推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-4 23:29 發表

藝術品 seminar,各位師兄玩得開心d喎,恕我吾奉陪囉
會否俾埋d普通豬玩呀
我驚D 普通豬忍唔住要幫我條神周九號點火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-4 23:30 發表

各有不同
%X樣子較精靈一點,
畢加索就係黛玉型美女
咁好似精靈D 好D 喎,起碼著講下笑先啦

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:32 發表

師兄,你想那些普通豬幫你燒左你條神周狗號!?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:30 發表

係唔係好似睇清明上河圖咁唔可以出聲同更唔可以摸的
點灰法呀??你問一句,佢答一句??
畢加索:

- 推背用膝頭頂住你個背,或者頂你個肺
- 最精彩果一 part....係推肚池,唔係推肚子
- 她是埃及人,鐘意做木乃伊包住自已
- 一齊訓的時候,唔係油炸鬼式,而係兩公婆嗌左交分床訓咁樣一人訓一張按腳椅
- 她不會格手.......因為.....坐到九里遠,根本埋唔到身,所以冇得偷襲
- 講野好斯文,唔會講鹹古
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:32 發表

你上星期果隻普通豬,過度活躍,好似上左鍊咁,極度生猛。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:41 發表

你上星期果隻普通豬,過度活躍,好似上左鍊咁,極度生猛。。  
係喎,你話你喺房度玩到浪漫式咁,究竟玩成點呢
佢係唔係&X  ??

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:39 發表

畢加索:

- 一齊訓的時候,唔係油炸鬼式,而係兩公婆嗌左交分床訓咁樣一人訓一張按 ...
唉,好一隻絕版藝術品,如果我遇上佢,我真係吾好彩,
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:39 發表

畢加索:

- 一齊訓的時候,唔係油炸鬼式,而係兩公婆嗌左交分床訓咁樣一人訓一張按 ...
真係終極藝術品,仲癲過氣質小美女

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-4 23:10 發表

一人拖住一件藝術品,出席 seminar ,睇下邊件藝術品最正,最正果件有紀念品。

等我試下搵 Jolin (夠傻氣) 或者小甜甜 (夠清純) 做 partner 先。

bonego 師兄今次會唔會遲到呢?
係喎,JOLIN同小甜甜都係返晚班,咁你地的SEMINAR咪要延遲開始?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-4 23:45 發表

係喎,你話你喺房度玩到浪漫式咁,究竟玩成點呢
佢係唔係&X  ??
yes.....係 &X

嘿嘿,我雖然只做了一個鐘.....我...我...同佢.....嘿嘿....

- 入到房我話唔洗按腳啦,豬囡唔按腳,即刻同我一齊合演油炸鬼
- 攬下抱下錫下磨下擦下,等同著住衫玩無油浪漫式擦身
- 玩左十零分鐘,佢塊面、頸、耳仔,已經留下我好多口水,最後一擊係蜻蜓點水終極一吻
- 豬囡起身同我推肚子,伸手入巢找鳥蛋
- 跟住豬囡話前日行山行到好累,我叫佢躺下我幫佢按腳,按下按下由小腿一直按到上心口,結果又扮油炸鬼。
- 搞到就快爆炸,突然收到 bonexx 師兄話就黎 8:00pm 要走.....
- 3 分鐘血液流回大腦,著褲執野即閃。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:05 發表

嘿嘿,我雖然只做了一個鐘.....我...我...同佢.....嘿嘿....

- 入到房我話唔洗按腳啦,豬囡唔按腳,即刻同我一齊合演油炸鬼
- 攬下抱下錫下磨下擦下,等同著住衫玩無油浪漫式擦身 ...
怪唔知你之後要去SZ 汁下D 前列線啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:05 發表

- 攬下抱下錫下磨下擦下,等同著住衫玩無油浪漫式擦身 ...
好彩師兄仲記得著褲,不過咪搭起左個帳幕,有冇比d豬客睇到流晒口水呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-5 00:11 發表

好彩師兄仲記得著褲,不過咪搭起左個帳幕,有冇比d豬客睇到流晒口水呀
龍島最衰就係門上有個 loan,成日有人裝入黎,好唔方便。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:17 發表

有幾間房會有布簾遮住的!

引用:

咦,原來有d 咁 ge事,真對不起,
下次你8:00前找 畢加索便沒有問題了

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:17 發表

最衰囡囡都有個 loan,成日吾俾我裝入去,攪到我谷住谷住

引用:
原帖由 bonego 於 2009-6-5 00:25 發表

咦,原來有d 咁 ge事,真對不起,
下次你8:00前找 畢加索便沒有問題了
冇所謂,橫豎果一場都唔會出,冇所謂。

話時話近呢幾日都唔見路易士兄出現呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-5 00:35 發表
話時話近呢幾日都唔見路易士兄出現呢?
佢聽日 mark 左 !X*......有兩種情況:

1. !X* 冇 reply 佢 sms,於是傷心到要自閉

2. !X* reply 左佢,開心到震,今晚即刻去飛個飲頭,整定個飲樣,聽日要做個誠懇樣,比個好印象 !X*,所以冇胸上黎吹水。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:44 發表

佢聽日 mark 左 !X*......有兩種情況:

1. !X* 冇 reply 佢 sms,於是傷心到要自閉

2. !X* reply 左佢,開心到震,今晚即刻去飛個飲頭,整定個飲樣,聽日要做個誠懇樣,比個好印象 !X*,所以冇胸上黎吹水。 ...
哥哥見細妹,都要整定一個飲樣,太認真囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-5 00:47 發表

哥哥見細妹,都要整定一個飲樣,太認真囉
其實佢見我呢個妹夫都係一樣姐。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 00:49 發表

其實佢見我呢個妹夫都係一樣姐。  
嫂夫人唔係畢加索咩!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-5 07:38 發表

嫂夫人唔係畢加索咩!?
louxx 師兄仲未蒲頭,有點擔心!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-5 23:44 發表

louxx 師兄仲未蒲頭,有點擔心!  
話唔定佢今晚要同!X*激戰三百回合呢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-5 23:56 發表

話唔定佢今晚要同!X*激戰三百回合呢!
我同隻普通豬玩左一粒鐘,就去睇豬show,男人吾算多,反而有好多9吾搭8的囡囡,皇牌豬行show 同睇 show (有3隻)都吾多,
最有印象係一件#X好有肥肉的皇牌豬行 show, 睇show 有:小蠻腰,Louis嫂同一件不知名的皇牌......
louis 嫂:佢隔泥坐左件靚仔,應該係Louis師兄,佢兩個完全無交談,Louis嫂似足一舊冰山, cool 到  爆,唉!所以我覺得!^X係索d

小蠻腰:佢隔泥坐左件4眼仔,好斯文,不高,佢地有講有笑,Louis師兄不時偷看,幾羨慕下,好彩小蠻                腰都有同我笑下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。