推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

銀之泉

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-10-31 12:38 發表

而家除左 yoyo 同芳芳外, 仲有幾多個技師?
聽MIMI講 仲有個新女叫小雨,年齡27,8度,佢話係美容院出身..但我未試過,不便評分啦....

仲有一個新女唔知叫乜名,如有C HING 試過記得單聲!

相關搜索目錄: 美容

>>>Mimi 與她一上一下配合得天衣無鏠,真是快活不知時日

邊個係上面?邊個係下面呀?

另外個新C9叫阿玲
佢幫我做spa 中力度 骨功算不錯

我因為太累 全程閉目養神
重舒服到睡了一會
所以冇乜同佢交流添

相關搜索目錄: SPA

回復 321# 的帖子

Mimi seldom do la, what is 1 day 1 job, I don't think so.   Also, I do not think it is good to be served by 2 or 3 BGs except more money to the owners.  Haha.  

(你梗係好運啦,你係佢partner嗎!  ) X 2

銀之泉~姊妹花~兄弟草

那天中午時分,米米打來和我吹水,後來決定去找swadee CA,隨後與一師兄通電,原來他已嘜了悠悠,還正在前往途中。於是,我便打的直踩漢口道,5-10分鐘後到達。美艷的米米殷勤地招呼,見愈來愈似泰妹的swadee CA,竟蹲在我跟前想同我脫鞋襪,又見到另一秀髮稍曲的女孩....吓!!! 原來她是悠悠!!! 嘩! 原來她轉了新髮型,仲靚左咁多嘅!!!   髮型真重要!  

我這麼快便來到,他也嚇了只圍上毛巾的師兄一跳。他用大水療房而我用細水療房,及後我入他房介紹了swadee CA予師兄認識,當時見他浸在木盆裡,有打算不如和他一起浸...都是不打擾他與悠悠嬉水了!

找swadee CA已多次,今日先試到她的磨沙手勢,到浸浴時我開玩笑叫她一起浸,她話好啊! 便伸一隻腳入來,我便和她洗腳並細意為她按摩美足,這就是那份溫馨感覺了!

推油按摩的過程依然被滔滔不絕的暢談所填滿,出來見師兄已安坐梳化上,我們姊妹花、兄弟草,加上米米便一起享用我預先柯打的PIZZA!  我們似是在開大食會,傾得很開心。及後,師兄先走,我坐多一陣也告辭了!

下次要再找這對姊妹花起雙飛了!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-2 13:35 發表
那天中午時分,米米打來和我吹水,..
good on you ! Mimi never calls me to chat !

Mimi,  點解你咁偏心, 淨係打比佢既?

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-11-2 14:24 發表

good on you ! Mimi never calls me to chat !

Mimi,  點解你咁偏心, 淨係打比佢既?
係咪 Oldman ching 你太老餅, 又唔夠靚仔呀? . 不過米米都冇 call 過我喎..   唔通米米同 messenger c hing.............

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-2 22:00 發表

係咪 Oldman ching 你太老餅, 又唔夠靚仔呀? . .   丫........
唔好咁大聲!

I’mnew “hand”. Except銀之泉, 請問 where會在房內有獨立浴室? 金巴利?

引用:
原帖由 yellow40 於 2009-11-3 15:13 發表
I’mnew “hand”. Except銀之泉, 請問 where會在房內有獨立浴室? 金巴利?
通常 SPA 房先有獨立浴室, 普通房冇架. 銀之泉 都係. 金巴利就唔知啦, 因為仲未幫襯過.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-3 20:47 發表

通常 SPA 房先有獨立浴室, 普通房冇架. 銀之泉 都係. 金巴利就唔知啦, 因為仲未幫襯過.
金巴利所有房都有獨立浴室, SPA 房有噴水按摩浴缸, 而普通房就有花灑沖凉.

Thank you C Hing(s).

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-11-4 08:52 發表

金巴利所有房都有獨立浴室, SPA 房有噴水按摩浴缸, 而普通房就有花灑沖凉.
有獨立浴室方便很多,不用在公共地方走來走去。

過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-2 05:35 發表
那天中午時分,米米打來和我吹水,後來決定去找swadee CA,隨後與一師兄通電,原來他已嘜了悠悠,還正在前往途中。於是,我便打的直踩漢口道,5-10分鐘後到達。美艷的米米殷勤地招呼,見愈來愈似泰妹的swadee CA,竟 ...
師兄, 邊個係swadee CA? 間場有泰妹嗎?

