推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 一個囡囡求救的信息

回復 50# 的帖子

我條Bottom line 是打直的在兩腿中間!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-25 22:36 發表
我條Bottom line 是打直的在兩腿中間!
Sure, CHing has a clear mind!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:37 發表

保險佬 3 唔識 7 拍門叫你買保險,就係 cold call.....
!X* 同你老友,端午節叫你買種,就係 warm call.....  
呢個比喻都幾有趣啊!

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:37 發表

保險佬 3 唔識 7 拍門叫你買保險,就係 cold call.....
!X* 同你老友,端午節叫你買種,就係 warm call.....  
雖然我好想her send sms俾我,但是!x*佢係唔會主動send sms給我的
以往的經驗告知,她對我沒太大好感的,所以要平常心面對

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 22:45 發表

雖然我好想her send sms俾我,但是!x*佢係唔會主動send sms給我的
你今晚吃左乜野?點解思路咁清晰?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 22:45 發表

師兄會否轉下口味呀,robert 錦囊好洗好用喎
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 22:51 發表

師兄有咩好錦囊介紹比我地呢班師兄弟啊!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 22:51 發表

呵呵.....我呢個錦囊,收到之後....肯定破產,洗到腳爛,玩到雀仔甩毛都仲有排玩。

引用:

連藝術品都玩到咁happy

你遇到d玩得放既靚女會即刻上左癮!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 22:56 發表

連藝術品都玩到咁happy

你遇到d玩得放既靚女會即刻上左癮!
師兄,龍島越來越發掘多好野。

尋日試左一隻普通豬,有龍9 七成相似。

羊乘林 (小惠) 你又試過,下次試下小甜甜。

試過一次,非常喜歡一個sn小姐。qq六個月,非常有feel。六個月後見,非常失望。第二次面談和檢查是十分重要。然後再衡量相當之價值。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:05 發表

師兄,龍島越來越發掘多好野。

尋日試左一隻普通豬,有龍9 七成相似。

羊乘林 (小惠) 你又試過,下次試下小甜甜。
小甜甜聽講無互動喎! 睇黎暫時都係持續牛皮 呢隻股都係再睇睇先
將D資源買D更有潛質既股先

有龍9 7成相似.......能告訴我是怎麼一回事嗎? 佢做野勤唔勤力

引用:
原帖由 lomo 於 2009-5-25 23:06 發表
試過一次,非常喜歡一個sn小姐。qq六個月,非常有feel。六個月後見,非常失望。第二次面談和檢查是十分重要。然後再衡量相當之價值。
sn小姐  真係好難接受

第1次見佢可能仲係PICK LIN, 靚鮑
下次再見這些美好的東西也許已經一去不服返了....

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:09 發表

小甜甜聽講無互動喎! 睇黎暫時都係持續牛皮 呢隻股都係再睇睇先
將D資源買D更有潛質既股先

有龍9 7成相似.......能告訴我是怎麼一回事嗎? 佢做野勤唔勤力
已離題了!我去返竹人果個主題再同你吹過。

引用:
原帖由 lomo 於 2009-5-25 23:06 發表
Before you go out with her, why you are not using the view cam to see her first!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:25 發表

Before you go out with her, why you are not using the view cam to see her first!
Ishould have been more specific. The look, the body were all the same, including the pink lin and the abalone.
It was the personality and the demeanor that I could not stand; loud, childish; we need a classy lady and those are tough to find, although I may just have found one recently. Will report if successful.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 18:01 發表

師兄一早唔喺講俾佢知你地嘅關系?免佢有太大幻想/希望!

你雖然冇FOC,但發展下去似乎都有欠咗對方,因為跟你在一起佢損失了青春和時间
畫公仔畫出腸講明大家要set定咩关係先开始就真係無喇,因为我又唔係同佢講定数簽咗contract先开始关係. 我亦從來冇谂过要有个私房菜,我好怕烦呢D嘢.

除了头兩次剛认识照正常付钱俾佢,之后佢开始唔要收,好自然慢慢交流多就自然变成不是纯粹囡囡跟客人的关係. 一开始佢已知我香港有女友,而且亦要陪客出黎玩的,而佢又從來冇要我俾钱供佢或咩物貭上供应. 咁嘅情况,大家关係只有尽在不言中. 佢既無要求我D咩嘢,只係叫我一有时間就多D陪吓佢,咁我又可以講明咩呢?...

係沉嘅时候,我当时又未成婚,莫講话佢,連我自己都会有幻想和希望啦... 人非草木嘛,無非理性的feel都唔叫沉吧.
~ Make Love Not War ~

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-26 10:44 發表
畫公仔畫出腸講明大家要set定咩关係先开始就真係無喇,因为我又唔係同佢講定数簽咗contract先开始关係. 我亦從來冇谂过要有个私房菜,我好怕烦 ...
就系甘啦。。女女沉果阵仲厉害呀。。。
两个都真沉就过瘾啦。。女女吾会同你讲钱既啦。。只想日日见住你。。。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:10 發表
sn小姐  真係好難接受

第1次見佢可能仲係PICK LIN, 靚鮑
下次再見這些美好的東西也許已經一去不服返了....
的确是。。SN小姐一天十二小时。。可能接六七个客。半年就成千个客啦。。。o麦野靓野都残啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-5-26 11:12 發表

就系甘啦。。女女沉果阵仲厉害呀。。。
两个都真沉就过瘾啦。。女女吾会同你讲钱既啦。。只想日日见住你。。。
我上星期個SP就係甘上下.....不過我都係只能當佢係SP.....
有機會再出個短報告.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-26 11:37 發表
我上星期個SP就係甘上下.....不過我都係只能當佢係SP.....
有機會再出個短報告.....
快D出野啦。。同大家分享下嘛。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-5-26 11:37 發表

我上星期個SP就係甘上下.....不過我都係只能當佢係SP.....有機會再出個短報告.....
Please issue the 4Q - 6Q post ASAP !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

幫人冇問題, 請佢食歺飯, 最多比多ニ三百蚊佢, 但係冇理由養佢嘛, 你養得幾多個

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-26 10:44 發表

除了头兩次剛认识照正常付钱俾佢,之后佢开始唔要收,好自然慢慢交流多就自然变成不是纯粹囡囡跟客人的关係. 一开始佢已知我香港有女友,而且亦要陪客出黎玩的,而佢又從來冇要我俾钱供佢或咩物貭上供应. 咁嘅情况,大家关係只有尽在不言中. 佢既無要求我D咩嘢,只係叫我一有时間就多D陪吓佢,咁我又可以講明咩呢?... . ...
CHing,
從以上种种發展及長久FOC關糸,事后囡囡會認為你唔要佢欠左佢,因為得唔到你,而你又在物質上(包括金錢)沒有等值地付出過俾佢。
最后你心里有否內咎,真的你自己才知!

當然大家可以說:你情我愿,跟本就是誰沒有欠誰
但在两性感情里:愛反面是恨,佢會恨你一世!

記著一句: <歡場無真愛>

不要對SN, 休閒中心, 女子留真感情

我也曾經是受害者

北上尋歡, 一定不要超出客人和技師的關係.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。