推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 沙田友

沙田友

各位沙田友,歡迎到此吹水! 

如果唔係沙田友,歡迎在此攪事!  

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 03:15 發表

我5係沙田友....
我係3份1個

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 03:15 AM 發表

我5係沙田友....
一樣歡迎!  

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-14 07:56 AM 發表

我係3份1個
你有三間屋,其中一間係沙田? 

今日心情特別好,應該唔會做傻佬! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-14 10:23 發表

你有三間屋,其中一間係沙田? 
我間半山區公司咪O係沙田囉

Where the hell is "教主"???!!!!!!!:@
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-8-14 12:27 PM 發表

我間半山區公司咪O係沙田囉
啤)))))))

引用:
原帖由 SIG 於 2006-8-14 12:29 PM 發表
Where the hell is "教主"???!!!!!!!:@
唔知去左邊Q度啦,我地自己玩啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-13 06:02 PM 發表

唔該晒休休...好快手呀~~~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2006/8/13 18:02 發表

喎曾經係沙田住過..又係沙田做過..貢..喎入5入得丫~~

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 02:24 PM 發表

喎曾經係沙田住過..又係沙田做過..貢..喎入5入得丫~~  
都扇合格啦!   

引用:
原帖由 街街 於 2006-8-14 01:12 PM 發表

唔係你估!   

引用:
原帖由 街街 於 2006-8-14 01:12 PM 發表

教主返黎睇檔啦!
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 SIG 於 2006-8-14 02:56 PM 發表

教主返黎睇檔啦!
唔夠兩秒又閃左啦!  

修公∼閃∼∼∼

Bye Bye, 我仲有排做呀! 

曾是沙田友,依家變左紐約友!

開檔,早晨 + 好忙 & 閃

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-15 07:15 AM 發表

歡迎教主歸位!

唔該返黎主持大局丫!
佢做左隱者!  

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-15 07:14 AM 發表

曾經o係沙田做過一年野,算係架喇!

你死喇,霸左撐雞教主個thread,佢實dup扁你!
等佢開Thread,不如等你番黎同我劈酒好過! 

引用:
原帖由 denadapok 於 2006-8-15 06:04 AM 發表
曾是沙田友,依家變左紐約友!
我地同樣歡迎你架!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。