推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

31 12
發新話題

DL銀X SPA---終於一試

DL銀X SPA---終於一試

昨天下午第一次去試DLX SPA,整體感覺不錯..
MM:五點多(經理說少女時間,因正在化妝)看了約廿件.除左二三件”,其他可以,A牌才女(650)亦見一二件極品.可惜小弟素來不起比我高的女孩. 不同服飾有不同賣點.有護士(450),OL,米妮(550),火舞(550), ,A牌才女(650).
:!水床,千秋.不另收房錢.
服務:米妮(#服務很用心態度很好.
其它:加六十分鍾中或泰式按摩只需40人仔.亦可用餐.
事後:看見所有MM在練習走秀,成百個MM,水準尚可,經理又話今天至下週五(7-14),每天下午三點有花街,又有自助餐,同時在餐廳出沒方便揀女.
多謝收看.

相關搜索目錄: SPA 化妝
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 用心分享 2009-8-7 12:09
  • 筆突 威望 +10 用心分享 2009-8-7 12:09
  • 筆突 金錢 +10 用心分享 2009-8-7 12:09

引用:
原帖由 aaboy 於 2009-8-7 11:24 發表
昨天下午第一次去試DL銀X SPA,整體感覺不錯..
MM:五點多(經理說少女時間,因正在化妝)看了約廿件.除左二三件”扒”,其他可以,A牌才女(650)亦見一二件極品.可惜小弟素來不起比我高的女孩. 不同服飾有不同賣點.有護士( ...
多謝師兄報告。

試完 cp 果間新場先,然後先至去 dl。

[img=247,181][/img]

因為以前少人去, 係小弟小休性地, 上星期我都去過, 整體mm 平均同比以前多咗女, 客人亦多過以前好多, 價錢算好抵玩, 佢個泰式好有水準, 值得一試, 一個鐘夠晒由腳按到頭.  

引用:
原帖由 aaboy 於 2009-8-7 03:24 發表
昨天下午第一次去試DL銀X SPA,整體感覺不錯..
MM:五點多(經理說少女時間,因正在化妝)看了約廿件.除左二三件”扒”,其他可以,A牌才女(650)亦見一二件極品.可惜小弟素來不起比我高的女孩. 不同服飾有不同賣點.有護士( ...
dl這邊女女件件差不多,婑婑細細粒。八月一號去完玩

反觀ca果間品種多些,大波,東北,靚妹,成熟,高挑都有!

good....Thanks a lot

i went there before, good!!!
many young ladies

回復 4# 的帖子

師兄,
"ca果間"係同名?請指教.

Where is DL please

引用:
原帖由 assusys 於 2009-8-9 09:19 發表
Where is DL please
C HING...DL 的意思就是大朗了...

回復 1# 的帖子

c hing 我昨天都有去喎.....

7/8 開始有全天候走秀,為時一個星期...由3點開始,你有沒有看?? 我昨天看了...也聽了部長介紹...那幾個16歲真的蠻嫩, 蠻不錯啊....還有一個OL, 是欲求不滿型....各洞任上...只要你可以滿足她...聽到我心都寒了...要性愛高手才敢點呢~

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-7 14:03 發表
因為以前少人去, 係小弟小休性地, 上星期我都去過, 整體mm 平均同比以前多咗女, 客人亦多過以前好多, 價錢算好抵玩, 佢個泰式好有水準, 值得一試, 一個鐘夠晒由腳按到頭.  
我按的中式也不錯..蠻正宗的~

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-8-9 10:15 發表

7/8 開始有全天候走秀,為時一個星期...由3點開始,你有沒有看?? 我昨天看了...也聽了部長介紹...那幾個16歲真的蠻嫩, 蠻不錯啊....還有一個OL, 是欲求不滿型....各洞任上...只要你可以 ...
好吸引啊.......

原來你昨天去了 dl......

我卻去了 cp......試了新場。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 10:26 發表

好吸引啊.......

原來你昨天去了 dl......

我卻去了 cp......試了新場。
羅白~新場好玩嗎??怕很快有包膠吧???

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-8-9 10:41 發表

羅白~新場好玩嗎??怕很快有包膠吧???
我與幾位師兄一齊去了那間 7 月 28 日試業的場,做推拿與沐足。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 10:46 發表

我與幾位師兄一齊去了那間 7 月 28 日試業的場,做推拿與沐足。
乜咁大班人去呀,推左D乜拿,沐左D乜足呢

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-8-9 10:50 發表

乜咁大班人去呀,推左D乜拿,沐左D乜足呢  
你話呢?
果度岩哂你,推油推油推油推油~~~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 11:03 發表

你話呢?
果度岩哂你,推油推油推油推油~~~~~  
係呀,推推推推機油呀

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-8-9 11:10 發表

係呀,推推推推機油呀   
果度¥78 九十分鐘全身推油,包起機,有得沖涼(自已沖) ,囡囡吊帶裙性感工衣,在一間天花板有鏡、床邊有鏡之VIP房內推,包你玩到虛脫。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 10:46 發表

師兄,

寫少少過程嚟睇吓, 俾我哋 d 新手學吓和恨吓好噃.   

引用:
原帖由 sinnid 於 2009/8/9 10:15 發表

7/8 開始有全天候走秀,為時一個星期...由3點開始,你有沒有看?? 我昨天看了...也聽了部長介紹...那幾個16歲真的蠻嫩, 蠻不錯啊....還有一個OL, 是欲求不滿型....各洞任上...只要你可以 ...
喱個場想去好耐,打風關系,一直推遲
尋日去到喱個場既CA姊妹場原來仍然只做孰客 ,怕怕走人

引用:

師兄,CP新場同CA比較呢?

回復 10# 的帖子

師兄,乜水經理介紹得咁正.年齡,性慾強弱都講埋.我果個就無咁糈彩.

回復 18# 的帖子

報告 ---- 等等等等等等等等等得好心急.

引用:
原帖由 aaboy 於 2009-8-9 14:00 發表
師兄,乜水經理介紹得咁正.年齡,性慾強弱都講埋.我果個就無咁糈彩.
文文...你呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-9 03:18 發表

果度¥78 九十分鐘全身推油,包起機,有得沖涼(自已沖) ,囡囡吊帶裙性感工衣,在一間天花板有鏡、床邊有鏡之VIP房內推,包你玩到虛脫。  
加價十元,之前我試玩68推油,138波推

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。