有個技師叫Ah卡 都唔錯, 可以一試, 今都係YoYo好D ...

昨天又享受了每週熱切期待的「週末水療樂悠悠」。其後介紹了新技師芳芳跟 yoyo dup 雙飛。芳芳看來頗年輕順眼, 骨技可以但個人比較喜歡上次夥拍 mimi 的小雨,取其較準的按穴和力水(不是死力)。下次一定要 book 番她!令我最意外的,反而是 yoyo 的骨技,一直以為她主攻 spa ,原來踩背按肩都好掂!骨鐘過後她知我「唔夠喉」,私下用了幾招 KO 了我的重要部位 - 頸和腰。好正!(師兄們莫心邪。我不是說最重要的部份!) 

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 supreme 於 2009-11-8 18:12 發表
昨天又享受了每週熱切期待的「週末水療樂悠悠」。其後介紹了新技師芳芳跟 yoyo dup 雙飛。芳芳看來頗年輕順眼, 骨技可以但個人比較喜歡上次夥拍 mimi 的小雨,取其較準的按穴和力水(不是死力)。下次一定要 book 番她! ...
很同意supreme兄對yoyo骨技的評價
她處理肩膊的功夫相當好

相關搜索目錄: 水療

今朝一返工,接左阿頭成個星期既一大堆柯打,再加上上週末貢獻左比馬會一大橛..攪到冇乜心機做野..就打個電話比MIMI落booking..下午蛇王到銀之泉黎個能量排毒spa加雙飛MIMI配新囡小雨!
高熱度既水溫加高壓既桶底噴泉,個種水力按摩,前列腺奇妙感覺用文字難以形容   成個星期既體內汗毒一次過排哂,再加上新囡小雨既穴位推拿同埋幾招拉肋松骨,MIMI又送一個自創既面膜護理療程,120 mins令成個人精神哂同靚仔左 感覺煩惱都冇埋,mimi都幾好野,算得係叻女一名,搵d新囡既骨技都有返咁上下

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-9 21:41 發表
今朝一返工,接左阿頭成個星期既一大堆柯打,再加上上週末貢獻左比馬會一大橛..攪到冇乜心機做野..就打個電話比MIMI落booking..下午蛇王到銀之泉黎個能量排毒spa加雙飛MIMI配新囡小雨!
高熱度既水溫加高壓既桶底噴泉,個種水力按摩,前列腺奇妙感覺用文字難以形容   成個星期既體內汗毒一次過排哂 ...
會唔會咁神奇唯師兄?

引用:
高熱度既水溫加高壓既桶底噴泉 ...
師兄(姐)你好似吹得好勁喎,你dup緊個陣,會唔會好似家燕姐係"食神"咁食到好嘢就飛上天.而你dup到好骨就全程喺天花板到dup.

引用:
原帖由 吊你好嗎 於 2009-11-10 11:35 發表

師兄(姐)你好似吹得好勁喎,你dup緊個陣,會唔會好似家燕姐係"食神"咁食到好嘢就飛上天.而你dup到好骨就全程喺天花板到dup.
感覺試過先知?! 你可以幻想下熱水由高壓噴泉係你下面噴壓春 既個種感覺

引用:
高熱度既水溫加高壓既桶底噴泉 ...
哦...原來大房果位師兄係你

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-10 04:23 發表

感覺試過先知?! 你可以幻想下熱水由高壓噴泉係你下面噴壓春 既個種感覺
May I ask how much we need to pay for double fly plus momentum spa altogether?

Does any ching know where Lily is?  I missed her bone skill.  Pls let me know if you know, or PM me if it is not convenient to disclose here.  Thanks a lot!
It's fun fun fun!

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-11-10 23:23 發表

May I ask how much we need to pay for double fly plus momentum spa altogether?
I remember we have to do 120mins in order to have the momentum spa.

$498/120mins...don't know how much does Mimi charge us for the 2nd bg???
Maybe she will offer discount to you

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。