推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

41 12
發新話題

N.C.G 擇日記 六(感動)

N.C.G 擇日記 六(感動)

其實呢排我一直都有幾個post想出,但前排件事令我有諗過好唔好再post野,但今次呢個客我真係好想講,

我諗我入呢行既第一次亦知道會好難再有咁既機會,我一直都post負面既事,今次係好正面

我如常開工(玩既細節我唔多講)....玩到埋單我同埋個囡囡一齊咫滼U出街,去到酒店入到房,

個客居然第一句講....妳唔需要同我咩架....妳陪我傾下計就得架喇....頭先同妳玩左一陣

我覺得妳唔應該會係呢行做既人...當時我真係唔知佢講真定講笑,但我地真係大家坐係房到傾左大半個鐘,

大家仲傾得好開心,之後佢朋友突然打電話過黎問佢攪掂未,佢就第一時間就比錢我,卿卿摸左我個頭一下,

就聽到佢朋友o係門口叫佢,之後佢就咁同我講聲88,就走左~~~~~~~~

我開心唔係因為不勞而穫,而係一個明買明賣既地方會出現咁故事以發生係自己身上

雖然短短大半個鍾,佢同我講亦係用心教識我好多野,亦冇多手過

個份尊重同感受我都好難忘其實我好想問佢電話幾多號,但我知道我搵佢,

佢又係咁比錢我又唔同我做,我自己都收唔落手,所以我當係一個緣份.....我會好記得佢既說話

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 N.C.G 於 2009-7-5 08:20 發表
其實呢排我一直都有幾個post想出,但前排件事令我有諗過好唔好再post野,但今次呢個客我真係好想講,

我諗我入呢行既第一次亦知道會好難再有咁既機會,我一直都post負面既事,今次係好正面http://forum.timway.com/f/i ...
你扮純情時   佢又扮    想溝你呀  

引用:
原帖由 ming123 於 2009-7-5 08:31 發表

你扮純情時   佢又扮    想溝你呀     
個次之後我地冇再見面,因為我地當時冇交換電話,

我睇你都唔明我講既意思,你太冇深度喇

回復 3# 的帖子

好高興你返黎!
聽到你有正面既經歷真係好!
其實我出黎玩有時都真係會放真感情或唔想個女仔辛苦...
你既經歷其實我都試過...
o個時我真係覺得個女仔唔係屬於o個個世界既, 同佢傾得好投緣... 慢慢我地仲一齊... 我幫佢搵工... 佢又好乖咁唔再返夜場... 可惜最後佢俾我知道原來仲有返...

由此證明並非個個去玩既男人都係為左打個冷震,其實在夜總會都只係為搵個伴。有部分人絕對會享受同人傾計,甚至滿足自己幫人或教人既慾望,多過肉體接觸。分別可以話係有人用腦玩,有人用自己下體某一個器官玩
... 原來我冇簽名檔 ...

多謝NCG妹再與大家分享個人感受..........

所謂百貨中百客, 出來玩是各取所需.....有人追求心靈慰藉, 有人追求肉體享受.............

回復 6# 的帖子

haha keung 哥! 其實我兩樣都想要!

引用:
原帖由 N.C.G 於 2009-7-5 08:48 發表
個次之後我地冇再見面,因為我地當時冇交換電話,

我睇你都唔明我講既意思,你太冇深度喇
講下笑者   吾洗咁認真  

我睇你對我鵀^覆    我就知你深度啦  

引用:
原帖由 smgiggs 於 2009-7-5 10:37 發表
好高興你返黎!
聽到你有正面既經歷真係好!
其實我出黎玩有時都真係會放真感情或唔想個女仔辛苦...
你既經歷其實我都試過...
o個時我真係覺得個女仔唔係屬於o個個世界既, 同佢傾得好投緣... 慢慢我地 ...
自問做得呢行既地方係比出面好易搵錢,一旦做得一段時間亦好難會離開,

我見有d已經做到可以上岸亦做落去,有d搵到自己目標同越到客收埋自己亦會從良,不過呢d好睇個人點諗

N年前在尖輝跳茶舞,識左個女仔,冇攪過佢,但幾投契,之後仲介紹左份正當工比佢做,幾難忘!!

相關搜索目錄:

好高興你返黎!  

有時做人難得糊塗...也未常不是一件好事。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

我只係想點解要去酒店?   淨係傾下偈好多地可以去架.

