推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

41 12
發新話題

[原創] 久違的CP

久違的CP

三個星期唔敢去嘅CP  终於昨天星期六  1450去到深圳火車站 買到張開1515分嘅7018班車  頭等車票 但又見到原來1455  有班7052嘅和諧號開出 可以立即上車  咪照上車囉 點知上到車  完來全車爆滿 係呀  我無寫錯  你都無睇錯 真係全車爆滿 平時無乜人搭車  今日搞乜鬼 咁多人嘅   又唔忿氣等下一班  因為今日好撚熱架 终於企左半個鐘去CP

往日嘅人山人海金地利 今日15:30去到 有廿幾条水手服排排企任揀 質數重OK 10分鐘就可以入房 同以往好似趁墟咁嘅場面 真係差好遠

揀左個大波  細細粒 雖然都係玩到肉帛相見 但陰影總不能釋懷 所以今日一戰只可比59/100

我問囡囡  究竟有無KO到訪 佢話未見過 但上個月有幾天  不能與非熟客執行飛行任務 所以玩時玩  大家要小心!小心!
來自狗扮人的地方

回復 1# 的帖子

大象~~~歡迎 再次到CP 出精~~~

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-9 10:08 發表
三個星期唔敢去嘅CP  终於昨天星期六  14:50去到深圳火車站 買到張開15:15分嘅7018班車  頭等車票 但又見到原來14:55  有班7052嘅和諧號開出 可以立即上車   ...
我大約三四點响羅湖關口,早知call你一齊企火車啦
你重未講果59/100詳情啵

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/8/9 10:08 發表
三個星期唔敢去嘅CP  终於昨天星期六  14:50去到深圳火車站 買到張開15:15分嘅7018班車  頭等車票 但又見到原來14:55  有班7052嘅和諧號開出 可以立即上車   ...
只做/提供熟客,可能係代表最危險既時候。

引用:
師兄, 卒之等咗三個星期先上去玩,

可惜又唔玩得盡慶.   

個場唔多客, 可能 d 師兄仲有陰影呀!   

大象師兄,好一個強者回歸,見到你又再征戰 CP, 又勾起我去走一轉的意慾,
買 DVD , 唱k, 洗腳 ,正......聽聞係紅 C個邊,開左間新場,類似金地X,可以去試下喎
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
真係成幾年無見到大象師兄出的包膠啊!
自從上次HALF ISLAND一別,CP我都有成半年無去過了........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 12:16 發表

自從上次HALF ISLAND一別,CP我都有成半年無去過了........h:" />h:" />
CP 都無竹淫嫂 HSBC,你去泥把鬼

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 13:04 發表

CP 都無竹淫嫂 同 HSBC,你去泥把鬼
哇,師兄,千其唔好將HSBC拉埋來同我講啊!
如果唔係比BOXXXX師兄知道以為我撬佢牆腳,佢實追斬我都似!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 13:08 發表

哇,師兄,千其唔好將HSBC拉埋來同我講啊!
如果唔係比BOXXXX師兄知道以為我撬佢牆腳,佢實追斬我都似!
龍島d豬囡有邊隻無同你有一架,上次個部長話醒d新豬你嘆,隻隻都係你d相好,

如果你想私有化 HSBC, Boxxxx 師兄心定會忍痛割愛
其實 HSBC 點解做到王牌呢? 係咪因為有 Boxxxx 師兄 同你 兩條大水喉射住呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 13:15 發表

龍島d豬囡有邊隻無同你有一腳架,上次個部長話醒d新豬你嘆,隻隻都係你d相好,

如果你想私有化 HSBC, Boxxxx 師兄心定會忍痛割愛
其實 HSBC 點解做到王牌呢? 係咪因為有 Boxxxx 師兄 同你 兩條大水喉射住呀:d ...
HSBC係BOXXXX基金持貨最重的股票,佢點會話放就放啊!?
至於HSBC 點解做到王牌呢?有可能係籮蔔師兄送小禮物比佢 ,不斷增持!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 13:18 發表

HSBC係BOXXXX基金持貨最重的股票,佢點會話放就放啊!?
至於HSBC 點解做到王牌呢?有可能係籮蔔師兄送小禮物比佢 ,不斷增持!
嘩! 咁咪有 3 條大水喉撐佢 ,隨時做埋 1 姐:殺手之王囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 13:20 發表

嘩! 咁咪有 3 條大水喉撐佢 ,隨時做埋 1 姐:殺手之豬王囉
利益申報︰HSBC在BOXXXX基金之投資組合中佔百分之九十九,貨源歸邊!

