推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] CP 之 今次好大打擊

CP 之 今次好大打擊

放假  我又例牌去XX 試過好多次  想揾番第二次去XX利果件  沐足風騷仁婦 但次次都點佢唔到 今次諗住玩天王式 但隨口問吓@3號有無上班 又竟然話喺度 咁就梗係唔玩天王式  改玩沐足喇

@3號入到房  佢都好似唔認得我咁 第D場嘅技師  認人好叻架嘛 點解我咁靚仔粗壯 ??號會唔認得我呢 而且今次整個過程中  表現同上次好大分別 只係一般的行貨 同上次翻天覆地嘅嬉戲 真係差好遠

我咪自動提出加佢兩個鐘 比D動力佢囉 點知都係差唔多 雖然上山無問題 但今次竟然水都無 真係好失望 上次一役之後 我一直期待 和@3號再一次盤腸大戰已久 但今次??號嘅反應  真係咁對我好大打擊

而且佢仲話今日唔想番工 因為有個姊妹入左醫院 想去探吓佢  叫我幫佢買晒今日嘅鐘(10個鐘400) 等佢放日假去醫院探病 我當然耍晒太極 但??號好似我老婆咁  喺度嘰嘰哦哦 我覺好撚煩 叫佢嗱嗱聲打出嚟  去揾第二個客幫你買鐘喇

我話横掂我加左兩個鐘 妳又頭牌喇  下個客好快啫 點知@3號話  由71日起要加三個鐘輪頭牌喇 不如你同我買多個鐘吖 亞姐和妳玩得開心 就話無所謂啫 但今次…. 前後唔夠70分鐘埋單 130蚊  一毫子小費都唔柒比

上次我仲以為  自己係古天樂咁靚仔 加虅鷹咁利害嘅手法 一定令仁婦印象難忘 點知今次唔好玩  仲要錢!錢!錢! 我邊受到咁大打擊呀 @3號我同妳分手喇

除左上去鹹濕一吓外 最重要係睇吓打風打成點 我問過仁婦  佢話上兩個星期  真係查過一晚牌 沐足技師仲着左便服兩日 佢話宜後己經無事 就算查牌果幾日  晚晚都仲好多客 根本無乜影響 以上出自@3號口中說法  請各位自行判斷
來自狗扮人的地方

ching,今次只係個別事件,唔好因此而失去「動力」

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-10 06:54 發表
放假  我又例牌去XX利 試過好多次  想揾番第二次去XX利果件  沐足風騷仁婦 但次次都點佢唔到 今次諗住玩天王式 但隨口問吓@3號有無上班 又竟然話喺度 咁就梗係唔玩天王式   ...
師兄的感受我明白!
我以前都試過搵個沐足囡囡,第一次對你好鬼熱情,攬埋成條油炸鬼點樣都得;但第二次去搵佢時,就掂都唔比掂!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-9 03:54 PM 發表
放假  我又例牌去XX利 試過好多次  想揾番第二次去XX利果件  沐足風騷仁婦 但次次都點佢唔到 今次諗住玩天王式 但隨口問吓@3號有無上班 又竟然話喺度 咁就梗係唔玩天王式   ...
大象師兄:呢d甘正常ge事...點算好大打擊呀!!

10個有九個囡囡都会甘做....節哀順變啦。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

大象兄,

女女 就是 這樣的, 不要灰心. 下次再搵過件好野.

對於大象的經歷, 本人深表哀悼~~

深表同情
大象兄老遠從傷講去 CP 就為左打隻機

大象兄, 我都經常遇到咁嘅情況, D女女搵多兩三次就似熟賣熟, 所以一唔對路就要886.

