推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 WiCE 於 2011-12-31 17:59 發表 維港景都係假?從維港D船就知唔係啦!不過依家都仲未用返83原本個廠咁今晚八點新聞點算?
不設體育主播

31/12/2011 天氣報告

引用:
原帖由 0000000 於 2011-12-31 23:18 發表
31/12/2011 天氣報告
估唔到係為咗倒數儀式而提早報天氣。

除夕夜身兼兩職的朗怡

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-12-31 19:43 發表 我嘅重點唔係背後嘅維港景,而係主播本人同個背景唔吻合。你哋唔覺得睇起上嚟怪怪地架咩?   
因為個cam唔同左,質素差左.宜家互動台應該响21或者24廠出街,唔係25廠.

引用:
原帖由 A205A240 於 2012-1-1 14:33 發表
因為個cam唔同左,質素差左.
宜家互動台應該响21或者24廠出街,唔係25廠.
而家83台三點新聞連維港景都冇用,繼續用虛擬景
而83台1月3日開始會有幾個改動:
財經新聞變財經報道
港股評述取消
同之前講過:時事百科變時事通識
我諗會有新廠景掛

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-1 15:13 發表 而家83台三點新聞連維港景都冇用
尋晚9,10點都冇用. 唔知點解我覺得呢節D燈光好番少少,冇姚生果時咁怪.

引用:
原帖由 A205A240 於 2012-1-1 15:27 發表
尋晚9,10點都冇用. 唔知點解我覺得呢節D燈光好番少少,冇姚生果時咁怪.
冇錯,今日下午嗰幾節好咗
而琴晚嗰幾節同今朝模仿GMHK嘅虛擬景真係可以話不知所謂
今朝個假GMHK景真係以為自己發緊夢,喺仙境睇新聞
而琴晚個景就搞到好似個廠有煙霞同大霧以及能見度遍低咁,應該係鏡頭質素問題

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-1 15:45 發表

冇錯,今日下午嗰幾節好咗
而琴晚嗰幾節同今朝模仿GMHK嘅虛擬景真係可以話不知所謂
今朝個假GMHK景真係以為自己發緊夢,喺仙境睇新聞
而琴晚個景就搞到好似個廠有煙霞同大 ...
冇key個主播上背景度?

1/1/2012 天氣報告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Good, thank you 0000000 c-hing

元旦日天氣女郎朗怡

元旦曰天氣朗怡
但係點解冇今日朗怡報83的圖
另外除夕夜2316天氣報告得1分32秒,短到

alittle bit see though??

今晚佢著依套衫ok喎...

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-2 01:22 發表
元旦曰天氣朗怡
但係點解冇今日朗怡報83的圖
另外除夕夜2316天氣報告得1分32秒,短到
有83圖, 不過廠景唔係好靚!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

good pic thx for sharing

返夜的朗怡

原來朗怡LOOK大隻眼一刻,
對眼有點似盤菜對眼

5/1/2012 深宵新聞報道

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。