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 13:23 發表

利益申報︰HSBC在BOXXXX之投資組合中佔百分之九十九,貨源歸邊!
竹淫基金之投資組合: 竹淫嫂佔百分之九十九, HSBC佔萬份之九十九, 其他組合係龍島d 碎

嘩! HSBC 全部係強者之手

相關搜索目錄: 投資

喂呢度唔係MSN
請講返啲正常嘢

回復 1# 的帖子

多謝大象只的報告,即係仲係小心d咁盡力去玩

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 03:47 發表
大象師兄,好一個強者回歸,見到你又再征戰 CP, 又勾起我去走一轉的意慾,
買 DVD , 唱k, 洗腳 ,正......聽聞係紅 C個邊,開左間新場,類似金地X,可以去試下喎
熊記後邊果間1-3 aug,多人到爆,無空房無勿女剩,不過我都20正足,30邪足和68推油,400桑拿玩三日,女部長都話臉熟!

不過現在吾知有無加返價!聽聞遲下有餐送!

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-8-9 10:52 發表

我大約三四點响羅湖關口,早知call你一齊企火車啦
你重未講果59/100詳情啵  
你又唔Call 點知你都痕痕地啫 今次真係無乜特别好講 平凡光豬機 最特别D嘅係  囡囡幫我用牙膏洗"JJ" 不過我覺得唔好玩
引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-8-9 11:39 發表
師兄, 卒之等咗三個星期先上去玩,
可惜又唔玩得盡慶.   
個場唔多客, 可能 d 師兄仲有陰影呀!   
我未見過金地利咁靜 咁己經令我玩得唔盡興喇
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 11:47 發表
rayso333師兄 如果你去cp 不如玩吓個新場 出個包膠 等大家有多個方向好喎 金地利我都玩到厭厭地
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 12:16 發表
自從上次HALF ISLAND一別,CP我都有成半年無去過了........h:" />
我有出報告架 喱排我在SZ 玩左好多次正骨 不過無喺喱度post之嘛
引用:
原帖由 4eyelo 於 2009-8-9 17:31 發表
多謝大象只的報告,即係仲係小心d咁盡力去玩
四眼師兄 今次無盡力架 一邊玩一邊驚
引用:
原帖由 hk2005 於 2009-8-9 18:27 發表
熊記後邊果間1-3 aug,多人到爆,無空房無勿女剩,不過我都20正足,30邪足和68推油,400桑拿玩三日,女部長都話臉熟!

不過現在吾知有無加返價!聽聞遲下有餐送!
今時今日  重多人到爆 唔通金地利D客………
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-9 19:11 發表

你又唔Call我 點知你都痕痕地啫 今次真係無乜特别好講 平凡光豬機 最特别D嘅係  囡囡幫我用牙膏洗"JJ"囉 不過我覺得唔好玩

我未見過金地利咁靜 咁己 ...
吓.......牙膏洗 jj   唔通你條 jj 有棚牙
有無比牙膏"乸"親個頭,牙刷刷損個頭呀  

回復 1# 的帖子

象兄及羅拔兄近來越玩越遠,還有否去水圍呀?

多謝大象C-hing報告.而家可以計劃起程啦.

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-8-9 23:10 發表
象兄及羅拔兄近來越玩越遠,還有否去水圍呀?
水圍我而家只係去正骨 同埋食飯 D休閒中心 又殘又高危 唔敢博啦
引用:
原帖由  fairview1988於 2009-8-10 10:05 發表
多謝大象C-hing報告.而家可以計劃起程啦.
fairview1988師兄 暫時真係要忍一忍 今日問D 經常玩東莞嘅老友先知道 7/8星期五東莞又有第二波行動 遍及CP CA DL 真係拉人封艇果隻 去唔去得過自己諗諗先
今日聽完先知驚 星期六仲柒吓柒吓咁上去 我如果早知道 請都唔去
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-10 18:44 發表

水圍我而家只係去正骨 同埋食飯 D休閒中心 又殘又高危 唔敢博啦

fairview1988師兄 暫時真係要忍一忍 今日問D 經常玩東莞嘅老友先知道 7/8星期五東 ...
唔知行動之後。。。拉左D咩野人呢?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-10 18:49 發表

唔知行動之後。。。拉左D咩野人呢?
Mainly is Drugster la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-8-10 18:44 發表 水圍我而家只係去正骨 同埋食飯 D休閒中心 又殘又高危 唔敢博啦 fairview1988師兄 暫時真係要忍一忍 今日問D 經常玩東莞嘅老友先知道 7/8星期五東 ...
CP CA DL 真係拉人封艇果隻 are which shops?  there were friends who went to CA and DL last weekend and returned in one piece..  

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。