唔係熟客會好啲嗎?奇怪。

為大象C兄o既遭遇深表同情! 死者已已, 節哀順變吧!         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

回覆2#至10#

多謝晒以上咁多位師兄安慰 其實我可能人心不足啫 上次或者仁婦突然都好有需要 我咪行正運囉 但今次佢唔想番工 咪有咁行貨  得咁行貨囉 喱D小事啫 下次咪又揾過第二件開心過囉 何況我都甚少番卓嘅 係仁婦比我留下好印像 我先破例番卓一次之嘛
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-10 22:28 發表
回覆2#至10#

多謝晒以上咁多位師兄安慰 其實我可能人心不足啫 上次或者仁婦突然都好有需要 我咪行正運囉 但今次佢唔想番工 咪有咁行貨  得咁行貨囉h:" /> 喱D小事& ...
大象C兄咁早上o黎呀?!  見你經常報告甘x利都已經心郁郁一試衝出深圳遠征常平!
唔知大象C兄有冇錦囊相贈呢?               
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-11 06:28 發表
回覆2#至10#

多謝晒以上咁多位師兄安慰 其實我可能人心不足啫 上次或者仁婦突然都好有需要 我咪行正運囉 但今次佢唔想番工 咪有咁行貨  得咁行貨囉h:" /> 喱D小事& ...
象師兄呢一兩日又去CPXX利上演「王子復仇記」!?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-10 06:54 發表
師兄,

條女揾水魚, 佢估你喺佢條佬,   

400蚊幫佢買鐘.   

再見她吧!!         

大象C-hing. (十个鐘)  如果佢咁都揾到你老襯.就~~~~~

好少可發生咁的樹,一般都係偷下懶,似熟賣熟,條女擺明趕客喎
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-7-11 06:38 發表

大象C兄咁早上o黎呀?!  見你經常報告甘x利都已經心郁郁一試衝出深圳遠征常平!
唔知大象C兄有冇錦囊相贈呢?                 
成師兄 比乜嘢"冧把"你都無用 因為好難點到你想要嘅"冧把" 因為太好生意 早D有房比到你都好喇 成師兄  不如坐在前臺  扮等人 有靚囡囡同客人埋單 咪一手執走佢囉
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-7-11 09:13 發表
象師兄呢一兩日又去CPXX利上演「王子復仇記」!?
仇就唔駛報 我要揾番件好玩過佢嘅就真 不過人人都有情緒仁婦 可能當日…. 算我唔好彩把喇
引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-11 09:58 發表
師兄    條女揾水魚, 佢估你喺佢條佬,   
400蚊幫佢買鐘.   
再見她吧!!         
引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-7-11 10:10 發表
大象C-hing. (十个鐘)  如果佢咁都揾到你老襯.就~~~~~
boot師兄 fairview師兄 我最怕D囡囡 一路玩一路講錢 真係會鳩軟架 如果囡囡做得好 小象一定唔會難為佢 唔好成日錢!錢!錢!嘛
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-11 18:04 發表
好少可發生咁的樹,一般都係偷下懶,似熟賣熟,條女擺明趕客喎
同D囡囡熟左 有時仲蝕底 邪場反而問題細D 正骨場真係好多越熟越懒
來自狗扮人的地方

何苦呢?

其實常平好多3星級邪骨場十幾味120分鐘都係二百零蚊
At least 有張床冲個凉,舒舒服服 ..

1個月前.試咗!(%號    初做..水多到不得了.而家唔知点..  因各C-hing睇到厭哂.  所以無出報告.

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-12 11:02 發表
何苦呢?
其實常平好多3星級邪骨場十幾味120分鐘都係二百零蚊
At least 有張床冲個凉,舒舒服服 ..
又係喎 但係 都唔知點解"XX利"  D人等房等到"炒蝦拆蟹" 一樣會再去 樂此不疲 KMY89師兄 真係要問聲佢地  何苦呢
引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-7-12 12:43 發表
1個月前.試咗!(%號    初做..水多到不得了.而家唔知点..  因各C-hing睇到厭哂.  所以無出報告.
fairview1988師兄 人人出報告手法各異 可能師兄出番篇水多報告 令各位師兄睇到興致盎然 把悶局打開呢 期待師兄大作
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-7-10 10:48 發表

對於大象的經歷, 本人深表哀悼~~
Bro kkbbq, let @# R.I.P. la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-7-11 06:28 發表
回覆2#至10#

nothing as good as first time ma..

besides, there are always lucky v unlucky days. if you have a 50% lucky days, you should consider yourself lucky.

回復 1# 的帖子

象兄真係好大打擊噃!

引用:
生理 + 身理的問題.   

錯失良機呀!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。