推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 太子潤美之 SPA

太子潤美之 SPA

早兩日相熟骨女瑤瑤致電, 話佢已經冇係尖咀舊場做, 而家同個姊妹係太子開左檔, 自己做埋老闆娘, 叫我去捧下場. 靚女兼舊相好叫到, 當然唔會托手掙啦. 今日一於去撐下場先. 間場係太子始創中心對面, 海天堂隔離有個門口上去. 有X大廈 11樓. 嘩, 去到樓下先發現原來座大廈好舊下喎, 咁似的架步feel 既. 如果唔係要撐場, 平時真係唔會走上呢的大廈喎. 撘住架好殘既電梯上到去, 出左轉右就見到. 而走廊都擺左幾個花牌係度. 叮噹, 瑤瑤立即出來迎接, 同時送上一個溫馨既擁抱. 咦, 睇下環境先, 裝修又OK喎, 整齊簡潔, 但就有的娘味, 尤其是個名, 在真係大陸Feel 到爆喎. 問佢點解改個咁娘既名, 佢就話係風水佬改架. 講番地方, 也相當闊落喎. 有三間骨房, 一間較大, 放左兩張床, 另兩間就細的. 至於SPA 房, 好OK 喎..幾大幾精緻. 由於昨日才剛剛開張, 所以都幾靜. 只有一個客係度. 本來見個SPA 咁靚又新淨, 冇人用過, 夠晒衛生,便諗住試下啦, 但原來重未用得. 小妮子話下星期重要裝埋個乜鬼能量機先可以用喎. 重話落重本架, 部機成幾皮野, 的星級既水療先會買咁貴既機架. 佢話雖然未做得水療, 但房可以照用. 咁就當然very good 啦.
好, 除衫沖涼, 由於SPA 房入面有埋地方沖涼, 唔使走出去. 又幾方便喎. 個花灑都好夠力, 唯一係冇得插係牆, 成日要拎住黎沖. 沖完涼梗係等一時間上床啦. 已經有幾個星期冇享受過瑤瑤的手勢啦. 係呀, 俾瑤瑤dup 真係享受架. 俾佢dup 完我條千年鋼腰之後, 真係鬆晒喎. 此妹真係咁多個BG 中, 我覺得係超正的一個. 除了樣子標緻, 手骨更是非常之好, 認穴準, 下下到位. 重有就係有heart. 每次都好有心機同埋出晒力咁幫我dup 架. 唔係賣廣告, ching 試過便知. 但其實好多ching 都應該知佢係邊個啦, 瑤瑤是中文, 英文名自己意會啦. 開開心心咁又九十分鐘啦, 埋單268. 新張其間仲有九折.
但呢度個SPA 就貴左的, 要成498. 瑤瑤話而家有三個BG,  之後會再請人. 另一個之前都係尖咀HM做過手骨都唔錯架, 但佢叫我唔好開佢名, 所以不便透露 , 另外個就未試過, 唔知手勢. 瑤瑤話佢地都係走尖咀HM/富貴X 既路線. 但係係太子真係唔知做唔做得住喎. 希望佢得啦.

相關搜索目錄: SPA 裝修 水療 廣告

thanks c-hing's report ~~~~~~~~

SPA又真係幾貴

相關搜索目錄: SPA

ching, pls show me address & tel, thanks.

yoyo 及 桐桐???????????

謝師兄報告.

thanks c-hing's report

回復 4# 的帖子

旺角彌敦道746-748 號, 有X大廈 11樓A (始創中心對面), 係海天堂隔離有個入口.

回復 5# 的帖子

中左一個.

回復 4# 的帖子

唔記得俾埋個電話你添. 2393 8083

ching
is she the one who used to work at HM? thanks

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-9 11:28 發表
唔記得俾埋個電話你添. 2393 8083
謝謝師兄, 我都搵日去幫襯下.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-9 01  :33 發表
早兩日相熟骨女瑤瑤致電, 話佢已經冇係尖咀舊場做, 而家同個姊妹係太子開左檔, 自己做埋老闆娘, 叫我去捧下場. 靚女兼舊相好叫到, 當然唔會托手掙啦. 今日一於去撐下場先. 間場係太子始創中心對面, 海天堂隔離有個門 ...

