推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 珠海、中山夜遊小指南

有師兄一齊去珠海NC,記得call我唔該,我都想去見識下

豬海猶其是拱北區,籠罩在一極低氣壓區內,想去洗澡會較為不便,風和日麗的日子暫時不見了
情像雨點--似斷難斷--愛與痛的邊緣--。我所說的不一定是對,也不需要一定是對。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-16 23:49 發表

豬海天氣情況如何?
So far so good

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-8-12 11:59 發表

So far so good   
咁呀!  有胸, 走去行吓先.  

中山珠海好地方、就是交通有點不便也貴、但過夜trip就幾好!

回復 56# 的帖子

Brothers,

where is 君豪, is it a hotel near GongBei.  thanks

引用:
原帖由 garylock 於 2009-8-12 19:50 發表
Brothers,

where is 君豪, is it a hotel near GongBei.  thanks
君豪在香洲

回復 108# 的帖子

thanks brothers, I went to SN in Bayview hotel and Zhuhai Resort.  Don't know if they are still OK now.

If U wish to sleep over night in hotel room, the room boy will turn off A/C after BG Service , be careful , In Golden Leave, they will provide another small room with sauna table for you to sleep. acceptable ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-23 14:58 發表

龍溫泉大把野玩...拖男帶女去玩就係一個普通溫泉...

几蝟瞼洠苭h到,講要單人房,佢地就會問你要唔要女dup骨....

N帶你上樓...几十條女比你揀(有制服),一房一浴,浴內有一大池,

條女N ...
C hing,

我昨天想去龍酮u見識下,去三鄉車費$80,可惜到了三鄉問了三位的士司機都話未聽過,

他們說衹有中山酮u同泉眼酮u二間!( 這些有無女陪呢? )

可有 C Hing 指點迷津點去同地址!

引用:
原帖由 1001night 於 2009-9-1 05:23 PM 發表

C hing,

我昨天想去龍沩泉見識下,去三鄉車費$80,可惜到了三鄉問了三位的士司機都話未聽過,

他們說衹有中山沩泉同泉眼沩泉二間!( 這些有無女陪呢? )

可有 C Hing 指點迷津點去同地址!
三鄉去我就唔知...我次次都係雅居樂坐車,拾分鈡就到,

都係同司機話去龍溫泉...第2間我就唔識la....不過,大六冇黃業,點賺$呀!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-2 08:51 發表

三鄉去我就唔知...我次次都係雅居樂坐車,拾分艘N到,

都係同司機話去龍溫泉...第2間我就唔識la....不過,大六冇黃業,點賺$呀!!
坐的士嗎?請問房費及女小費多少呢?

泉眼酮u就是龍酮u,台灣人去多

引用:
原帖由 澳門客 於 2009-9-2 22:43 發表
泉眼酮u就是龍酮u,台灣人去多
泉眼还泉眼、龙温泉还龙温泉
泉眼温泉原先叫泉眼村温泉,靠近沙坦公路,附属中山温泉
龙温泉是独立经营,靠近105...新鸿基酒路口
龙温由开张到旧年已被查封过3次,3封3开都系台湾人做老板
依家仲有无开门我就唔知,一年无经过,但系旧年年中就无开
泉眼材温泉一直都有囡陪泡浴....曾经收250全包...到最後被水浸左半年都无人理
年头先再开番,听讲转左行正,做香港人生气....呢.....果D一家大细去玩果D....唔信就去试一次啦!

引用:
原帖由 1001night 於 2009-9-2 07:33 AM 發表

坐的士嗎?請問房費及女小費多少呢?
係坐的士..20蚊車費...全包3xx...有陪浴,ML,BJ,BM等等...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

thanks for sharing.....

Thanks for your information ^-^

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-3 11:40 發表

係坐的士..20蚊車費...全包3xx...有陪浴,ML,BJ,BM等等...
謝謝回覆行開去下先

Very informative !!!!!!!!!!!!!!!!  

澳門質素!
@sixman@

澳門質素!

澳門質素!
@sixman@

Last weekend I visited Zhongshan (City Zone & West district) and found no fun in Sauna now. It should be due to coming National day.

Last July and August I could still find fun in Sauna. I also visited ZhuHai by going from ZS.

多謝Ching的介紹非常詳盡啊.....

very good info, thanks.

Very useful information.   Brothers should explore more new places other than CP and CA.

Can any Ching tell where can I find any nice Regular Massage place to go with my tiger, if I want to stay overnight near 拱北?

Thx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。