推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

70 123
發新話題

[原創] 渣波渣到手指尾抽筋

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-29 16:49 發表
星期五(6月26日) , 茶附馬話要去皇宮見湘湘公主。我們一行九人便跟足指示,我五點便去英商check in. 六點半去皇宮附近的松記吃飯。吃飲時只有 KenKen, Kelvin, 附馬,湘湘公主和我。湘湘公主我是第一次見。真的和Fi ...
乳交。。都好播。。未试过。。。

相關搜索目錄:

回復 51# 的帖子

乳交当然好玩,但要分清楚是乳交咀还是乳交七!!我还是喜欢乳交咀!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-30 17:00 發表
乳交当然好玩,但要分清楚是乳交咀还是乳交七!!我还是喜欢乳交咀!
甘复杂。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-30 17:00 發表
兩樣都鍾意, 不過一定要搞清次序, 一定要乳交咀先, 然後再乳交七, 如果唔係 .......... !!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 54# 的帖子

"乳交七" is too dry except we play with "O Play",

多謝師兄報告,推完先睇!^^

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-30 18:05 發表

"乳交七" is too dry except we play with "O Play",
Use Play0 for 乳交七 ?  Are you CRAZY ?!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-2 01:06 發表

Use Play0 for 乳交七 ?  Are you CRAZY ?!
Play O is very expensive and more for nui nui. For 乳交七, just use 多乐士,oh no, durex Play, just 30$ a bottle.

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-2 09:50 發表

Play O is very expensive and more for nui nui. For 乳交七, just use 多乐士,oh no, durex Play, just 30$ a bottle.
Bro denny, you're the SMART consumer !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-2 10:28 發表

Bro denny, you're the SMART consumer !!
Perhaps the free lotion provided in the hotel bathroom is even better!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-2 09:50 發表

Well, it is because Simonkok left me half bottle of "lay O" !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 12:22 發表

Well, it is because Simonkok left me half bottle of "lay O" !!
That's mean Simon gor has used up 1/2 bottle of Play O.. Quite a lot as only a tiny drop is needed.  Oh, but simon gor usually have many rounds with a girl..

7-siu, try using it on the real application (i.e. on nui nui's tunnel) and check for their feedback.  I received mixed feedback, may be myself is not strong enough to give the girl the necessary impact..

回復 62# 的帖子

Well, actually I tried yesterday morning. Her response was great and I can feel her tunnel hot.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 15:16 發表
Well, actually I tried yesterday morning. Her response was great and I can feel her tunnel hot.
work就要keep住用嘞....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-2 17:21 發表

work就要keep住用....
但係,我唔用都得喎!噤又好似何必用呢?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 17:26 發表

但係,我唔用都得喎!噤又好似何必用呢?!
我唔同你...我唔挑逗下D囡囡...佢地未必有性趣同我做...(我衰過你甘多)..

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-2 17:28 發表

我唔同你...我唔挑逗下D囡囡...佢地未必有性趣同我做...(我衰過你甘多)..
應該係,如果你不用,條大根又插唔入!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 17:35 發表

嘩..咪亂講. ..唔係其他人信以為真.. .

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 17:35 發表

Bro simonkok could put one third of his dick into the tunnel ma !!  Hehe !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

Good to share .

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。