推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CP五月花KTV6月25號試業

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-6-29 17:55 發表

Bro simonkok, you go I go !!  Weekday or Weekend ?!

你地幾時去試場

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-6-30 23:47 發表

你地幾時去試場
師兄你一聽到去 KTV 就
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-30 15:59 發表

師兄你一聽到去 KTV 就1057477

我邊有
鬼叫約左你幾年叫你帶我去見識又唔肯
搵次出黎聚下又唔制

回復 53# 的帖子

ok, when we go , I call you.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-6-30 00:22 發表
咦..我以為果日去扒艇..燒野食添....
希望安排DH玩。。有饭盒的带饭盒。。无既就找女。。住松山湖。。第日就扒艇呀烧烤呀甘咯。。
已有AA, 我和春天会带饭盒啦。。。七公就话而家物识紧喔。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-1 17:11 發表

希望安排DH玩。。有饭盒的带饭盒。。无既就找女。。住松山湖。。第日就扒艇呀烧烤呀甘咯。。
已有AA, 我和春天会带饭盒啦。。。七公就话而家物识 ...
I will arrive in HK on 21st of July ........

我無問題,飯盒已經打包好,隨時侯命!扒艇仔要中午,因為6:00pm就要准備關門!還有騎自行車,那裡有單人,兩人,三人,四人車的!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-1 17:11 發表

已有AA, 我和春天会带饭盒啦。。。七公就话而家物识 ...
oh,  need to reconnect to SP (no LB la) but difficult to find one that suits me now.. headache.

Hai gor, are you bringing your lb all the way from hometown? Seems not likely wor..

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2009-7-1 17:33 發表

I will arrive in HK on 21st of July ........

我無問題,飯盒已經打包好,隨時侯命!扒艇仔要中午,因為6:00pm就要准備關門!還有騎自行車,那裡有單人,兩人,三人,四人車的!
甘多野玩。。。
甘就25号果个礼拜六啦。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-1 21:54 發表

oh,  need to reconnect to SP (no LB la) but difficult to find one that suits me now.. headache.
Hai gor, are you bringing your lb all the way from hometown? Seems not likely wor..
From Shanghai ....
I will go to Qingdao..Shanghai..10th till 22nd ..LB wl follow  and she will come to Shenzhen when I return HK.....

THANKS FOR YOUR REPORT~!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-1 23:42 發表

From Shanghai .... I will go to Qingdao..Shanghai..10th till 22nd ..LB wl follow  and she will come to Shenzhen when I return HK.....
Ha Ha !  The last adventure is coming Saturday la !!  Where you want to go ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-1 23:39 發表

甘多野玩。。。
甘就25号果个礼拜六啦。。
好!!...一於定為7月25日...(甘唔知算唔算吹雞呢?)

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-2 01:34 發表

好!!...一於定為7月25日...(甘唔知算唔算吹雞呢?)
去游山玩水都算!?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 12:23 發表

去游山玩水都算!? h:" />
都算係旅行"團"嘛......

你地個七一游"咸"報告..幾時出啊?

回復 64# 的帖子

如果茶仔唔出野,我今晚放工后出野吧!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-2 01:34 發表
都算既啦。。。

好似定左725去試五月瓜喎

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-7-2 22:09 發表

好似定左725去試五月瓜喎
No, they go to Summer Outing with LBs.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 14:10 發表

No, they go to Summer Outing with LBs.

我得4號同25先放星期六

回復 69# 的帖子

星期五可以嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 16:06 發表
星期五可以嗎?
要到31號果星期五先放

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 22:10 發表
应该已有四PAIR啦。。仲有阿JACK嘛。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-3 00:43 發表

应该已有四PAIR啦。。仲有阿JACK嘛。。。
Five couples already !!  Really ENVY !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-3 11:07 發表

Five couples already !!  Really ENVY !!
甘你都可以一齊黎玩......你可以同七少pair up嘛....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。