推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 三日兩夜常平遊

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-8-11 18:52 發表

我個m通是一卡郃茠滌! 收到, 用完就換
Bro kenkan, you should bought a Replacement first and use them alternatively ma !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-11 19:09 發表

Bro kenkan, you should bought a Replacement first and use them alternatively ma !!
你又㝷找到你合適伴侶未?

回復 102# 的帖子

我dump 了伯爵夫人,現在又沒有SP了!

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-8-11 18:52 發表

7少個日應該在堡壘中做緊伯爵爺 so was not in HK.
我個联通是一卡两号來的啊! 收到, 用完就換
哦。。甘吾怪得知收吾到你信息啦。。原来忙得滞。。做大爷。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-11 11:41 發表

你又㝷找到你合適伴侶未?
tea tea means 電話卡

回復 104# 的帖子

點會啞!我的電話一直開著。也接了很多電話和信息,應該沒有問題啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 21:00 發表
點會啞!我的電話一直開著。也接了很多電話和信息,應該沒有問題啊!
甘就系联通的问题啦。。以前用过可一发条信息第二日先到既。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-11 21:09 發表 甘就系联通的问题啦。。以前用过可一发条信息第二日先到既。。。
sometimes, we need this type of operator's fault in order to get away with unanswered sms, in particularly to nui nuis..  

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 23:02 發表

sometimes, we need this type of operator's fault in order to get away with unanswered sms, in particularly to nui nuis..  
Bro denny, you could pretended to miss the SMS ka !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-11 23:02 發表

有一次约好阿娇来SZ,突然他爸说她弟不肯上学想她回去一下。她问我晚几天才来SZ好不好。。我回她好。。但她即时没收到信息。。又发过来。。我回了她还是没收到。。她以为我不高兴。。她又不高兴了。。打电话来我又不方便接。。过了一个小时她才收到那些信息。。这就是联通。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 14:18 發表

都係緣份啫。。。不過年紀細。。思想未定性。。唔知跟得我幾耐。。。。
未定性, 你帮她定性, 以仁兄的功力, 她定性滿足! 跟定你哪

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-11 12:43 發表

成日话去松山湖就系甘既意思啦。。带 LB 或 SP. 。无K,无SN  。想左好耐啦。但一直都等吾齐人。。。我, 春天,AA, Jack。都表明要去的。。等你搞啦。。。
大海兄: 本月14-16小弟是不行的了, 看下月底或九月头得吾得

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-12 11:04 發表
大海兄: 本月14-16小弟是不行的了, 看下月底或九月头得吾得
好呀。。九月天没那么热仲好。。等埋西门兄。。多的人好玩。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-12 11:31 發表

好呀。。九月天没那么热仲好。。等埋西鴠S。。多的人好玩。。。
I haven't any LB/SP to bring by now ! !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-12 13:32 發表

I haven't any LB/SP to bring by now ! !
still a month for you to search for your sp.. assume you go out 3 times a week, you have 12 more chances to locate a loved one!!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-12 13:32 發表
吾好喊。。或者今晚就揾到呢。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-11 20:22 發表
我dump 了伯爵夫人,現在又沒有SP了!
最怕你睇唔上眼。。。。你要的話要搵唔係大問題。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-8-12 11:02 發表

未定性, 你帮她定性, 以仁兄的功力, 她定性滿足! 跟定你哪
大哥。。你太過獎。。。我年老色衰。。啦

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-12 15:38 發表
大哥。。你太過獎。。。我年老色衰。。啦
又甘谦呀。。西门兄你这个年纪正是女女最喜欢的那种。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-12 10:56 發表

有一次约好阿娇来SZ,突然他爸说她弟不肯上学想她回去一下。她问我晚几天才来SZ好不好。。我回她好。。但她即时没收到信息。。又发过੖ ...
我都試過成個鐘才收到信息.

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-12 16:26 發表

我都試過成個鐘才收到信息.
联通平一D。但信号太差了。。很多师兄都改用移动了。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-12 16:44 發表

联通平一D。但信号太差了。。很多师兄都改用移动了。。。
唉。我咪其中一個死硬派囉!!

thanks for the contribution!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-12 18:30 發表
唉。我咪其中一個死硬派囉!!
就只有你和丹尼啦。。系都吾肯改。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 12:50 發表 就只有你和丹尼啦。。系都吾肯改。。。
i have been thinking of changing many times.   I even checked the 10086 global monthly package. I am about to change but everytime i visited their counters, I had not...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。