推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

QT 147 場

QT 147 場

147.。大啤一送一。。想去玩好耐啦但一直都未去。。昨晚阿查話要去QT..。叫我揀地方。。甘就去 147 啦。。。

先講下坐車。我下了班才出發。。只能坐講鐵。。下班時間好逼嘛。。就坐頭等坐到上水出。。再入閘坐翻普通等去羅湖。。很舒服。。是黑面教路的。。車費只比全程坐普通等貴4 蚊不到。。

河蟹號班次很密。。但系買票時好多時會賣下一班的票給你的。。可以不必理會。。見車就上。。我就坐早了一班。。現在所有車都停CP..。。吾使怕上錯車。。買普通等票。。補五員坐一等。。到CP 就搭架藍的。。45蚊到埗。。840.到。算很快啦。。

坐車時阿查就来信息話春天也會來。。又問要不要幫我揀女。。等我到時就無好野啦。。甘我咪話我D 要求比拒知。。都系年輕貌美白淨大波甘啦。。去到真系留左四個系度任我揀。。其實是三個。。因為一個高瘦平系阿查至愛我至憎。。不可能是留給我的。。仲話打賭猜我會揀邊個添。。請食宵夜。。

D 女女都吾錯。。像很多師兄說的夠RAW。三個都年青大波。。系我喜歡果D。。我揀了個最白淨的。。但個小。。是湖北的。。真有緣。。老是湖北。。另兩個就春天留用。。我未食飯。。就帶埋三個女女到樓下吃麻辣燙。。。

呢度D 女都算幾好招呼。。主動跟我們玩骰盅。。敬酒呀甘。。媽咪也稱職。。叫她再帶女也落力。。但就真系無曬女啦。。甘拒就打電話CALL 無返工的。。最後帶了一個高挑的安徽給我。。吾錯。。仲幫我訂酒店。。同約埋車我第二朝回皇崗。。原來系拒細佬離。。

房間同音響就很一般。。啤酒40 買一送一。。大瓶的 。。細房最低消費380.。。叫曬D 酒存系度者。。邊飲得曬呀。。。三個人每人180.。真抵玩。。十一點就埋單返酒店做野。。就我要早起。。真吾話得。。。我就帶高大安徽啦耿系。。

十二點十一分阿查來信息話剛做完第一劑。。問去吾去宵夜。。我又系同樣時間完事。。去呀。。去老友記。。六個人叫了真系十幾樣菜。。有幾個菜好好食翻點的。。兩支啤酒。。140蚊。。QT 食野真系抵。。每人40 啦。。收順D。。拒地話系我請。。因為我輸了。。因為我揀了那個小湖北。。他們差錯了。。吾明。。你們差錯了點解要我請既。。。

相關搜索目錄: 酒店 啤酒

果然好抵玩 , 呢間場值得再去嗎? 係咪QT既舊場, 1/4/7 坐多幾條女都唔怕啦.

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-13 15:09 發表
果然好抵玩 , 呢間場值得再去嗎? 係咪QT既舊場, 1/4/7 坐多幾條女都唔怕啦.
够抵玩。。D 女都可以。。我会再去。。
这里还有大厅, 38 低消。。同卡座, 180 低消。。一个人去都得。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 15:15 發表 够抵玩。。D 女都可以。。我会再去。。这里还有大厅, 38 低消。。同卡座, 180 低消。。一个人去都得。。
aiya, you finally lost your virgin in this 147 place. did the girls wear proper dresses? Last time, I got a girl wihtout make-up and wore sandals.  so funny.. but she is fresh...  and responsive...  

you buy dinner bcos you are the golden gun man ar..  haha..

did tea tea finally get someone he liked? He did not get any last time wor...

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 15:15 發表

这里还有大厅, 38 低消。。同卡座, 180 低消。。一个人去都得。。
呢間K係咪 QT HF ??

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 15:15 發表

坐大廳熱閙D.   

坐坐吓, 玩玩吓, 就唔止一個人啦.   

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-13 15:23 發表

aiya, you finally lost your virgin in this 147 place. did the girls wear proper dresses? Last time, I got a girl wihtout make-up and wore sandals.  so funny.. but she is fresh...  and responsive...  ...
Tea tea - Yes la...one 高瘦平 ma....his favourite....
The MMs wear proper dresses..the one tall Anhui no make up at all..rather good and responsive..Mami told me already no service..ut okay for me...

相關搜索目錄: Make up

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 15:54 發表

Tea tea - Yes la...one 高瘦平 ma....his favourite....
The MMs wear proper dresses..the one tall Anhui no make up at all..rather good and responsive..Mami told me already no service..ut okay for m ...
mami 都幾好, 一早同你講聲

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-13 15:31 發表

呢間K係咪 QT HF ??
系  FC 呀 ...

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-13 15:31 發表 呢間K係咪 QT HF ??
红黛林男友。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 15:54 發表 Tea tea - Yes la...one 高瘦平 ma....his favourite....The MMs wear proper dresses..the one tall Anhui no make up at all..rather good and responsive..Mami told me already no service..ut okay for m ...
Anhui girls.. I love them!! Dai Hoi gor always eat good food. Next time, I should sit beside you and 漏D女女 to me.

回復 9# 的帖子

還點星期六在蓮花湖賞月,不如明天改去看城城演唱會喇!好嗎?

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-13 16:04 發表

Anhui girls.. I love them!! Dai Hoi gor always eat good food. Next time, I should sit beside you and 漏D女女 to me.
系妈咪带比我既。。刚家里回来还未上班。。当然以前也在这上班啦。。

回復 13# 的帖子

我都要安徽囡囡,好野唔好放手!

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-13 16:03 發表

红黛林男友。。
呵呵, 坐車時都有經過呢間野. 不過印象唔係好深, 冇記錯好似起華記對出條大馬路不遠位置.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-13 16:06 發表
城城唱這歌玩水浸身演唱會... 真係好等你地report

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-8-13 15:50 發表
坐大廳熱閙D.   

坐坐吓, 玩玩吓, 就唔止一個人啦.   
大厅就一D都吾大。。卡座就几好。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-13 16:06 發表
听完演唱会返工就很远。。今朝六点半就要起身。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-13 16:10 發表
呵呵, 坐車時都有經過呢間野. 不過印象唔係好深, 冇記錯好似起華記對出條大馬路不遠位置.
就系果间咯。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 16:36 發表

大厅就一D都吾大。。卡座就几好。。。
茶餐廳咩!!。。坐卡位!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-13 16:53 發表 茶餐廳咩!!。。坐卡位!
convenient for 搞野啊。。。in fact, when I visited last time, not many customers sitting at this area...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-13 16:53 發表
茶餐廳咩!!。。坐卡位!
就系茶餐厅果种。。仲系高卡。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-13 17:00 發表

convenient for 搞野啊。。。in fact, when I visited last time, not many customers sitting at this area...
一个人去先会做果度者。。。两个人388 细房加 100 DJ..每人244.。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-13 16:38 發表 听完演唱会返工就很远。。今朝六点半就要起身。。。
ha, hai gor, do you still have time to have your morning exercise?  More expensive as well as the driver will charge 200-220 instead of 160 for CA....

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-13 17:08 發表

ha, hai gor, do you still have time to have your morning exercise?  More expensive as well as the driver will charge 200-220 instead of 160 for CA....
Alarm clock set at 6.00 am..morning exercise..then slept again for about 20 minutes..
The car asked for 200 to take me to huanggang..the driver is Mami's brother...

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。