推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

44 12
發新話題

[原創] CA 天地母豬連擊遊記

CA 天地母豬連擊遊記

613 當日約安排好晚上去"今志磚"唱K, 我和一個朋友中午先出發去天地再體驗一下母豬先,
因之前一個月4人入去普通母豬加一個鐘只有我係無起到機 , 本著再去一戰的心情3:30到達目的地 ,
進去說明普通母豬, 上二樓一人一間房, 進來是一個清春幾可愛的囡囡, 按腳技術真係好唔得, 但話題一路都係三級事物為主, 而且她還介紹左好多靚號碼給我(是帝皇母豬及推拿) ,到加鐘時候她好像不想同我起機, 而我的旅程又是剛剛開始所以不心急, 忽然轉了做愛體位話題, 所以加鐘時間都是在模擬男女做愛過程, 兩人到落鐘時全身都是汗....好玩! 到走時間有送加鐘卷.

整個行重點係有幾個靚號碼拿來備用!

晚上"今志磚"唱完K就過去同名SN沖涼過夜睡覺.
其實我在CA玩多數晚上去SN過夜, 因感覺可以用最小的價錢換來最大服務,當晚選了價錢$450的靚靚小護士跟我做服務 , 而房間是酒店房, 過夜不用房費 ,當晚同靚靚小護士打完兩支針之後佢就回去好好休息 ,
我就在酒店房睡到614中午12:30先同朋友一齊離開.....一個字....平 !

到614行程:朋友話去天地隔離打檯波, 而我就再同之前朋友再去天地母豬,本身動機是想用昨天得來的加鐘卷, 但去到時我又口多多問手上的帝皇母豬的囡囡在不在,當時主任一聽第一反應是那個囡囡是大美人黎架而且又無上鐘......男人一聽到這句說話當然係要求證一下啦 !
來了兩個帝皇囡囡, 兩個都好青春, 但身材當然是那個大美人利害啦! 有33C, 一手包唔曬.....而已是粉紅的呀! 當然留得低一定是個位大美人啦! 過程主動皮膚白滑....$13x 真係唔知再可以要求D咩呀!
結果最後個幾滴都比佢抽左出來....... 同佢講下次來要開大, 而佢表明好.
到走時原來我朋友的普通母豬餐沒有加鐘, 結果又比多兩張加鐘卷比我.....都唔知可唔可能用得曬呀!

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +30 用心分享 2009-6-15 16:25
  • 筆突 威望 +30 用心分享 2009-6-15 16:25
  • 筆突 金錢 +30 用心分享 2009-6-15 16:25

引用:
原帖由 pandahui 於 2009-6-15 01:20 發表
613 當日約安排好晚上去"今志磚"唱K, 我和一個朋友中午先出發去天地再體驗一下母豬先,
因之前一個月4人入去普通母豬加一個鐘只有我係無起到機 , 本著再去一戰的心情3:30到達目的地 ,
進去說明普通母豬 ...
我都同意CA消費,真係可以做到,付出不多金錢,就可以拿到合理甚至可以超值既回報!
天地真係唔錯,無論軟件,硬件都好滿意,而且洗腳房夠多,分房無托手爭

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-15 01:51 發表

我都同意CA消費,真係可以做到,付出不多金錢,就可以拿到合理甚至可以超值既回報!
天地真係唔錯,無論軟件,硬件都好滿意,而且洗腳房夠多,分房無托手爭
天地的性价比真是不錯。

不過天地衰d椅.....無得同囡囡一齊訓得舒服
如果唔係我都做左天地fans了

引用:
原帖由 pandahui 於 2009-6-15 01:20 發表
師兄,天地囡囡質素真的越來越好。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-6-15 11:16 發表
不過天地衰d椅.....無得同囡囡一齊訓得舒服
如果唔係我都做左天地fans了
師兄講起我才覺得好像帝皇母豬的房間的椅好像大一點呀! 因為我同囡囡抱著訓左一陣, 感覺好好, 不過最後都係抱住佢上左張床到慢慢玩好D. (remark : 帝皇母豬的房是有一椅一床的呀!)

引用:
晚上"今志磚"唱完K就過去同名SN沖涼過夜睡覺.
其實我在CA玩多數晚上去SN過夜, 因感覺可以用最小的價錢換來最大服務
,
yes, it is an economical way, highly encouraged.   

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-6-15 19:40 發表

yes, it is an economical way, highly encouraged.   
Agreed. For OK gals, you have to pay RMB800 for ON + hotel room RMB200, total 1,000.  To go sanua, RMB400 - 500 + 200 tips for OK gal i.e. total 600 - 700

哈哈,肯定用吾晒啊,用晒就没人去拉。

Play with KTV girl is diff. with sn girl,  cannot use the cost for comparison

又有k,又有sn,更有沐足,內容真係豐富,正
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

睇落真係唔錯,要去試下,
可以pm個大美人no俾我嗎?

PM 收到好多要攞技師號碼, 但回post就好小.......

引用:
原帖由 pandahui 於 2009-6-23 19:20 發表
PM 收到好多要攞技師號碼, 但回post就好小.......
可能佢地去試完之後,才回來報告呢。

師兄幾時再去天地?

引用:
原帖由 pandahui 於 2009-6-14 17:20 發表
C兄, 我都好耐無係ca出沒了, 醒d 沐足no.比我下次去開試試.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 11:23 發表

可能佢地去試完之後,才回來報告呢。

師兄幾時再去天地?
八月要考試, 睇來最快都要九月先會再去了...... 麻煩robert觀察住CA玩樂情況了 !

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-6-23 15:06 發表

C兄, 我都好耐無係ca出沒了, 醒d 沐足no.比我下次去開試試.
已pm了! 見到好野記得第一個pm比我呀 ! 謝謝

引用:
原帖由 pandahui 於 2009-6-24 10:50 發表

已pm了! 見到好野記得第一個pm比我呀 ! 謝謝
一定一定, 大家交流下嘛!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-6-25 10:49 發表

一定一定, 大家交流下嘛!!
小馬哥,DS 有咩好野?講小小聽下好嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 03:23 發表

小馬哥,DS 有咩好野?講小小聽下好嗎?
都係去K唱下歌飲下酒, 玩就沒CA那邊玩得那麼放,
SN方面勝在平, 當然無CA果邊咁PRO同咁多服務啦!!
食同玩既比CA集中, 巡視業務都方便D.

回復 1# 的帖子

Ching, please pm me the no. of 大美人. Thanks

天地沐足妹,除工衣外,很多方面都不遜色於龍島普通/皇牌。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 21:23 發表
天地沐足妹,除工衣外,很多方面都不遜色於龍島普通/皇牌。
天地工衣都係紅色那件靚D,可惜都係見過一次咋

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-25 21:29 發表

天地工衣都係紅色那件靚D,可惜都係見過一次咋
係呢一套。

其實明豬角果一套紅色工衣都唔弱:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。