推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

八月份花天酒地夜夜笙歌(過渡期)

八月份花天酒地夜夜笙歌(過渡期)

我係酒版第一thread!!!

本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +10 精品文章 2006-8-15 21:33

到....第二

第三....

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-11 10:21 AM 發表
到....第二
你都咁快知道...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-11 10:28 AM 發表

你都咁快知道...
多謝張君dee dee...

直頭同隔離個forum一模一樣...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-11 10:42 AM 發表
直頭同隔離個forum一模一樣...
傷港討論區...

典解個時間係...2006-8-11 10:48 AM

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-11 10:49 AM 發表
典解個時間係...2006-8-11 10:48 AM
佢用GMT時間, 加返八個鐘即係香港時間...呢個我諗要等版主set返...

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-11 10:48 AM 發表

傷港討論區...
點解今日有咁多人生日, 唔通全部都係傷港討論區o的人???

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-11 10:58 AM 發表

點解今日有咁多人生日, 唔通全部都係傷港討論區o的人???
係囉...好奇怪...

唔通兩邊合拼...

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-11 11:03 AM 發表

係囉...好奇怪...

唔通兩邊合拼...
果邊大好多喎......

唔知遲o的會唔會攪亂左, 呢邊o既post響果邊re...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-11 11:13 AM 發表
唔知遲o的會唔會攪亂左, 呢邊o既post響果邊re...
A仔..真風趣

唔記得用番中文名..用左login名..
可唔可以轉丫

引用:
原帖由 kyoko 於 2006-8-11 11:20 AM 發表
唔記得用番中文名..用左login名..
可唔可以轉丫
試下出返去再用"京子"呢個名再login, 睇下得唔得...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-11 07:47 PM 發表
到!!....
歡迎!!歡迎!!

今晚第一次響新屋過夜, 唔知會唔會唔慣...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-11 01:31 PM 發表
今晚第一次響新屋過夜, 唔知會唔會唔慣...
直頭唔多慣啦

第一次黎到新屋

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-11 22:23 發表
第一次黎到新屋
想痾番篤屎都唔得!

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-8-11 22:26 發表

想痾番篤屎都唔得!
無得比你痾屎

um...響呢邊第三個post....
各位晚上好丫.....

p.s. 我想問...咁即係嗰邊係咪會摺丫..

引用:
原帖由 baubau 於 2006-8-11 03:18 PM 發表
um...響呢邊第三個post....
各位晚上好丫.....

p.s. 我想問...咁即係嗰邊係咪會摺丫..
仲甩埋版主個名添~~
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。