推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

中坑五星酒店K

回復 24# 的帖子

Last night I had dinner with HongKonger, he ask whether we can arrange a party in ZH for the coming Saturday.  What is your(各肥佬團員) opinion ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 12:28 發表
Last night I had dinner with HongKonger, he ask whether we can arrange a party in ZH for the coming Saturday.  What is your(各肥佬團員) opinion ?
如果食澳門回流囡要幾錢?..3,8,12?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 12:28 發表
my no fish period will last till end of the month...cannot go far and could onlyTRY to attend...
after NFP  anywhere anytime la...

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-18 12:36 發表

如果食澳門回流囡要幾錢?..3,8,12?
I think it is worth la. Consider you have to paid 3K for overnight.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 12:41 發表

I think it is worth la. Consider you have to paid 3K for overnight.
我唔担心質素...只有顧慮態度.....一般去過澳門的囡囡因客觀情況...
都好商業化....差不多隻隻都成左精........個人其實唔太喜歡......

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-18 14:12 發表

我唔担心質素...只有顧慮態度.....一般去過澳門的囡囡因客觀情況...
都好商業化....差不多隻隻都成左精........個人其實唔太喜歡......
I have similar thought. Recently, I opt for village girls , although I stepped shit last week as reported on other threads.

引用:
肥佬: 我24號在珠海開會, 晚上有何建議!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-18 10:13 發表

如果我覺得唔靚唔可愛的話..我就唔揀啦
不過甘就唔客觀..你可以問下其他C兄.....

(下次見到你..俾你睇下啦)....
, 流口水一尺了, 又高又美, 皮膚如何, 問下此女有冇妹啊之類的朋友, 介紹給我好喔又收埋做我LB

囡囡都是商業化的:
SN 我覺得昌安的 OK.

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-5-18 12:01 發表

上星期去康城,3个人我開一支"武當"..$3xx....

經理送一打啤酒,2支長城,小食.....

埋單港幣$480(RMB1對1),你話平唔平,

半島扒多過人,個度係"猪八怪照鏡",
咁,即係去邊?

相關搜索目錄: 啤酒

回復 32# 的帖子

茶兄說24號去長安客棧!星期三中午和老毛,三飛男去珠海吃海鮮。剛發了信息給Par3。看他有沒有空。晚上在珠海玩。看看玩K還是桑拿,未定!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 12:41 發表

??!! Mud澳门Dovernight咁贵ga?  3K? Macau错呀?  套票來回船飛过大海+正骨+/鬼妹sauna都係千六/七喥啫. 唔通你计埋船飛;hotel room;膳食落去?… 睇落唔会掛.

$3000… 我试过出差工幹,就算在杜拜揾个雜嘜鬼妹(俄罗斯/東欧/Turkey …etc),或在南韓首爾揾个女子大生过夜都係咁嘅价咋wor…  3K好贵

我就点都唔捨得. DG仲近过过大海,3000大洋豪豪地都玩到3次la,实际D. 反正都係咁啫.

当然,如果ching係老細级就另计.
~ Make Love Not War ~

回復 37# 的帖子

你計下條數?!一劑套票$1,800。過夜即是做不了第二輪,唔收你$3K,她都唔夠皮費喇!你知她們去一次澳門要給多少通行費嗎?十幾萬的啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 15:51 發表
你計下條數?!一劑套票$1,800。過夜即是做不了第二輪,唔收你$3K,她都唔夠皮費喇!你知她們去一次澳門要給多少通行費嗎?十幾萬的啊!
7-siu, that gentleman is referring to ON with sna + normal massage + etc. not the ON at K.  For ON K, as you say, the midnight package exceed 2,000 (for the K) and another 3,000 for the meat fee.    I tried it once (when meat fee was 2,000) and will never try again..   

2 years ago, I heard it was 150K for the "permit".Now, with the crazy ecnoomy (although slowed down quite a bit) , I think it costs much more and the girls have to have 6-7 rounds of customers every day..!

