推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

風雨過後 CA 遊記

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-8-7 01:20 發表

真係要行個一次先知,多謝first
我就吾會揀行路,大熱天時,好難頂,尤其師兄時間咁寶貴,花10-15搭的士喇
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-8-7 01:20 發表

真係要行個一次先知,多謝first
路上好多土匪........

Thanks Ching report

引用:
原帖由 longlegskit 於 2009-8-8 21:35 發表
多謝師兄的報告

小弟7月尾都去過龍島,但見佢地的JS個個都穿上短牛仔褲,我就放棄左了。

現在都回複正常嘛? 是甚麼樣子的工衣啊?

THX
島上已回復正常,沐足技師換回性感工衣,沐足房貼上膠紙,豬 walk 也於今晚重開。

不過前晚有幾間場卻被掃到 pk!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-8 22:18 發表

島上已回復正常,沐足技師換回性感工衣,沐足房貼上膠紙,豬 walk 也於今晚重開。

今日係藍色透視工衣,不過豬WALK要聽日先開始有........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-8 23:22 發表

今日係藍色透視工衣,不過豬WALK要聽日先開始有........
有冇搞錯!果隻間諜蜻蜓又話今晚開始有豬walk,亂咁爆料,等我用殺蟲水噴瓜佢!

引用:
原帖由 longlegskit 於 2009-8-8 22:53 發表
多謝師兄資料更新

系渦 Robert 師兄, 小第未自我介紹添.

我個戶口就系新開的, 但就唔系新手,  只不過小弟打字慢,平時無習慣上來寫野.
都做左好多年唯讀啦, 以家放假先開始參與下甘.

我間中都去龍島, 但本人 ...
不用客氣,一齊參與,一起分享吧。

這裡有很多龍島高手,我都係跟佢地學野。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-8 23:43 發表

不用客氣,一齊參與,一起分享吧。

這裡有很多龍島高手,我都係跟佢地學野。  
龍島頭號通緝犯-----籮蔔師兄是也.......
呢度D師兄全都係跟佢搵食的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-8 23:41 發表

有冇搞錯!果隻間諜蜻蜓又話今晚開始有豬walk,亂咁爆料,等我用殺蟲水噴瓜佢!  
豬WALK場已經READY好,或者係公司見成個月都行豬WALK,班囡囡一定生疏哂,所以比一晚時間佢地練習,REHEARSAL!

引用:
原帖由 longlegskit 於 2009-8-8 23:56 發表

謝竹兄的回應.

我當然知道 蔔師兄 系老細啦, 我好耐以前已經知道佢系老手一名.
當時給引我既 系佢個簽命條女~ 好索下 .
話時話, 其實果個系邊個來既呢?

另一方面, 竹兄你既暴光率都唔低啦,  都可以叫你 ...
師兄太客氣了!
噓........小弟追求低調、低調的..........
師兄響龍島搵開哪些囡囡啊?可以介紹一下嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-8 22:18 發表

師兄講得咁恐怖,邊幾間埸中伏呀?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-8 23:59 發表

噓........小弟追求低調、低調的..........
師兄講得好啱,正所謂人帕出名豬帕肥,

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-8 23:48 發表

龍島頭號通緝犯-----籮蔔師兄是也.......
呢度D師兄全都係跟佢搵食的!
龍島港淫頭號通緝犯排名榜:
今個月又係雙冠軍......籮蔔師兄+竹人師兄,獎品係上島去買月餅

引用:
原帖由 hkmgt 於 2009-8-9 00:06 發表

師兄講得好啱,正所謂人帕出名豬帕肥,
邊隻豬一肥的話就會比BOXXXX師兄睇中,立即升價十倍!

引用:
原帖由 longlegskit 於 2009-8-8 23:56 發表

謝竹兄的回應.

我當然知道 蔔師兄 系老細啦, 我好耐以前已經知道佢系老手一名.
當時給引我既 系佢個簽命條女~ 好索下 .
話時話, 其實果個系邊個來既呢?

另一方面, 竹兄你既暴光率都唔低啦,  都可以叫你 ...
師兄見笑了!

師兄係"沐足中尉",我只係"沐足自尉",冇得揮!

我呢個新手其實係上黎跟其他師兄學野.......

我成日都吃{~^(oo)^~}  ,你可以叫我大輸兄,或者腦細都得。

小弟有很多女朋友,你話簽名條女,係而家呢條,還是以前的舊菜呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 00:14 發表

師兄見笑了!

師兄係"沐足中尉",我只係"沐足自尉",冇得揮!

我呢個新手其實係上黎跟其他師兄學野.......

我成日都吃{~^(oo)^~}  ,你可以叫我大輸兄,或者腦細都得。

小弟有很多女朋友 ...
如果成日食{~^(oo)^~}  的話叫大輸兄,
咁...........BOXXXX師兄應該叫咩好?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 00:12 發表

龍島港淫頭號通緝犯排名榜:
今個月又係雙冠軍......籮蔔師兄+竹人師兄,獎品係上島去買月餅
RAY師兄成為今個月黑馬分子,
獎品唔需要咁多,只係幫HSBC X 3買哂月餅就得啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 00:16 發表

梗係叫輸祖啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 00:16 發表

豬扒上將 好聽嗎? 還是叫 食豬暈
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 00:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7963556&ptid=281737][/url]

RAY師兄成為今個月黑馬分子,
獎品唔需要咁多,只係幫HSBC X 3買哂月餅就得啦!
HSBC X 3 係 HSBC 系,有 Boxxxx 師兄包底, 又冇我份

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 00:21 發表

豬扒上將 好聽嗎? 還是叫 食豬暈
豬扒上將,比LONGLEGSKIT師兄呢個沐足中尉更高級喎!

引用:
原帖由 longlegskit 於 2009-8-9 00:24 發表

js 號碼, 呢次考起我.  寫左過的卡片道 (但最後丟左) 無記過入腦。

但可分享 上個月中, 去龍仔既經歷:

上個月未打風前, 一支公 都系去洗腳啦,
入到房,無心水 輪排入左個25到既樣子普通既JS,
原本想彈, 但 ...
咁都逼到師兄交左份新包膠出來!
師兄玩埋遊山玩水同法仔錫錫,果然係厲害的靚仔老手啊!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。