推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

相交2年幾, 人地唔係無錢都唔會接受今次交易, 反正你都成日想攪佢, 雖是乘人之危, 不過呢到係夜遊區, 唔會有咩君唔君子, 目的都係想攪佢何樂而不為呢!

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-18 14:02 發表
溝咗兩年幾,做知客,一直想同佢上床,一直吾成功,平時都係咀下、揸波摸西,最多都係用手幫我打過飛機,吾肯畀我插,最近佢轉咗份工,工資小咗,我間吾中約佢吃飯,又再要求同佢上床,佢考慮咗成 ...
700, 過夜無限Q, 就制.   

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-7-19 12:57 發表
相交2年幾, 人地唔係無錢都唔會接受今次交易, 反正你都成日想攪佢, 雖是乘人之危, 不過呢到係夜遊區, 唔會有咩君唔君子, 目的都係想攪佢何樂而不為呢!
各取所需,並無不妥,這只是一樁交易。不過,交易一定要在公平情況下進行。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-19 06:56 發表

700, 過夜無限Q, 就制.   
老實講, 就算俾你無限Q, 你又有幾無限吖, 量力而為把啦!        
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-7-19 17:14 發表

老實講, 就算俾你無限Q, 你又有幾無限吖, 量力而為把啦!          
量力而為把啦!  

係噃!   多謝師兄指教!     

回復 1# 的帖子

如果係索7xx幾蚊, 抵到爛啦. 去NC最少收你八舊啦. 知客無甘風塵味, 如果有女朋友feel就無價啦!

雖然囡囡話性經驗吾夠廿次, 其實可能性經驗十足就真. 已經唔算系新鮮.
我有時都同囡囡講, 我無乜性經驗架.

重有, 基於公平原則, 最好都系一手交租, 一手交貨.

應該係交咗貨先交租, 做個精明消費者。

引用:
原帖由 c0707323 於 2009-7-19 09:26 發表
對人好d呀
好來好去嘛
佢話如果吾係我以前對佢吾錯,一定吾制,零遠問同事借錢都吾會同我上床!

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-19 10:42 發表

兄弟!, 有得食吾食, 罪大惡極.

$700 食一晚,底到極,仲係新鮮破處不久的囡囡
冇錯,講得啱!

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-7-19 12:57 發表
不過其實佢都可以同其她人借錢,佢都好多女性朋友同親戚,吾一定要為咗7舊水同我上床,我知道佢鐘意我,問借錢其實都係借口嚟0者~

引用:
原帖由 GWoo 於 2009-7-19 20:43 發表
如果係索7xx幾蚊, 抵到爛啦. 去NC最少收你八舊啦. 知客無甘風塵味, 如果有女朋友feel就無價啦!
索吾索就見人見致啦,18無醜婦,佢都係19歲咋,我溝咗佢兩年,都當佢三分一女友,有Feel0架~

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-7-19 21:24 發表
雖然囡囡話性經驗吾夠廿次, 其實可能性經驗十足就真. 已經唔算系新鮮.
我有時都同囡囡講, 我無乜性經驗架.

重有, 基於公平原則, 最好都系一手交租, 一手交貨.  
百份百真0架,我識咗佢兩年,我好了解佢過往嘅事!

引用:
原帖由 Thomas 於 2009-7-19 23:48 發表
應該係交咗貨先交租, 做個精明消費者。
同意,梗係完事後至畀啦~等咗兩年先食到,食都未食就畀錢,萬一佢忽然反口我味要食自己,吾好講咁多,畀我扑夠先~

good deal la

rmb 700 for a fresh girl is a very good deal la
go, go, go

very good deal ,
go go go

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-20 02:53 發表

同意,梗係完事後至畀啦~等咗兩年先食到,食都未食就畀錢,萬一佢忽然反口我味要食自己,吾好講咁多,畀我扑夠先~
冇錯.  第二日食埋中午飯, 走之前俾 $ 都唔遲.  

公平交易...............
fkw

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-18 14:02 發表
溝咗兩年幾,做知客,一直想同佢上床,一直吾成功,平時都係咀下、揸波摸西,最多都係用手幫我打過飛機,吾肯畀我插,最近佢轉咗份工,工資小咗,我間吾中約佢吃飯,又再要求同佢上床,佢考慮咗成 ...
師兄, 點解佢做知客會幫你打飛機嘅 ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-22 19:02 發表

有咩出奇?你有錢有時間,慢慢煲,男部長都或者可以。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-22 19:02 發表

我溝咗佢兩年,有約出去行街食飯,又去過佢屋企,我同佢打過車輪、查過佢波、摸過佢西,佢剩係幫我打過兩次飛機,我嗰兩次都扑吾到佢,佢又知我好辛苦,所以幫我打出嚟,不過佢完全吾識,我教佢打飛機,我係吾係好失敗呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-22 22:23 發表

有咩出奇?你有錢有時間,慢慢煲,男部長都或者可以。  
完全同意,只要你有心,乜人都冇話一定上吾到~

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-22 22:37 發表
完全同意,只要你有心,乜人都冇話一定上吾到~
喺內地所有囡囡都有個價,就算正經果d只要開啱個價大多數都可以上

你 post 佢張相出黎 ... 咁我就識答 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。