, 因為正門電梯上唔到 ...
九哥出貼,一定支持
Good post

天日帶老虎去試吓先!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-17 23:41 發表

陰長飛系一個新場, 於2009年3月頭開業, 位於東門南路及嘉賓路交界的彭年酒店隔離嗰座"天進大廈", 如果第一次到又無姿客帶路都幾難搵, 因為正門電梯上唔到 ...
這個報告,要推一把!

我都有去過呢個場,¥100港式真係抵,平靚正!

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-4-18 00:14 發表

九哥出貼,一定支持
Good post

天日帶老虎去試吓先!
行多幾步去君月喇, 我隻老虎經常要我帶佢去.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 00:15 發表

這個報告,要推一把!

我都有去過呢個場,¥100港式真係抵,平靚正!
咁你仲去唔去搵瑜伽妹呀, 最多我唔同你爭女喇.

相關搜索目錄: 瑜伽

引用:
原帖由 mtchan 於 2009-4-18 00:11 發表
正! 可惜優惠只係去到 20 號,但今個星期六、日都有事上唔到去

差 d 唔記得多謝大大的保貴資料
其實今次已經做第二次優惠, 話唔埋遲D有第三次呢.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 00:18 發表

其實我想去玉清池,但是豬豬上吾到,囉吾到料!

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 00:18 發表

我系軍月成日見倒d師兄帶住隻老虎系canteen食飯
唔通其中一個就係你
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 00:25 發表

果d瑜伽招式,使我目定口呆,西飛利呀!

口水都流乾

what is `港式提成小' ?

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 00:25 發表

瑜珈妹咁肥,等佢減左肥先啦。
引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-4-18 00:35 發表

果d瑜伽招式,使我目定口呆,西飛利呀!

口水都流乾
你又知邊幾式?

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-4-18 00:33 發表

我系軍月成日見倒d師兄帶住隻老虎系canteen食飯
唔通其中一個就係你
唔話俾你知, 怕你口疏兼

引用:
原帖由 cwscws 於 2009-4-18 01:03 發表
what is `港式提成小' ?
港式 means one kind of service for hj
提成 is the wages for bg who finished her service for client.
小 means not enoughh:" />

Understand ?

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 01:21 發表

唔話俾你知, 怕你口疏兼快人快話
甘即係係啦
放心我唔會爆出去ge

九兄,
多謝分享,
我雖然只系去過三次,
每次向走廊都見到好野,  
下次又有著落

9哥個報告好清楚
仲有photo
吾 ( . ) 推就吾飛 bra 都合理

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-4-18 00:14 發表

九哥出貼,一定支持
Good post

天日帶老虎去試吓先!
咁激 FatFat Ching

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-4-18 09:40 發表
九兄,
多謝分享,
我雖然只系去過三次,
每次向走廊都見到好野,  
下次又有著落  
通常我去唱K都係中意人地mark咗果d

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-18 09:58 發表

下次你叫人同做 mark,跟住你幫人 mark。

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-18 09:58 發表

呢d就係所謂ge隔離飯香啦

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-4-18 10:13 發表

呢d就係所謂ge隔離飯香啦
就係咁啦

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

真係非常多謝樓主好介紹~~

引用:

lidoon9 c-hing,

Support 吓先.   

冚世界都講呢個場, 一定有 "渣拿".   

唔俾咀 lin lin.  可惜! 可惜!   

引用:

icanfly c-hing,

咁你不如下次早 d 去 mark  人哋果 d.   

54 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。