推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

43 12
發新話題

七月初賞五月花

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-3 13:32 發表
thanks for your report.
those nui nuis are well trained to fool customers around.  May be
it is better to refuse paying those who came without your consent. You should be fair to your own pocke ...
引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-3 15:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7565602&ptid=273638][/url]
行动就是最好的压力啦。。D客吾翻转头。。新客又知拒吾好吾去。。生意差啦咪要改善咯。。。如果拒生意够好拒就吾会想要改善既啦。。。
Support.
This is the most effective way to force them to improve the services there.

引用:
原帖由 烈火 於 2009-7-3 21:35 發表

我昨晚想去長安 美高美旁的"東方味力" KTV  , 玩法是否和 廠一樣呢 ? 價錢又如何?
Basically the Same BUT those MMs charged 2.6.8 with Models costed much !!

BTW, they're trained with ISO tim !!  Hehe !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

HAHA~ Thanks ~ my 下次我想和朋友去 有相熟的經理請pm 我 ~ ~~
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

唔該 ! BIG 兄五月花報告 !

哈哈!又係回歸+2玩的時候囉,吾洗爭餐死
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

自從有左LB,都少左出泥去KTV,聽C兄報告,似乎五月花暫且不宜,唔知半島、會華、新世紀仲得唔得? 梵爾賽係咪可以收檔? 希望可以指點一下。

引用:
原帖由 Challenger 於 2009-7-5 12:17 發表
自從有左LB,都少左出泥去KTV,聽C兄報告,似乎五月花暫且不宜,唔知半島、會華、新世紀仲得唔得? 梵爾賽係咪可以收檔? 希望可以指點一下。
你甘講...0既意思.係....."想出番黎偷食???"............

煩仔剛剛去完,四個字: "不去也罷"
星期六都冷冷清清,囡少客更少.

班FD下期有兩個options:
有D話返廠,不過我已對廠無咩希望
有D話試5月瓜,但各界cmmt又差到o甘~

到底去邊好呢?

引用:
原帖由 CP仔 於 2009-7-7 01:08 AM 發表
煩仔剛剛去完,四個字: "不去也罷"
星期六都冷冷清清,囡少客更少.

班FD下期有兩個options:
有D話返廠,不過我已對廠無咩希望
有D話試5月瓜,但各界cmmt又差到o甘~

到底去邊好呢? h:" />
如果喺cp...十2,半賭。。。。唔掂,第2間唔駛試。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

Kmy 对 Club girl 冇乜期望, 所以唔會失望, 畢竟幾百蚊如果要求太多似乎不現实, 好似大海哥和七哥試得密, 一定遇到不少好野和不好野.

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-7-3 11:42 發表
記得第一次去嘉怡時,因其地點、規模、裝修、囡囡等都不抱什麼期望下,有喜出望外之感。

賺到錢,發大搞,大鑼大鼓,千聲呼,萬聲喚,終於開業。

失望,因為有期望。

先談裝修,無論佈局、設計、取材,基本 ...
返鄉下回來, 才知世上已千年, 現在和LB如胶似漆, 五月花不好, 不用心思思了

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-7 07:57 PM 發表
Kmy 对 Club girl 冇乜期望, 所以唔會失望, 畢竟幾百蚊如果要求太多似乎不現实, 好似大海哥和七哥試得密, 一定遇到不少好野和不好野.  
唔喺冇乜期望,而喺..好又一歺,唔好又一歺...又唔喺無得食!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-8 10:57 發表
老实讲都系一般的多啦。。好的也有时会有既。。吾太期望就无失望咯。。
我就食到好野当中奖的。。你话斋。。一千几百一晚仲期望什么呢。。。过得去我就话好既啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-8 16:28 發表

老实讲都系一般的多啦。。好的也有时会有既。。吾太期望就无失望咯。。
我就食到好野当中奖的。。你话斋。。一千几百一晚仲期望什么呢。。。过得 ...
咪就係...去到玩..都係求一醉(或半醉)....玩得開心咪得囉....又唔係同D囡做人世....
不過自己有時因服務態度問題而覺得唔高興...好少話囡囡樣醜而發嬲.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-8 16:33 發表

咪就係...去到玩..都係求一醉(或半醉)....玩得開心咪得囉....又唔係同D囡做人世....
不過自己有時因服務態度問題而覺得唔高興...好少話囡囡樣醜而發嬲.....
我觉得我出黎揾条女玩求开心下者。。女女出来陪酒就求点钱。。这是基本的关系。。求其过得去咪算咯。好玩揾多几次。。一般的咪以后吾见咯。。。

有时大家都有点FEEL的就更好啦。。揾到心中至爱就真系缘份啦。。阿JACK哥咪刚揾到咯。。看AA也有呀。。其实我的LB也是K认识的。。所以我仍乐此不疲。。我觉得世上有真爱。。在欢场也有,少D甘咯, 。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-6 03:14 發表

你甘講...0既意思.係....."想出番黎偷食???"............

I think Half Island is better than May Flower.  I will try next Wednesday.  

引用:
原帖由 Challenger 於 2009-7-9 21:43 發表

I think Half Island is better than May Flower.  I will try next Wednesday.  
next wed can i join together ah......

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。