推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 07:24 發表

師兄唱茄去HALF ISLAND!?紅C!?還是什麼地方啊?
唱茄去紅C,好似話有豬show睇,會住係金朗
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 00:18 發表

呢個要等JACKY師兄確認番!
o拿..........我話佢似楊承琳咋 呢個絕對係讚美說話!

就連d汗毛都同佢一樣

今日係明珠撤退時比撞到食煙妹   斷正
上次先同佢講話多d搵佢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 22:04 發表
今日係明珠撤退時比撞到食煙妹   斷正
上次先同佢講話多d搵佢
師兄仲咩咁吾老實,斷正

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 22:14 發表

師兄仲咩咁吾老實,斷正
佢上次係我心情不好時R我買佢1個鍾 所以要罰佢停賽1次

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 22:18 發表

佢上次係我心情不好時R我買佢1個鍾 所以要罰佢停賽1次
師兄你都食過2手煙,我都未嘆過,有d遺憾,師兄你話值吾值試呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 22:24 發表

師兄你都食過2手煙,我都未嘆過,有d遺憾,師兄你話值吾值試呀
跟據我現在手頭上資料記載,
佢係我j記殺手榜屬第3號頭馬
絕對值得試,  不過唔好比佢食煙
佢上次仲用煙噴9我 真是找死

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 22:29 發表

我仲以為佢係你身上搵疑似香煙的物體,啜番幾口添,用煙噴9你,咁你係咪用你的雪卡泥懲罰佢呀

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 22:29 發表

師兄,你可以同佢講︰「食真正的煙係無我身上的《私家煙》咁好架!」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 22:47 發表

師兄,你可以同佢講︰「食真正的煙係無我身上的《私家煙》咁好架!」
唔好比佢食煙,佢一食煙就成個撈女咁?

Louis 師兄回來沒有?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 22:50 發表

唔好比佢食煙,佢一食煙就成個撈女咁?

Louis 師兄回來沒有?
師兄今日有無上去餵豬啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 22:54 發表

師兄今日有無上去餵豬啊?
點解你咁問?
上去餵豬邊有咁早返?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 22:57 發表

點解你咁問?
上去餵豬邊有咁早返?
食快餐嘛!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:00 發表

食快餐嘛!
我終於知道邊個係你條針!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:02 發表

我終於知道邊個係你條針!   
咁有趣!?
請師兄指點小弟條.......................針係邊個?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:03 發表

咁有趣!?
請師兄指點小弟條.......................針係邊個?
我已經放了一條針去監視你果條針!

你個細路電視,我叫人整壞左,呵呵。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:07 發表

我已經放了一條針去監視你果條針!

你個細路電視,我叫人整壞左,呵呵。
你條........針會唔會......生鏽的啊!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:12 發表

你條........針會唔會......生鏽的啊!?
唔會,剛剛買的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:15 發表

唔會,剛剛買的。   
師兄,你條..........條..............針唔係響二手市場買的嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:18 發表

師兄,你條..........條..............針唔係響二手市場買的嗎?
我知道皇牌妹成日提果個台灣人係邊個了!仲有一個港人。

我也知道「港人排名榜」上之名單!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:20 發表

我知道皇牌妹成日提果個台灣人係邊個了!仲有一個港人。

我也知道「港人排名榜」上之名單!  
喔?「港人排行榜」有咩「精英」響度啊?
不過榜上一定有師兄份啦!你就算唔係狀元都係榜眼啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:23 發表

我係龍島仲係落弟書生
反而明豬個知客次次見到我都在偷笑了
明豬果個變臉知客亦都唔再過黎叫我去做推拿了
睇睇下佢個樣都唔差

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:23 發表

蘿生做狀元有咩提成呢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 23:29 發表

我係龍島仲係落弟書生
反而明豬個知客次次見到我都在偷笑了
明豬果個變臉知客亦都唔再過黎叫我去做推拿了
睇睇下佢個樣都唔差
師兄早已係翰林學士,有「楊丞琳」照顧你,仲點會係落難書生啊!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:31 發表

師兄早已係翰林學士,有「楊丞琳」照顧你,仲點會係落難書生啊!?
我只係係楊丞琳既一個過客...
我比佢罵我半年先搵佢一次
我打電話比佢佢都唔知我乜水,
要見到先知

你話我點會比人點相呢  

我都係食下散餐好啦 唔好點我相
所以我唔敢搵湖南幫
應該仲未上榜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。