小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 N.C.G 於 2009-7-5 08:20 發表

我諗我入呢行既第一次亦知道會好難再有咁既機會,我一直都post負面既事,今次係好正面http://forum.timway.com/f/i ...
可能因你一直在出街場做,所以較少遇到"社工". 其實喺NC嘅無牌社工唔係你諗咁少.  但你呢個客如果係平時少上NC 的話就正常, 否則應該會同你去食消夜或落bar 飲返杯,傾吓偈, 好少會咁樣!

張愛玲喺傾城之戀有句對白寫得好好: "一般的男人,喜歡把女人教壞了,喜歡去感化壞女人,使她變為好女人."

雖然"迫娼為良"係好有意義同滿足感,但要成功(自己走去包養不算)的話就要揀啱對像,不然隨時攪到囡囡唔湯唔水, 唔返工唔掂,返又無心機兼覺自己做緊D錯野...... 我哋就Up完拍拍籮柚好過癮,這是另類偷心,未必係好!
所以要因材施教,有時見D初下海囡囡又無乜出路嘅(起碼短期), 我會叫佢諗清楚,係決定做就做好D,set 個 goal, 揀個啱嘅塲,然後豁出去,以求做野能獲取最大回報 .  咁重實際啦 !

引用:
原帖由 FXO 於 2009-7-6 16:24 發表
我只係想點解要去酒店?   淨係傾下偈好多地可以去架.
我相信佢係唔想同個朋友解釋咁多,第二日我返去有問公司d女仔(同佢出過街)

佢地都話同佢有咩過,所以我咁肯定呢個客係一個用大腦去控制個人而唔係用下體去控制個大腦囉

引用:
原帖由 N.C.G 於 2009-7-7 03:41 發表
我相信佢係唔想同個朋友解釋咁多,第二日我返去有問公司d女仔(同佢出過街)

佢地都話同佢有咩過,所以我咁肯定呢個客係一個用大腦去控制個人而唔係用下體去控制個大腦囉
佢同其他人咩唔同你咩, 佢個腦生草呀?

佢如果係一個用大腦去控制個人而唔係用下體去控制個大腦既, 就肯定係放長線啦. .

佢如果係熟客, 使乜要你電話呀? 等住受溝啦.

引用:
原帖由 FXO 於 2009-7-7 11:06 發表

佢同其他人咩唔同你咩, 佢個腦生草呀?

佢如果係一個用大腦去控制個人而唔係用下體去控制個大腦既, 就肯定係放長線啦. .

佢如果係熟客, 使乜要你電話呀? 等住受溝啦.
你肯定冇睇清楚我個post喇,我地都冇交換到電話

係溝又如何.....support N.C.G........  and support 妳個客!!!

Gunman is right. Different guys look for different satisfactions. As a matter of fact, i have a similiar exp. in taking a girl out without closing the deed, but the girl just wanted to take $500 cab money after having breakfast with me in the morning. Indeed, we had talked for 2 hrs. before went to bed at 3:00AM holding each other.Your exp. just tell us that you are so true and sincere in front of the customer as it takes 2 to tango. I don't think you can keep any meaningful conversation going for 45 minutes if you don't have a right partner.
People asked why he toke you to a hotel? my 2 cents is it was just peer pressure as he has friend with him.

基本上答案可能得一, 二 or 三個:
一基二無能三就妻不如妾、妾不如婢、婢不如嫖、嫖不如偷、偷不如講  

有食唔食罪大惡極, 冇見過有棍o既人唔用棍o羅....

當然, 冇人可以排除有第四個可能... 就係比錢但係唔食 - 就係鍾意比錢但唔食o羅...

引用:
原帖由 N.C.G 於 2009-7-7 12:27 發表
你肯定冇睇清楚我個post喇,我地都冇交換到電話
你有冇睇清楚我個post呀?

我話熟客使乜同你交換電話呀!

要溝你, 先從場內開始. !

咁多年都冇坐返佢, 吾係為咗溝佢
中年男人仲意講多過做
有個妹妹仔陪下, 吹下水己經好滿足
吾洗次次做到滿頭大汗

其實有時有d人都係為左有人傾下計既堵..
當時有可能個男仔根本唔想上NC既,但又有朋友半推半就上左去(有可能廢事大家掃興),
o甘就有可能只比$$傾計但唔做...
如果抳個男人係放長線既,必定三個月內會番轉頭..
如果無既,就至小證明佢唔係由下體支配晒既男人黎啦....

謝謝分享

引用:
原帖由 奄尖大少 於 2009-8-13 22:42 發表

雞有雞格無謂阻人發達  
討論區雖然係一個公開發表言論既平台,但亦希望大家要尊重其他人(亦都唔會令其他人鄙視你)。勞煩呢位人兄檢討下自己既態度!
... 原來我冇簽名檔 ...

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。