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-18 12:47 AM 發表

哗??!! Mud澳门D女overnight咁贵ga?  成3K? 冇Macau错呀?  套票來回船飛过大海+正骨+韓/鬼妹sauna都係千六/七喥啫. 唔通你计埋船飛;hotel room;膳食落去?… 睇 ...
你早去3000都唔括你呀.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-18 12:03 AM 發表

咁,即係去邊?  
你吹雞。。你話去邊?。。

又要平又要靚,你自己開一間就好啦。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 39# 的帖子

That is the reason I said $3,000 is worth, as they had 1-2 weeks resting period during in ZH. I mean only doing 2-3 rounds of patron is already resting for them , as they used to do 7-8 rounds during in Macao.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 16:29 發表
That is the reason I said $3,000 is worth, as they had 1-2 weeks resting period during in ZH. I mean only doing 2-3 rounds of patron is already resting for them , as they used to do 7-8 rounds during  ...
2-3 rounds daily is alrady resting.......

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 16:29 發表

That is the reason I said $3,000 is worth, as they had 1-2 weeks resting period during in ZH. I mean only doing 2-3 rounds of patron is already resting for them , as they used to do 7-8 rounds during  ...
The apprentices of CP Jr. Tiger Wang (王小虎) should did it more than 10 times per day la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-5-18 16:59 發表

The apprentices of CP Jr. Tiger Wang (王小虎) should did it more than 10 times per day la !!
同意......極之同意....

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-5-18 14:40 發表

I have similar thought. Recently, I opt for village girls , although I stepped shit last week as reported on other threads.
我意思係.....搵得囡囡過夜..唔係算住要搞幾多劑....最緊要都係想瞓得舒舒服服.......

至少唔怕.....睇電視,玩手機,趕住走,一早走,做半鑊就走,一路做一路催你走,etc.......

所以有時村姑feel都好D..純D甘任你擺佈(雖我唔理佢,真情定扮野)!!!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-18 17:19 發表

我意思係.....搵得囡囡過夜..唔係算住要搞幾多劑....最緊要都係想埜o舒舒服服....... 至少唔怕.....睇電視,玩手機,趕住走,一早走,做半鑊就走,一路做一路催你走,etc.......

所以有時村姑feel都好D.. ...
But some professional MM always go through ALL steps and make you tired to asleep too !!

相關搜索目錄: 手機
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-5-18 14:55 發表

, 流口水一尺了, 又高又美, 皮膚如何, 問下此女有冇妹啊之類的朋友, 介紹給我好喔又收埋做我LB
皮膚就唔白喇...(因為係高原黎).....

佢琴日返去長安話由工厰帶多兩個工友黎返工.......

如果你要去的話...真係要慎重考慮.......幾個C兄都話果度唔得嫁喎..

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-5-18 17:23 發表

But some professional MM always go through ALL steps and make you tired to asleep too !!
無所謂啦...佢D戲交得足....我又瞓得舒服..又有咩所謂呢......(出黎玩.尋開心,又唔係尋真情)...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-18 15:51 發表
7少ching大哥 ,但$1800係全包船費+送60mins正骨+鬼妹/Korean喎. 如果揾東南亞或Chinese,仲可平多三/四百bor...

如我冇误会,ching你地係指Macau既KTV,中国妹,过夜$3000大洋,有D ching话未必得添... 仲未计K房钱;DJ;酒水;船票;仲有过夜要酒店客房 (有"K room+boat fee+hotel room"套票价?)  加加埋埋咪$4000都未只??!! OH MY GOD!!

有次我去Macau D sauna(about 2~3 yrs ago),个Turkey妹都几正和啱倾,后尾俾咗佢个电话我,话下次來可以早D call佢出來,佢可过埋夜和陪我行街食飯,都係charge我唔記得千零蚊around. 唔明Chinese K妹都可收咁贵,一湾之隔啫... 唔通个个都Angelababy咁索?

真係贵有贵玩. 我如再去Macau,都係買番sauna套票,揾番我最喜爰的越南妹或泰妹算...

相關搜索目錄: 酒店
~ Make Love Not War ~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。