昨日試了旺角彌敦道746-748號有成大厦11樓A (始創中心對面)的新開張足浴 - 潤美之
遇到三個從凱盟過來的技師, Yoyo 和 桐桐(泳漩) ,還有一個叫菁菁。

環境不錯, 有一間水療房和三間按摩房。
其實Yoyo喺一個月前已經講我知佢會離開凱盟來幫桐桐手。

以下是這間場的收費:
能量Spa水療 (1 hr 45 min) $498
香薰按摩 (1 hr 50 min) $268
足療 (1 hr 50 min) $198
美容 (1 hr 45 min) $368

新張期內(10:30am-1:30pm)有九折優惠
營業時間 - 10:30am - 3:00am

Tel: 2393-8083

相關搜索目錄: 美容 香薰 水療 香薰按摩

回復 11# 的帖子

樓上已經有c hing清楚交代了.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-9 11:24 發表
中左一個.
咁一個定兩個唧?

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-9 15:07 發表

昨日試了旺角彌敦道746-748號有成大厦11樓A (始創中心對面)的新開張足浴 - 潤美之。
遇到三個從凱盟過來的技師, Yoyo 和 桐桐(泳漩) ,還有一個叫菁菁。
環境不錯, 有一間水療房和三間按摩房。
其實Yo ...
Is there the bathroom too

Pl rate the BG

1. Yoyo  - Face ?/10, bone skill ?/10
2. 桐桐- Face ?/10, bone skill ?/10
3. 菁菁 - Face ?/10, bone skill ?/10

Thanks

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 itplay 於 2009-8-10 00:21 發表

Is there the bathroom too

Pl rate the BG

1. Yoyo  - Face ?/10, bone skill ?/10
2. 桐桐- Face ?/10, bone skill ?/10
3. 菁菁 - Face ?/10, bone skill ?/10

Thanks
I have not tried the bathroom last time because I went to the spa room instead.

Here is my rating of the BG:

1. Yoyo  - Face 7.5/10, bone skill 7.5/10
2. 桐桐- Face 6.5/10, bone skill 7.5/10
3. 菁菁 - Face 6/10, bone skill 7/10  

相關搜索目錄: SPA

That's for all c-hing's report!

回復 16# 的帖子

當然重有另一個沖涼房啦, 但係就細的囉, 仲有個大口仔係到.

其實各花入各眼, 以下只係我既感覺.
1. Yoyo  - Face 7.5/10, bone skill 8.5/10, 後生, 如果佢瘦番少少, 就真係冇得彈啦.
2. 桐桐- Face 6./10, bone skill 7.5/10, 幾中女下
3. 菁菁 - Face 6/10, bone skill 唔知, 未 dup 過

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-9 15:07 發表

昨日試了旺角彌敦道746-748號有成大厦11樓A (始創中心對面)的新開張足浴 - 潤美之。
Dose it say that it's no need to HM for 3 BG has left

哈哈哈,一個二個喺HM做過都話自己開檔,雯雯姐姐一係就搵好多,個個睇見眼紅,所以自己做,一係就唔識錫住d員工,所以無人肯幫佢打工

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-8-11 00:22 發表
哈哈哈,一個二個喺HM做過都話自己開檔,雯雯姐姐一係就搵好多,個個睇見眼紅,所以自己做,一係就唔識錫住d員工,所以無人肯幫佢打工
師兄你兩樣都講仲,犀利

佢地3個係到都只係幫人打工.

呢到個水療房幾靚.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-8-11 00:22 發表
老實講句, 呢D場既BG做得咁上下, 就一定要轉場,
唔係就冇得做.
CHING們諗下, 即使個囡囡做得幾好,
自己見得多左, 都會想搵其他囡試下,
如果去到其他場都係熟口熟面既BG,
仲邊有興趣呢.

所以間唔中都要有個大轉換, 對我地好, 對囡囡都好.

ching們,來來去去都係個幾個,邊個都無引啦,係唔係 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。