推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[深圳] 初試華都

初試華都

經網友推介後去左華都一試,一出羅湖就搭taxi一個字度就去到,原來就係海燕隔離,早知行過去仲好=.=
去到唔見有網友所講有平80蚊至尊式既coupon攞,加上前晚同gf大戰左一場,所以無試到個個至尊式,於是一心試正骨。
去到沖涼先,個locker仔幾有禮貌同埋個washroom設計得幾cyber,又乾淨,值得一讚。
只可惜出黎搵唔到人招呼我,搞左成個字先有個知客之類既黎叫我做左身先,我唔多習做身先做腳,不過佢叫到我又費時等就算啦。
入到房,我做泰式既應該係$138定$148,個技師係老師級既,35歲,樣貌就唔好提,但極大波,算少少肥,技術都好好,但唔知係咪平時係香港搵慣泰國人按,總覺得爭咁d。
按到最後成日掂到佢既肥乳,跟住我就問佢可否幫我按埋下面,佢就話泰式唔做得,下次先試下其他式,咁我都唔勉強佢了。
按完後出去,有2個大堂送,我叫左按腳同按肩,點知黎既係兩個少男  
同時幫我按,都送左生果同凍檸茶俾我。
不過技術都好好,但唔知點解後尾個男仔按到我大脾內側果時竟然有反應=.=
跟住有個著住短裙黑絲既主任行過黎sale我d優惠卡,我話帶唔夠錢,佢就放詔我了
點知佢走去隔離sale個大陸客既時候,個男人竟然一手搭住佢大脾,仲愈摸愈入,搞到我都有d心癢tim,真係估唔到依家d人為左交數,竟然俾人咁樣抽水都得,等我下次搵佢直接開波睇下佢制唔制先。
按完腳同肩,要簽小費,原來最少要15蚊,但出面大大隻字寫隨意小費,我覺得真係搞笑。
不過我都照俾,雖然只係按左15分鐘,,即係1蚊1分鐘,真係有d唔抵。
整體黎講,total cost rmb 180都ok,可以再黎,但下次要睇清楚邊度有coupon攞先。
同埋果度有個御前養生,其實有無師兄知道同至尊式有咩分別架?
謝謝。

相關搜索目錄:

[quote]原帖由 kakaol 於 2009-6-25 16:27 發表
經網友推介後去左華都一試,一出羅湖就搭taxi一個字度就去到,原來就係海燕隔離,早知行過去仲好=.=
去到唔見有網友所講有平80蚊至尊式既coupon攞,加上前晚同gf大戰左一場,所以無試到個個至尊式,於是一心試 ...
不過技術都好好,但唔知點解後尾個男仔按到我大脾內側果時竟然有反應=.=[/quote]

咁奇特 我叫個好綱友去試吓先 少男佢最鐘意
來自狗扮人的地方

點知佢走去隔離sale個大陸客既時候,個男人竟然一手搭住佢大脾,仲愈摸愈入,

D大陸同台佬都係咁架啦,但好乞人憎囉,睇你做唔做得出佢地咁衰姐,

引用:
原帖由 tt234 於 2009-6-26 09:45 發表
點知佢走去隔離sale個大陸客既時候,個男人竟然一手搭住佢大脾,仲愈摸愈入,

D大陸同台佬都係咁架啦,但好乞人憎囉,睇你做唔做得出佢地咁衰姐,
果班淫獸賤到無淪,當眾對囡囡渣波摸籮慣哂手勢,在東莞城鎮更甚,好多沐足/推拿囡囡唔就犯,就比佢地隻腳一野申落黎,仲投訴囡囡服務不佳,真 pk!所以好多囡囡都好憎呢班淫獸。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-26 10:14 發表

果班淫獸賤到無淪,當眾對囡囡渣波摸籮慣哂手勢,在東莞城鎮更甚,好多沐足/推拿囡囡唔就犯,就比佢地隻腳一野申落黎,仲投訴囡囡服務不佳,真 pk!所以好多囡囡都好憎呢班淫獸。  
不過果d囡囡係咪邪骨先?
問題係依家果個係sales/部長都要俾人抽水=.=
其實班淫獸唔怕俾人打既咩?
亦正亦邪

D sale/部長未必有人照,公司亦唔會為左一個員工而得失d客,更加上佢地唔知d客係咩來頭,得罪左可能更大鑊.
而D sale/部長為左兩餐,忍辱偷生,唔係meet唔倒quota,連工都無.

傳聞有技師係房俾人老強左,公司出面要條友賠錢就算數,你估囡囡收到幾多錢?
所以最近果單烈女殺淫官案可以引起咁大回響.

引用:
原帖由 tt234 於 2009-6-26 14:03 發表
D sale/部長未必有人照,公司亦唔會為左一個員工而得失d客,更加上佢地唔知d客係咩來頭,得罪左可能更大鑊.
而D sale/部長為左兩餐,忍辱偷生,唔係meet唔倒quota,連工都無.
唉,真係慘。
其實會唔會邪骨場d sale/部長都係邪骨出身?
所以d客先至敢妄為?
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-25 16:27 發表
去到唔見有網友所講有平80蚊至尊式既coupon攞,加上前晚同gf大戰左一場,所以無試到個個至尊式,於是一心試 ...
有大波餅食,  又幾過癮噃.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-27 11:33 發表

有大波餅食,  又幾過癮噃.   
可惜無得出埋
亦正亦邪

gd

引用:
原帖由 kt.tsang 於 2009-6-30 11:09 發表
goooooooooooooooooddddddddddd
唔好cheat post得咁明顯啦唔該
亦正亦邪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。