推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 17:57 發表
一陣唔係做財經咩?
朗怡話「轉頭返嚟有另一節新聞」?
一時講錯啫, 放過佢啦!!
佢真係幾好吖..
如果佢表現再好我會排到5強內!!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

Wow, she messed the whole thing up.

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 20:03 發表

我諗暫時未得
朗怡報緊8點新聞,一嚟就食兩粒大螺絲
你就一定冇行..
因為你對佢印象麻麻..
我就ok鍾意佢!!
佢今日差d啫!!
平日唔係咁!!

She blows!

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2010-12-28 20:10 發表
She blows!
I didn't see that!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-28 20:03 發表

我諗暫時未得
朗怡報緊8點新聞,一嚟就食兩粒大螺絲
希望佢繼續努力…有得做8點新聞已經升呢

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-28 20:46 發表

希望佢繼續努力…有得做8點新聞已經升呢
現在差雪瑩未做得..
可能袁花都唔想佢一段新聞都要窒幾次..

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-28 20:48 發表

現在差雪瑩未做得..
可能袁花都唔想佢一段新聞都要窒幾次..
上次live臨時轉翠瑩都知道佢對雪瑩信心有限

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-28 20:49 發表

上次live臨時轉翠瑩都知道佢對雪瑩信心有限
表現最穩定 vs 表現最唔穩定!!
絕配!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-28 22:07 發表
今日朗怡好似失哂魂咁~頻頻有失誤
不過我都唔會放棄佢
但係返十點都ok!!
幾順下!!

朗怡又4點出場!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-29 16:07 發表
朗怡又4點出場!!
五點會唔會又係芳婷

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 16:08 發表

五點會唔會又係芳婷
7點半又係珍妮??

29/12/2010 互動新聞台新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-29 16:28 發表
陣間唔係港股咩?
朗怡搞咩?
係bor!!
但都算ok啦!!
頭先冇乜出錯..
今日佢都幾靚!!
應該又繼續做八點新聞!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-29 16:31 發表

但都算ok啦!!
乖乖女

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 18:08 發表

乖乖女
佢呢type女仔我都幾鍾意!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-12-29 19:04 發表

佢呢type女仔我都幾鍾意!!
所以好鐘意紫鳳、紫盈…雖然前者做左潘太

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-29 19:06 發表

所以好鐘意紫鳳、紫盈…雖然前者做左潘太
朗怡個樣又真係幾清純..
樣子都算係唔錯!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2010-12-29 20:01 發表
真係朗怡做八點
X2

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-29 20:10 發表

我就唔太啱純品乖乖女啦
咁你又話自己鍾意狂野黎又要文科底..
真係難上加難!!

咁雯雯好似都係呢一類..
咁你唔好鍾意佢啦!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。